Si mengeu aliments malmesos, contaminats o caducats, podeu patir fàcilment una intoxicació alimentària, amb símptomes com ara diarrea, vòmits, marejos i dolor abdominal. Necessiteu rebre els primers auxilis immediatament, beure molta aigua, provocar el vòmit i, en casos greus, haureu de rebre degoteigs intravenosos a temps per reduir el dany. 1. Mesures d'emergència: 1. Beveu molta aigua Beveu immediatament molta aigua neta per diluir les toxines. 2. Vomitar Si el temps de menjar és inferior a 2 hores, es pot induir el vòmit. Utilitzeu els dits per estimular la gola (rascar-se la gola) i vomitar el màxim d'aliments de l'estómac. També el podeu prendre amb suc de gingebre i aigua tèbia. 3. Diarrea Si heu menjat més de 2-3 hores però encara esteu de bon humor, podeu prendre laxants per ajudar a eliminar els aliments contaminats el més ràpidament possible. En general, es decoquen 30 grams de ruibarbre alhora. La gent gran pot triar 10 grams de fulles de sen i fer te amb aigua bullint. 4. Vinagre Si la intoxicació alimentària és causada per menjar peixos, gambes, crancs, etc. malmesos, podeu prendre 100 ml de vinagre, afegir 200 ml d'aigua, diluir-lo i prendre-ho tot alhora. A més, també podeu utilitzar 30 grams de perilla i 10 grams de regalèssia crua per decotar-la i prendre-la alhora. 2. Mètodes comuns de resposta d'emergència per a la intoxicació: 1. Intoxicació per mandioca: 1200 grams cadascun de col fresca i rave cru, renteu-lo amb aigua bullida freda, piqueu-lo i tritureu-lo, extreu el suc, afegiu-hi la quantitat adequada de sucre moreno i preneu-lo diverses vegades. 2. Per a l'enverinament d'ametlla amarga, tritureu les mongetes mung crues, afegiu un bol gran d'aigua, bulliu, filtreu el suc, afegiu-hi 50 grams de sucre i beveu-lo després que estigui calent. 3. En cas d'intoxicació per nous de ginkgo, preneu 50 grams d'oli de sèsam per via oral i utilitzeu una ploma de pollastre per escombrar la gola per provocar vòmits i desintoxicar-se. 4. En cas d'intoxicació de gra, prengui 100 grams de regalèssia crua i 100 grams de mongeta mungo, bullir-los amb aigua neta, filtrar i beure el suc un cop al dia fins que la intoxicació estigui curada. 5. Intoxicació per peixos, gambes i aus de corral: aixafeu el suc de gingebre, afegiu-hi una petita quantitat de vinagre, afegiu-los a una tassa d'aigua tèbia i beveu-lo lentament. |
>>: Què és la ictiosi i tens aquests símptomes?
Què és el lloc web del British Journal of Photogra...
L'alçada sempre ha estat una preocupació per ...
Actualment, la societat es desenvolupa cada cop m...
Quin és el lloc web del Departament d'Immigrac...
Els banys de peus són una cosa que tothom està ut...
Em pregunto si mai heu sentit parlar d'alguns...
1. Els aliments enllaunats causen obesitat Tant s...
Ara és hivern i el temps es fa més fred dia a dia...
Sabíeu que les toxines estan a tot arreu en les 2...
La proctitis sigmoide crònica té molts impactes e...
A mesura que la qualitat de vida de les persones ...
El clima a l'estiu és molt calorós Si no pare...
Moltes persones troben que la seva pèrdua de cabe...
A la vida, nosaltres o els nostres amics hem d...
La uretra és el clavegueram del cos humà i l'...