El menjar al lloc equivocat es pot convertir en verí

El menjar al lloc equivocat es pot convertir en verí

Saps quin tipus de casa proporciones per als aliments a casa teva. Molta gent no presta molta atenció a l'emmagatzematge i la col·locació dels aliments? De vegades, quan tornes a casa després de comprar, pots deixar les teves pertinences en algun lloc. De fet, hauríeu d'entendre la ubicació i les condicions per emmagatzemar els diferents aliments.

A quin tipus de casa hem de viure si els donem menjar?

Com trobar una casa per menjar En primer lloc, hi ha un principi general, que és comprar menys i emmagatzemar menys, sobretot tenint en compte si han de sobreviure a l'estiu. Al cap i a la fi, és més segur emmagatzemar el gra en un magatzem equipat per emmagatzemar-lo que no pas emmagatzemar-lo amb tu.

Per a una família de tres persones, la quantitat de menjar que compren cada cop no hauria de ser superior a 5 quilograms. És a dir, només comprem arròs i farina blanca més o menys un cop al mes, perquè, a més dels motius esmentats anteriorment, també mengem altres aliments bàsics, inclosos els integrals.

Hi ha molts tipus de cases d'aliments, per exemple, una gran caixa segellada feta de material no tòxic i la caixa ha de ser opaca. Aquesta casa de gra no només bloqueja la llum solar i l'aire per al gra per evitar que el gra s'oxidi per l'aire, sinó que també té bones propietats a prova d'humitat, que poden garantir que el menjar no estigui humit i florit durant molt de temps. Al mateix temps, no es perdrà l'aroma original dels aliments.

Especialment l'arròs, si s'exposa a l'exterior, la humitat dels grans d'arròs s'evaporarà fàcilment. Aquest tipus d'arròs no té gust mastegat i perd el seu aroma. Els grans petits, especialment els fesols, contenen ous d'insectes latents. Si no pareu atenció a la ventilació i proporcioneu als ous d'insectes un ambient còmode, es despertaran quan la temperatura sigui adequada i mengin molt.

Una altra manera convenient és comprar una petita màquina d'envasar al buit. Podeu extreure l'aire de la bossa de plàstic per aïllar el menjar que hi ha a l'interior del món, després utilitzar una bossa de paper marró per bloquejar la llum i posar-la al congelador, i estaran segurs. Aquest mètode d'emmagatzematge també és adequat per a articles petits com ara te, aperitius i medicina xinesa a casa.

A quin tipus de casa he de viure per cuinar oli?

L'oli que s'utilitza a moltes cases també és insegur.

Tot i que l'oli en bótes grans és barat, no es pot menjar tot alhora després d'obrir-lo. Després que l'oli del barril entri en contacte estret amb l'aire, s'oxidarà fàcilment i es tornarà ranci, produint aldehids, cetones i àcids orgànics nocius, i també afectarà les vitamines solubles en greixos. Així que en l'intent d'estalviar diners, acabes perdent la salut.

Aleshores, com prepares la teva casa per al petroli?

Un cop més, no compreu massa, amb 2 a 5 quilograms a la vegada, podeu tenir en compte l'oli de te i l'oli d'oliva de gamma alta, etc. Si no mengeu gaire, hauríeu de menjar bons aliments.

Per a l'oli que s'utilitza cada dia a l'estufa, no utilitzeu una ampolla transparent o una ampolla d'oli de plàstic. Podeu utilitzar una ampolla de vidre marró i l'ampolla ha de tenir una tapa hermètica per assegurar-vos que quedi tancada immediatament després d'abocar l'oli. Si emmagatzemeu oli, assegureu-vos que estigui col·locat en un lloc ventilat i fresc. El millor és posar una caixa de cartró "que respira" a sobre per evitar els danys de la llum.

Quin tipus de casa per viure?

Salero, sucre i espècies, preferiblement aquells amb anells de plàstic segellats. És aconsellable utilitzar pots d'espècies de mida petita, perquè les espècies com el pebre, l'anís i el pebre de Sichuan també tenen por de la humitat i són propenses al creixement de floridura, si n'hi ha massa, no és fàcil conservar l'energia.

Per al pebre en pols, suggereixo aixafar-lo en un morter d'all cada vegada, i després fer servir un petit colador de malla per treure la closca interna dura del pebrot. El pebre en pols elaborat d'aquesta manera és especialment saborós i no es pot comparar amb el pebre en pols comprat al supermercat. Cada vegada, podeu fer-ne una mica i utilitzar-lo unes quantes vegades D'aquesta manera, l'aroma del pebre en pols es pot mantenir prou fort i també pot evitar la floridura.

A quin tipus de casa hem de viure per prendre el te i el vi?

De tots els aliments, el te és el més exigent pel que fa a les condicions d'habitatge. Perquè s'han de protegir de la humitat, la llum solar i l'olor. Entre ells, les condicions d'emmagatzematge del te verd i el te oolong són molt exigents. Si s'emmagatzemen de manera inadequada, la llum i l'aire faran que el te verd abans del festival Qingming passi del verd maragda al groc-verd i finalment al marró, i la vitamina C i els polifenols del te també es perdran lentament.

Per tant, les fulles de te s'han de col·locar en un lloc tancat i sec, i la temperatura no ha de ser alta. Com s'ha dit abans, després d'aspirar, manteniu-lo allunyat de la llum i poseu-lo al congelador, i es pot conservar entre 2 i 3 anys.

Els mètodes d'emmagatzematge habituals, com ara les llaunes de llaunes o les llaunes de te, només poden conservar el te durant aproximadament un any, i no hi ha cap garantia que l'energia del te no disminueixi significativament.

A casa, el millor és tenir una nevera específica per emmagatzemar vi negre, te i cosmètics La temperatura del vi negre se situa generalment entre 12 i 18 graus centígrads, i la casa que necessiten és un celler fresc. Però és difícil que les famílies corrents ho facin, però val la pena gastar un o dos mil iuans per comprar-hi una nevera petita.

Definitivament, la nevera no és la casa més segura per menjar

Tanmateix, no penseu en la nevera com el lloc més segur per menjar.

Algú ha fet estadístiques i ha descobert que les persones que sovint mengen aliments emmagatzemats a la nevera tenen una vida útil més curta que les que mengen menys aliments de la nevera i sovint mengen aliments frescos. Perquè a la nevera, tant si es tracta de conservació com de congelació, només inhibeix la reproducció d'alguns bacteris intolerants al fred. Hi ha altres bacteris psicròfils que no tenen por del fred i poden continuar creixent i reproduint-se en un ambient de 0 ℃ ~ 20 ℃.

En general, el temps de refrigeració per a la carn crua és d'1 a 2 dies, i per a fruites i verdures és de 3 a 5 dies. La carn només es pot congelar durant dos mesos, un cop canvia de color, no es pot menjar.

Els aliments líquids com les begudes o les salses, un cop oberts, és a dir, un cop la seva casa entri en contacte amb l'aire, no duraran gaire. Fins i tot si els poseu a la nevera, hi ha risc de creixement microbià, així que el millor és desfer-se'n el més aviat possible per evitar problemes futurs.

<<:  El restrenyiment és més efectiu que prendre medicaments

>>:  Menjar aquests 10 aliments amb regularitat et farà emmalaltir

Recomanar articles

Quines són les formes de regulació de les activitats de la vida humana?

La regulació de les activitats de la vida humana ...

Les serps del sud són verinoses?

Hi ha molts tipus de serps, algunes són verinoses...

Com fer front a l'esquinç dels lligaments de la cama

Quan els atletes estan corrent, poden patir fàcil...

Com determinar si es tracta d'una lesió de menisc?

Algunes persones poden no saber què és la lesió d...

Què passa amb Piaggio? Revisions del grup Piaggio i informació del lloc web

Què és el Grup Piaggio? Piaggio Group (Piaggio&...

Quin bany pot ajudar a perdre pes?

L'obesitat és un gran problema que preocupa a...

Com prendre un bany de sauna

Amb el desenvolupament de la nostra economia i el...

Què tal el Cupido rus? Ressenyes de Cupido rus i informació del lloc web

Què és el Cupido rus? RussianCupid.com és un popul...

Quins són alguns consells per alleujar el dolor dental calent i fred?

En termes generals, les dents poden suportar temp...

Com prevenir i tractar la malaltia d'Alzheimer

El progrés científic ha provocat un augment de la...