Un nivell de sucre en la sang de 13,6 després d'un àpat ja és massa alt durant molt de temps, el nivell de sucre en la sang després d'un àpat s'ha de controlar a temps. 1. El nivell de sucre en sang és de 13,6 després d'un àpat? Per a una persona normal, el nivell de glucosa en sang sencera no ha de superar els 5,6 mmol/L (100 mg/dL) i el nivell de glucosa en plasma no ha de superar els 6,4 mmol/L (115 mg/dL) 2 hores després d'un àpat. Si el nivell de glucosa en sang total 2 hores després d'un àpat és ≥7,8 mmol/L (140 mg/dL) i el nivell de glucosa plasmàtica ≥8,9 mmol/L (160 mg/dL), es pot diagnosticar diabetis. 2. Suggeriments per ajudar a mantenir els nivells estables de sucre en sang després dels àpats. 1. Controlar la ingesta total d'hidrats de carboni. Les categories d'aliments s'han de diversificar, però els aliments bàsics s'han de reduir quan es mengen patates, moniatos, ñames i fruites. 2. Controlar estrictament l'arròs refinat i la farina refinada. Com ara pa blanc, arròs blanc, panets blancs al vapor, etc., el millor és no superar 1/3 dels aliments bàsics cada dia Menja aliments menys enganxosos com arròs glutinós, pastissos d'arròs, Yuanxiao i boles d'arròs. 3. Substituïu l'arròs blanc i la farina per cereals integrals, mongetes i patates, o barregeu-los amb arròs blanc i farina i coeu-los. La soja, les mongetes negres i els productes de soja no són cereals, només poden substituir la carn mentre que les mongetes amb midó com les mongetes vermelles, mongetes, mongetes, etc. poden substituir parcialment els aliments bàsics. 4. Menja 1 quilo de verdures cada dia. Les verdures de fulla verda han de representar almenys la meitat del menjar i s'han de cuinar amb menys oli per ajudar a resistir la fam. 5. El consum diari d'oli per persona s'ha de controlar en 25 grams. L'excés de greix pot reduir la sensibilitat a la insulina. 6. No cuini massa temps, el menjar no ha de ser massa fi ni massa tou, i el menjar ha de ser prou masticable. 7. Menja aliments bàsics a mossegades petites i mastega amb més freqüència. Menja un petit mos del teu àpat principal, combina-lo amb un aliment ric en proteïnes i pren dos o tres mossegades de verdures. Com més lentament menges aliments bàsics, més lentament entra la glucosa a la sang. 8. Menja fruits secs amb els àpats. Els fruits secs poden aportar vitamina E i fibra dietètica, però s'ha de controlar la quantitat de productes no fregits i baixos en sal i menjar-los durant els àpats. |
<<: Espondilitis reumatoide, símptomes en diferents estadis
>>: Què causa la baixa hormona tiroïdal?
Antigament, no hi havia l'hàbit de posar rajo...
Tothom sap que l'aigua és la font de la nostr...
Què és el lloc web del Centre Pompidou? El Centre ...
L'alcohol és comú per a nosaltres. Hi ha molt...
Què és el web de la Legió Estrangera Espanyola? La...
El cabell ha d'estar ben cuidat, només d'...
La pell al voltant dels ulls és la part més impor...
Moltes vegades, les persones posen tinta al cos a...
Què és el lloc web d'Acció de 7 mil milions de...
Panax notoginseng és una medicina xinesa habitual...
En els darrers anys, amb l'aparició dels telè...
Les persones amb galteres solen presentar diverso...
Què és el web dels Premis Laureus? Els Laureus Wor...
A través de la investigació, s'ha comprovat q...
Avui en dia, les persones que viuen a les ciutats...