La fruita del drac i la mel són fruites i aliments comuns. Si les poses, ens poden aportar una dolçor i un sabor diferent. Al mateix temps, el valor de la salut és relativament elevat, en particular, la pitaya és rica en fibra bruta, glucosa, calci, ferro i altres oligoelements. 1. Pitaya La fruita del drac és una fruita tropical no només té un gust dolç, sinó que també té un alt valor nutricional. La polpa de pitaya conté aigua, 0,17 grams de greix brut, proteïna bruta, fibra bruta, vitamines, fructosa, glucosa, calci, ferro i altres oligoelements i una gran quantitat d'antocians (més abundants en varietats de fruites de carn vermella), proteïnes dietètiques solubles en aigua, albúmina vegetal, etc. Val la pena assenyalar que la carn de pitaya gairebé no conté fructosa i sacarosa. El contingut principal de sucre és la glucosa. Quan mengeu fruita del drac, podeu utilitzar un ganivet per raspar la pell interna de color morat: es poden menjar crues, barrejar-les fredes o posar-les a la sopa. 2. Mel Segons l'anàlisi, la mel conté una varietat de sals i vitamines inorgàniques amb concentracions properes a les del sèrum humà, així com diversos àcids orgànics com ferro, calci, coure, manganès, potassi, fòsfor i oligoelements beneficiosos per a la salut humana. També conté fructosa, glucosa, amilasa, oxidasa, reductasa, etc. i hidratant els intestins i afavorint els moviments intestinals Es pot dir que és un molt bon condiment. La mel i la fruita del drac es poden menjar junts sense cap efecte secundari. A més, el sabor de la pitaia és relativament lleuger, de manera que sovint es pot afegir una mica de mel per assaonar la pitaya, que també farà que la pitaia una mica àcida sigui més fàcil de menjar. 3. Amanida de fruita del drac amb mel Talleu la fruita del drac per la meitat, peleu-la amb cura, talleu-la a daus d'1 cm de llarg i ample, torneu-la a posar-la a la pell de la fruita del drac en forma de bol i, a continuació, arrossegueu la mel al vostre gust. 4. Suc de fruita del drac amb mel Peleu la fruita del drac i traieu-ne la carn a trossos i poseu-la en un espremedor, afegiu-hi aigua mineral i mel, si voleu un millor sabor, podeu afegir-hi una poma de bon gust. |
<<: Quins són els efectes dels aminoàcids?
Quan apareixen berrugues planes, apareixeran pàpu...
Parlant de plàtans, crec que tothom sap que els p...
Un cop es produeix la calvície, afectarà la pròpi...
Com tots sabem, les genives inflades i doloroses ...
Quins punts d'acupuntura hi ha al voltant del...
El tracte gastrointestinal d'algunes persones...
Quan estem cuinant, conduint o revisant el cotxe,...
L'adolescència és el grup d'edat més prop...
Què és el lloc web del Swedish Kennel Club? El llo...
Les batedores i espremedores en la vida diària só...
Què és el lloc web de la Premier League escocesa? ...
A causa de la pressió de l'entorn laboral, fa...
Els fruits secs de macadàmia són un tipus de frui...
Avui en dia, les persones sempre estan ocupades a...
Què és el lloc web del British Herald? The Herald ...