Puc menjar raïm quan tinc mal de panxa ho han de saber?

Puc menjar raïm quan tinc mal de panxa ho han de saber?

En els darrers anys, a mesura que les pressions vitals i laborals de les persones han augmentat gradualment, moltes persones han desenvolupat problemes d'estómac en diferents graus, afectant greument la seva salut. Com tots sabem, els problemes d'estómac s'han de tractar, de manera que hi ha molts tabús dietètics. Així que puc menjar raïm si tinc mal de panxa? La majoria de la gent no té molt clar aquest tema. De fet, pots menjar raïm quan tens mal de panxa.

1. Pots menjar raïm si tens mal d'estómac. Els fruits vermells són bons per a l'estómac . Les groselles negres, el raïm, els gerds, les maduixes, les cireres, el raïm i altres fruites contenen antocians, que són molt bons antioxidants que poden eliminar els radicals lliures del cos humà, retardar l'envelliment i combatre el càncer. El consum regular pot millorar la resistència del cos i embellir la pell.

2. Què no menjar quan pateix problemes d'estómac 1. Kiwi El kiwi pot alleujar el restrenyiment i és ric en vitamina C. S'anomena "rei de les fruites", però els metges recorden que el kiwi és de naturalesa freda menjar en excés pot danyar l'energia yang de la melsa i l'estómac, provocant símptomes com dolor abdominal i diarrea.

A més, la gran quantitat de vitamina C i pectina continguda en el kiwi augmentarà l'àcid estomacal, augmentarà la càrrega a l'estómac i provocarà símptomes com ara dolor abdominal, ardor d'estómac i ardor d'estómac. Els símptomes s'agreujaran quan fa fred. En una estació tan freda, els pacients amb problemes estomacals (melsa i deficiència de yang estomacal) haurien de menjar menys o fins i tot no menjar kiwi.

2. Tomàquets Els tomàquets són molt àcids i poden estimular l'estómac perquè produeixi més àcid gàstric. Per tant, menjar massa tomàquet pot provocar símptomes com ardor d'estómac i reflux àcid. El mateix passa amb el ketchup fet amb tomàquets. Conté una gran quantitat de pectina, fenol de caqui, astringent soluble i altres ingredients, que reaccionen fàcilment amb l'àcid estomacal i es condensa en grumolls insolubles. Aquests grumolls poden bloquejar la sortida pilòrica de l'estómac, augmentar la pressió a l'estómac, provocar una dilatació gàstrica aguda i fer que la gent senti inflor i dolor d'estómac.

3. Les taronges contenen molt sucre i àcid orgànic Menjar taronges amb l'estómac buit irritarà la mucosa gàstrica, provocant un augment de l'àcid gàstric, provocant plenitud i acidesa a la melsa i l'estómac.

4. Quan es menja caquis amb l'estómac buit, l'estómac conté una gran quantitat d'àcid gàstric, que pot reaccionar fàcilment amb el taní del caqui, la gelatina, la pectina i l'astringent soluble que contenen els caquis per produir la malaltia de la pedra del caqui gàstric, causant dolor cardíac, nàusees, vòmits, dilatació gàstrica, i perforació gàstrica.

5. Els dàtils frescos i els dàtils d'hivern es coneixen com a "píndoles de vitamines" naturals. Els experts recorden que no s'ha de menjar massa dàtils frescos, sinó et farà mal l'estómac. Això es deu al fet que els jujubes són rics en fibra dietètica i consumir una gran quantitat alhora irritarà l'estómac i els intestins, causant molèsties gastrointestinals. La major part de la fibra dietètica es troba a la pela de la jujuba, que és fina i dura, amb vores afilades. Si la mucosa gàstrica està inflamada o ulcerada, agreujarà el dolor i les molèsties.

6. L'arç: Molta gent pensa que l'arç és apetitós, agredolç, així que se'n menjarà molt sense adonar-se'n. Tanmateix, els experts suggereixen que les persones amb melsa i estómac pobres haurien de menjar menys arç, ja que menjar massa arç pot causar càlculs estomacals. Com que l'arç conté alts nivells de pectina i taní, es condensa fàcilment en precipitats insolubles en aigua després del contacte amb l'àcid de l'estómac i s'enganxa amb els residus d'aliments per formar càlculs gàstrics. Tanmateix, menjar arç cuit reduirà els efectes dels tanins.

<<:  Pot la mare suplementar el calci si el nadó té deficiència de calci?

>>:  És important controlar el sucre a la sang 11,6 després d'un àpat?

Recomanar articles

Quins són els tractaments i els usos de l'àloe vera?

L'àloe vera és una planta verda natural comun...

Un got d'aigua bullida pot curar nou malalties

L'aigua és l'origen de la vida humana. Se...

Quines són les precaucions després del tractament d'ortodòncia?

Si les dents no són rectes, tindrà un cert impact...

Causes i mesures de prevenció dels polls en nens

Cada cop hi ha més nens que es queden enrere, mol...

Com mantenir frescos els crancs de mar

El valor nutricional dels crancs de mar és relati...

Com rentar la tinta

En el nostre dia a dia ens trobarem amb tot tipus...

Què és millor, sucre blanc o sucre suau?

El sucre blanc s'utilitza àmpliament a la nos...

Què tal la Ciara? Comentaris de Ciara i informació del lloc web

Quina és la web de Ciara? Ciara Princess Harris va...

Com morir dels roncs?

A la gent, sovint sento dir que les persones que ...

Pots menjar plàtans quan tens gana I a què has de prestar atenció?

El plàtan és una fruita molt deliciosa. A molts d...