Si el nivell de sucre en la sang després d'un àpat supera l'11,1, ja és molt perillós i significa que té diabetis. A més, el nivell de sucre en sang elevat a llarg termini després dels àpats és especialment perjudicial per al cos dels diabètics. 1. A què hauries de prestar atenció si el teu sucre en sang és alt després d'un àpat? 1. No mengeu en excés, tingueu una vida regular, mastegueu els aliments lentament, mengeu més verdures i intenteu no menjar aliments rics en glucosa i sacarosa en un curt període de temps. Això pot evitar que el sucre en la sang augmenti ràpidament en un curt període de temps i ajudar a protegir la funció pancreàtica, especialment aquells amb antecedents familiars de diabetis. 2. Tenir una vida sexual regular per prevenir malalties infeccioses no prendre quantitats excessives d'antibiòtics. Algunes infeccions víriques i la sobredosi d'antibiòtics poden induir diabetis. 3. Amics amb una tolerància anormal a la glucosa o amb antecedents familiars de diabetis poden prevenir l'aparició de diabetis en la major mesura possible: prendre nicotinamida, Vb1, Vb6 i metil Vb12 (Mecobalamin) durant tres mesos cada any per millorar la funció pancreàtica prendre Vc i Ve durant mig mes quan les estacions canvien, i la autoimmunitat hauria de millorar la dosi. (També podeu injectar Vb12 intramuscularment dues vegades a l'any, dues setmanes cada vegada, una injecció al dia). 2. Quina és la raó del sucre en sang alt després dels àpats? 1. Disminució de la sensibilitat a la insulina Per als pacients diabètics, la funció de secreció d'insulina defectuosa de les cèl·lules β o la disminució de la sensibilitat a la insulina provoca una inhibició de la producció de glucosa hepàtica i una capacitat de captació de glucosa muscular debilitada, provocant fluctuacions irregulars en l'absorció de glucosa en sang circulant després de la digestió dels aliments, formant pics instantanis de glucosa en sang i augmentant i prolongat el nivell postprandial de la glucosa, que augmenten les fluctuacions de la glucosa en sang. 2. Els pacients utilitzen la medicació de manera inadequada Alguns pacients amb diabetis tipus 2 tenen obesitat i resistència a la insulina evidents, però han estat utilitzant secretagogues d'insulina d'acció prolongada, com que aquests fàrmacs triguen molt de temps a tenir efecte, no poden millorar eficaçment la secreció d'insulina en la fase inicial de la diabetis i reduir la resistència a la insulina, de manera que sovint és difícil controlar el sucre en sang postprandial. Alguns pacients utilitzen principalment insulina d'acció mitjana i llarga quan utilitzen insulina, en comptes de combinar-la amb insulina d'acció curta o ultracurta que té un inici d'acció ràpid, de manera que els seus nivells de sucre en sang després dels àpats són propensos a ser alts. 3. Alimentació inadequada A alguns pacients els agrada beure farinetes per esmorzar, ja que les farinetes s'escalfen durant molt de temps, el midó es dissol fàcilment en aigua, pot entrar en contacte amb el suc digestiu i s'absorbeix fàcilment. A més, les farinetes es troben en un estat semi-líquid i el temps de buidatge de l'estómac després de dinar és relativament curt. Per tant, menjar farinetes per esmorzar és més probable que augmenti el sucre en la sang postprandial que menjar aliments bàsics. 4. Falta de control del sucre en sang després dels àpats Quan es controla el sucre en sang, la majoria dels pacients solen prestar atenció només al sucre en sang en dejú i rarament controlar el sucre en sang postprandial. A causa de la manca de control del sucre en sang postprandial, hi ha poques mesures preses per abordar el sucre en sang postprandial alt, com ara controlar la dieta i fer exercici. |
<<: Puc menjar raïm quan tinc mal de panxa ho han de saber?
>>: Encara puc créixer més alt als 18 anys?
La incidència de les malalties pulmonars ha estat...
El capó de la gamma és un bon ajudant que moltes ...
Què és Munic 1860? El TSV 1860 München és un club ...
Amb el desenvolupament de la ciència i la tecnolo...
Amb el desenvolupament de la nostra economia, la ...
Moltes persones pateixen caspa cada dia, moltes p...
Moltes persones tenen el mal costum d'arranca...
L'esquinç del lligament del genoll s'ha d...
El motiu pel qual el revestiment de la llengua s&...
Les persones modernes estan sotmeses a una gran p...
Com que l'hepatitis C té un cert període d...
Es diu que el mal de queixal no és una malaltia, ...
El meló és en realitat un meló salvatge, però té ...
Què és el lloc web del British Columbia Institute ...
Si sents que els teus peus es freguen amb les sab...