Puc menjar raïm quan tinc mal de panxa ho han de saber?

Puc menjar raïm quan tinc mal de panxa ho han de saber?

En els darrers anys, a mesura que les pressions vitals i laborals de les persones han augmentat gradualment, moltes persones han desenvolupat problemes d'estómac en diferents graus, afectant greument la seva salut. Com tots sabem, els problemes d'estómac s'han de tractar, de manera que hi ha molts tabús dietètics. Així que puc menjar raïm si tinc mal de panxa? La majoria de la gent no té molt clar aquest tema. De fet, pots menjar raïm quan tens mal de panxa.

1. Pots menjar raïm si tens mal d'estómac. Els fruits vermells són bons per a l'estómac . Les groselles negres, el raïm, els gerds, les maduixes, les cireres, el raïm i altres fruites contenen antocians, que són molt bons antioxidants que poden eliminar els radicals lliures del cos humà, retardar l'envelliment i combatre el càncer. El consum regular pot millorar la resistència del cos i embellir la pell.

2. Què no menjar quan pateix problemes d'estómac 1. Kiwi El kiwi pot alleujar el restrenyiment i és ric en vitamina C. S'anomena "rei de les fruites", però els metges recorden que el kiwi és de naturalesa freda menjar en excés pot danyar l'energia yang de la melsa i l'estómac, provocant símptomes com dolor abdominal i diarrea.

A més, la gran quantitat de vitamina C i pectina continguda en el kiwi augmentarà l'àcid estomacal, augmentarà la càrrega a l'estómac i provocarà símptomes com ara dolor abdominal, ardor d'estómac i ardor d'estómac. Els símptomes s'agreujaran quan fa fred. En una estació tan freda, els pacients amb problemes estomacals (melsa i deficiència de yang estomacal) haurien de menjar menys o fins i tot no menjar kiwi.

2. Tomàquets Els tomàquets són molt àcids i poden estimular l'estómac perquè produeixi més àcid gàstric. Per tant, menjar massa tomàquet pot provocar símptomes com ardor d'estómac i reflux àcid. El mateix passa amb el ketchup fet amb tomàquets. Conté una gran quantitat de pectina, fenol de caqui, astringent soluble i altres ingredients, que reaccionen fàcilment amb l'àcid estomacal i es condensa en grumolls insolubles. Aquests grumolls poden bloquejar la sortida pilòrica de l'estómac, augmentar la pressió a l'estómac, provocar una dilatació gàstrica aguda i fer que la gent senti inflor i dolor d'estómac.

3. Les taronges contenen molt sucre i àcid orgànic Menjar taronges amb l'estómac buit irritarà la mucosa gàstrica, provocant un augment de l'àcid gàstric, provocant plenitud i acidesa a la melsa i l'estómac.

4. Quan es menja caquis amb l'estómac buit, l'estómac conté una gran quantitat d'àcid gàstric, que pot reaccionar fàcilment amb el taní del caqui, la gelatina, la pectina i l'astringent soluble que contenen els caquis per produir la malaltia de la pedra del caqui gàstric, causant dolor cardíac, nàusees, vòmits, dilatació gàstrica, i perforació gàstrica.

5. Els dàtils frescos i els dàtils d'hivern es coneixen com a "píndoles de vitamines" naturals. Els experts recorden que no s'ha de menjar massa dàtils frescos, sinó et farà mal l'estómac. Això es deu al fet que els jujubes són rics en fibra dietètica i consumir una gran quantitat alhora irritarà l'estómac i els intestins, causant molèsties gastrointestinals. La major part de la fibra dietètica es troba a la pela de la jujuba, que és fina i dura, amb vores afilades. Si la mucosa gàstrica està inflamada o ulcerada, agreujarà el dolor i les molèsties.

6. L'arç: Molta gent pensa que l'arç és apetitós, agredolç, així que se'n menjarà molt sense adonar-se'n. Tanmateix, els experts suggereixen que les persones amb melsa i estómac pobres haurien de menjar menys arç, ja que menjar massa arç pot causar càlculs estomacals. Com que l'arç conté alts nivells de pectina i taní, es condensa fàcilment en precipitats insolubles en aigua després del contacte amb l'àcid de l'estómac i s'enganxa amb els residus d'aliments per formar càlculs gàstrics. Tanmateix, menjar arç cuit reduirà els efectes dels tanins.

<<:  Pot la mare suplementar el calci si el nadó té deficiència de calci?

>>:  És important controlar el sucre a la sang 11,6 després d'un àpat?

Recomanar articles

Hi ha set parts del cos humà que no es poden netejar per molt que t'esforci

La majoria de la gent no ha pensat mai si el seu ...

Quins són els tractaments per a la miocardiopatia hipertròfica?

La característica òbvia de la miocardiopatia hipe...

Quins són els efectes del coixí de sorra de cuc de seda

El coixí de feces de cucs de seda és un tipus de ...

Quins són els símptomes de beure alcohol i fer mal a l'estómac?

Beure és una rutina diària per a moltes persones,...

Valor nutricional, eficàcia i funció de les peres, i tabús alimentaris

La pera és una fruita habitual a les nostres vide...

Què causa dolor al cor en inhalar?

Hi ha dolor al cor quan es respira profundament, ...

El tractament amb làser de les berrugues comunes és dolorós? COM FUNCIONA?

Hi ha moltes maneres de tractar les berrugues com...

Com fer créixer el cabell llarg? Recordeu aquests 8 consells

És fàcil que les noies a qui els agrada el cabell...

Què tal Mitoshop? Revisió i informació del lloc web de Mitoshop

Què és Mitoshop? Mitoshop és un lloc web coreà esp...

Com rentar roba interior

La roba interior és la part més privada del nostr...

Quins són els perills dels àcars?

No importa el que fem a la nostra vida diària, he...

Què fa que les dones orinin amb freqüència i amb urgència?

Les dones d'avui, com molts homes, són més in...

Quins aliments poden nodrir l'estómac?

Crec que tothom ha de saber que l'estómac dep...