Un nivell de sucre en la sang de 13,6 després d'un àpat ja és massa alt durant molt de temps, el nivell de sucre en la sang després d'un àpat s'ha de controlar a temps. 1. El nivell de sucre en sang és de 13,6 després d'un àpat? Per a una persona normal, el nivell de glucosa en sang sencera no ha de superar els 5,6 mmol/L (100 mg/dL) i el nivell de glucosa en plasma no ha de superar els 6,4 mmol/L (115 mg/dL) 2 hores després d'un àpat. Si el nivell de glucosa en sang total 2 hores després d'un àpat és ≥7,8 mmol/L (140 mg/dL) i el nivell de glucosa plasmàtica ≥8,9 mmol/L (160 mg/dL), es pot diagnosticar diabetis. 2. Suggeriments per ajudar a mantenir els nivells estables de sucre en sang després dels àpats. 1. Controlar la ingesta total d'hidrats de carboni. Les categories d'aliments s'han de diversificar, però els aliments bàsics s'han de reduir quan es mengen patates, moniatos, ñames i fruites. 2. Controlar estrictament l'arròs refinat i la farina refinada. Com ara pa blanc, arròs blanc, panets blancs al vapor, etc., el millor és no superar 1/3 dels aliments bàsics cada dia Menja aliments menys enganxosos com arròs glutinós, pastissos d'arròs, Yuanxiao i boles d'arròs. 3. Substituïu l'arròs blanc i la farina per cereals integrals, mongetes i patates, o barregeu-los amb arròs blanc i farina i coeu-los. La soja, les mongetes negres i els productes de soja no són cereals, només poden substituir la carn mentre que les mongetes amb midó com les mongetes vermelles, mongetes, mongetes, etc. poden substituir parcialment els aliments bàsics. 4. Menja 1 quilo de verdures cada dia. Les verdures de fulla verda han de representar almenys la meitat del menjar i s'han de cuinar amb menys oli per ajudar a resistir la fam. 5. El consum diari d'oli per persona s'ha de controlar en 25 grams. L'excés de greix pot reduir la sensibilitat a la insulina. 6. No cuini massa temps, el menjar no ha de ser massa fi ni massa tou, i el menjar ha de ser prou masticable. 7. Menja aliments bàsics a mossegades petites i mastega amb més freqüència. Menja un petit mos del teu àpat principal, combina-lo amb un aliment ric en proteïnes i pren dos o tres mossegades de verdures. Com més lentament menges aliments bàsics, més lentament entra la glucosa a la sang. 8. Menja fruits secs amb els àpats. Els fruits secs poden aportar vitamina E i fibra dietètica, però s'ha de controlar la quantitat de productes no fregits i baixos en sal i menjar-los durant els àpats. |
<<: Espondilitis reumatoide, símptomes en diferents estadis
>>: Què causa la baixa hormona tiroïdal?
Quines són les complicacions després de la cirurg...
El dolor de taló pot ser causat per caminar massa...
La pell humana està plena de cèl·lules pigmentàri...
Com tots sabem, el control de la dieta per part d...
A l'hivern, a causa del fred, molts amics por...
Què és OnlineNigeria.com? OnlineNigeria.com és un ...
L'hepatitis viral és causada per molts tipus ...
Tothom ha de saber que hi ha moltes condicions pe...
Hi ha molts motius possibles per al dolor a la go...
La colofonia era originalment una matèria primera...
La mullada al llit no només passa als nens, els a...
Què és VFS Visa Services? VFS Visa Services (VFS G...
Centre d'Estudis Estratègics i Internacionals_...
Parlant de natació, crec que tothom sap que la na...
Què és la revista de fotografia? Photo Magazine és...