Molta gent sap que els espinacs xinesos són deliciosos, nutritius i tenen molts mètodes de cocció. Com a verdura popular, els espinacs xinesos se solen sofregir o servir freds. Molta gent també coneix l'emperador vegetal pel seu nom comú: crisantem. Molta gent pensa que la verdura de l'emperador i el crisantem xinès són la mateixa verdura. Comprovem-ho junts a continuació! 1. Verdura de l'emperador, també coneguda com a "crisantem" Chrysanthemum chrysanthemum es refereix a les tiges i tiges i fulles de la planta d'absenc de la família de les Asteràcies. Com que les seves flors semblen crisantems salvatges, també es coneix com a vegetal crisantem, vegetal d'absenc i vegetal d'absenc. Crisantem crisantem també es coneix com a "vegetal de l'emperador". La verdura emperador i el crisantem tenen el mateix gust, però el segon té un gust més fort però hi ha una clara diferència d'aspecte, el primer té tiges i fulles més primes, i tota la planta és més alta, mentre que el segon és el contrari; 2. Diferències entre els dos El crisantem, també conegut com a crisantem xinès, és una planta de la família de les asteràcies. Té les funcions de netejar la sang, nodrir el cor, humitejar els pulmons i eliminar la flegma. Li Shizhen va dir: "Es planta al setembre de cada any i es menja a l'hivern i la primavera següent. Les tiges i les fulles són grasses i tendres, amb una lleugera olor a artemisa, per la qual cosa s'anomena crisantem. Les flors són de color groc intens i semblen petits crisantems". Les tiges i les fulles de la col xinesa tenen una aroma forta i especial, que es pot olorar fins i tot quan la planta està intacta, i l'olor és més forta quan les tiges o les fulles es trenquen, i l'olor és molt tènue o fins i tot invisible si la planta no es destrueix. Després de destruir la planta, es pot olorar una fragància diferent de la del crisantem. Les tiges i les fulles del crisantem xinès són gruixudes i tendres. Es poden sofregir, escalfar-se (amb all picat i salsa de soja), cuinar-les en una olla calenta o fer-ho en sopa. també té un sabor únic. La verdura de l'emperador es pot barrejar, fregir, estofada, al vapor o shabu-shabu. Té un color verd i un sabor refrescant. Els amics que els agradi una textura suau i suau poden allargar el temps de cocció. Les plantes joves del crisantem xinès són riques en aigua Un cop sofregits o bullides, el seu volum es redueix molt sovint, el que sembla ser la quantitat d'una o dues olles abans de posar-se a l'olla, només queda un petit plat després de sofregir-los o bullir. |
<<: Qui no pot menjar crisantem?
La verdolaga és una verdura silvestre comú amb un...
El goll també es coneix com a goll. La seva causa...
Què és Saudi Aramco? Saudi Aramco (en anglès: Saud...
Avui en dia, la majoria de les persones no busque...
Què és la Universitat Brunel? La Universitat Brune...
Quin és el lloc web del Ministeri d'Afers Exte...
El col·lagen és una proteïna abundant en el cos h...
El mal d'esquena i el dolor de cames són símp...
L'esquinç del lligament del genoll té un gran...
És necessària la cirurgia per als ganglis limfàti...
En l'actualitat, les ciutats es desenvolupen ...
Els quists es poden produir en moltes parts del n...
Hi ha moltes coses a la vida diària que creixen l...
El funcionament inadequat de l'arròs autoesca...
Moltes persones no presten molta atenció a l'...