Molta gent sap que els espinacs xinesos són deliciosos, nutritius i tenen molts mètodes de cocció. Com a verdura popular, els espinacs xinesos se solen sofregir o servir freds. Molta gent també coneix l'emperador vegetal pel seu nom comú: crisantem. Molta gent pensa que la verdura de l'emperador i el crisantem xinès són la mateixa verdura. Comprovem-ho junts a continuació! 1. Verdura de l'emperador, també coneguda com a "crisantem" Chrysanthemum chrysanthemum es refereix a les tiges i tiges i fulles de la planta d'absenc de la família de les Asteràcies. Com que les seves flors semblen crisantems salvatges, també es coneix com a vegetal crisantem, vegetal d'absenc i vegetal d'absenc. Crisantem crisantem també es coneix com a "vegetal de l'emperador". La verdura emperador i el crisantem tenen el mateix gust, però el segon té un gust més fort però hi ha una clara diferència d'aspecte, el primer té tiges i fulles més primes, i tota la planta és més alta, mentre que el segon és el contrari; 2. Diferències entre els dos El crisantem, també conegut com a crisantem xinès, és una planta de la família de les asteràcies. Té les funcions de netejar la sang, nodrir el cor, humitejar els pulmons i eliminar la flegma. Li Shizhen va dir: "Es planta al setembre de cada any i es menja a l'hivern i la primavera següent. Les tiges i les fulles són grasses i tendres, amb una lleugera olor a artemisa, per la qual cosa s'anomena crisantem. Les flors són de color groc intens i semblen petits crisantems". Les tiges i les fulles de la col xinesa tenen una aroma forta i especial, que es pot olorar fins i tot quan la planta està intacta, i l'olor és més forta quan les tiges o les fulles es trenquen, i l'olor és molt tènue o fins i tot invisible si la planta no es destrueix. Després de destruir la planta, es pot olorar una fragància diferent de la del crisantem. Les tiges i les fulles del crisantem xinès són gruixudes i tendres. Es poden sofregir, escalfar-se (amb all picat i salsa de soja), cuinar-les en una olla calenta o fer-ho en sopa. també té un sabor únic. La verdura de l'emperador es pot barrejar, fregir, estofada, al vapor o shabu-shabu. Té un color verd i un sabor refrescant. Els amics que els agradi una textura suau i suau poden allargar el temps de cocció. Les plantes joves del crisantem xinès són riques en aigua Un cop sofregits o bullides, el seu volum es redueix molt sovint, el que sembla ser la quantitat d'una o dues olles abans de posar-se a l'olla, només queda un petit plat després de sofregir-los o bullir. |
<<: Qui no pot menjar crisantem?
Remull els peus en vinagre pot aconseguir efectes...
Com a membre de la societat, estem connectats amb...
Vuit tabús de prendre suplements a principis de t...
Els pacients amb conjuntivitis s'han d'aï...
Durant l'operació, el sagnat abundant és inev...
L'ordenació de l'entorn de la llar és el ...
En els darrers anys, a mesura que els "nens ...
Els pacients de diferents grups d'edat tenen ...
Pu'er és un dels tes més populars, no només p...
La malaltia mental és una malaltia mental amb una...
Quina és la pàgina web del Festival Internacional ...
Quin és el lloc web de "Parsons Daily"? ...
Eliminar les impureses de la sang pot fer que els...
Si teniu grans a l'engonal, pot ser que no si...
La desnutrició congènita és un fenomen que experi...