Els aminoàcids són les unitats bàsiques de les proteïnes, que s'utilitzen principalment per compondre grans quantitats de proteïnes en humans i animals i reposar l'energia humana. Té un paper important en el metabolisme humà, com la síntesi de proteïnes, la conversió en greix que necessita el cos humà per complementar l'energia, accelerar el metabolisme, etc. En definitiva, és una de les substàncies indispensables per al cos humà i un factor inherent al propi cos humà que no es pot obtenir del món exterior. El paper dels aminoàcids 1. La digestió i l'absorció de proteïnes al cos es completa a través dels aminoàcids: com a primer element nutricional del cos, el paper de la proteïna en la nutrició dels aliments és evident, però no es pot utilitzar directament en el cos humà, en canvi, s'utilitza després de convertir-se en petites molècules d'aminoàcids. 2. Juga un paper en el balanç de nitrogen: quan la qualitat i la quantitat de proteïnes de la dieta diària són adequades, la quantitat de nitrogen ingerit és igual a la quantitat de nitrogen excretat a través de la femta, l'orina i la pell, que s'anomena balanç de nitrogen total. En realitat, és un equilibri entre la síntesi i la descomposició constants de proteïnes i aminoàcids. La ingesta diària de proteïnes d'una persona normal s'ha de mantenir dins d'un determinat interval. Quan la ingesta augmenta o disminueix de sobte, el cos encara pot ajustar el metabolisme de les proteïnes per mantenir l'equilibri del nitrogen. Si consumeixes massa proteïna, superarà la capacitat de regulació del cos i el mecanisme d'equilibri es veurà alterat. Si no mengeu gens de proteïnes, les proteïnes dels teixits del cos encara es descompondran i es continuarà produint un balanç de nitrogen negatiu. 3. Convertida en sucre o greix: L'a-cetoàcid produït per la descomposició dels aminoàcids es metabolitza per la via metabòlica del sucre o greix en funció de les seves diferents característiques. L'à-cetoàcid es pot sintetitzar en nous aminoàcids, o convertir-se en sucre o greix, o entrar al cicle de l'àcid tricarboxílic per oxidar-se i descompondre's en CO2 i H2O, alliberant energia. 4. Participar en la formació d'enzims, hormones i algunes vitamines: La naturalesa química dels enzims és proteïna (formada per molècules d'aminoàcids), com ara amilasa, pepsina, colesterol esterasa, anhidrasa carbònica, transaminasa, etc. Els components de les hormones que contenen nitrogen són les proteïnes o els seus derivats, com l'hormona del creixement, l'hormona estimulant de la tiroide, l'adrenalina, la insulina, l'hormona intestinal, etc. Algunes vitamines es converteixen a partir d'aminoàcids o es combinen amb proteïnes. Els enzims, les hormones i les vitamines tenen un paper molt important en la regulació de les funcions fisiològiques i en la catalització dels processos metabòlics. 5. Necessitat d'aminoàcids essencials del cos humà: el requisit d'aminoàcids essencials dels adults és aproximadament del 20% al 37% del seu requeriment de proteïnes. |
<<: Quins són els efectes de la lloba negra i la mel
>>: Quins són els beneficis de la pitaya i la mel?
Què és el lloc web de l'ASPCA? L'American ...
Quan fa fred a l'hivern, algunes famílies uti...
L'acne és molt comú, i hi ha algunes raons pe...
En el tractament de les paperes, és important pre...
Moltes persones a la vida són propenses als tinni...
S'ha de prestar atenció a alguns tabús dietèt...
Quina és la pàgina web del Lechvia Football Club? ...
Avui en dia, molts treballadors d'oficina est...
Els nuvis viuen una vida dolça, planejant concebr...
Què és CFM International? CFM International és un ...
Què és el lloc web de Tongyoushe? Doyusha Model Co...
A la vida, podem veure vehicles de donació de san...
Quan moltes persones arribin a la vellesa, aparei...
La pell de la cara és sensible i més propensa a p...
Moltes persones sovint descobreixen que la seva p...