El pebre de Sichuan pot curar l'onicomicosi?

El pebre de Sichuan pot curar l'onicomicosi?

Tinc onicomicosi i pot infectar dues persones. Què he de fer? L'onicomicosi és la malaltia més freqüent de les ungles, que és causada per organismes fúngics patògens. En realitat, no és difícil curar-lo, i pots curar-ho tu mateix. Aquí teniu un mètode de tractament senzill per a l'onicomicosi!

Grans de pebre per tractar els fongs de les ungles

Agafeu 100 grams de grans d'all, peleu-los i tritureu-los, poseu-los en una ampolla de vidre juntament amb 20 grams de grans de pebre de Sichuan, afegiu-hi 500 mil·lilitres de vinagre envellit i deixeu-los en remull durant 3 o 4 dies per fer líquid el vinagre d'all de pebre de Sichuan. Remullar els peus amb aigua calenta durant més de 10 minuts cada dia, després utilitzar un ganivet o unes tisores per aprimar l'ungla suavitzada i remullar la zona afectada amb una solució de pebre, all i vinagre durant 15 minuts. Finalment, emboliqueu la zona afectada amb cotó submergit en una solució de pebre, all i vinagre Un curs de tractament és d'un mes.

Efectes del pebre de Sichuan

El pebre de Sichuan és càlid per naturalesa Els llibres antics registren que té els efectes d'escalfar el mig i dissipar el fred, eliminar la humitat, alleujar el dolor i matar insectes. La investigació farmacològica moderna ha trobat que té un fort efecte antifúngic. L'all conté substàncies que poden inhibir i matar una varietat de cocs, bacils, fongs i virus, i sempre s'ha conegut com els "antibiòtics entre les plantes". Pel que fa al vinagre, també té propietats antifúngiques.

Tractament del peu d'atleta

Antigament, si patim un peu d'atleta a causa d'una infecció per fongs, els grans de la nostra família sovint ens ensenyaven a remullar els peus amb vinagre, que seria eficaç en pocs dies. Com que aquestes tres armes màgiques tenen cadascuna un efecte antifúngics extremadament fort, l'efecte és naturalment fort quan es combinen per fer vinagre de pebre i all. A més, poden "ajudar-se mútuament", per exemple, l'ingredient actiu de l'all s'anomena "al·licina" quan aquest ingredient es troba amb una temperatura alta i un ambient alcalí, el seu rendiment antibacterià es reduirà significativament, però, després d'haver estat remullat en l'ambient àcid del vinagre, l'al·licina es mantindrà estable.

<<:  Símptomes d'al·lèrgia a les proteïnes de la llet, aneu amb compte si es produeixen!

>>:  Quina és la teràpia dietètica per a la insuficiència renal aguda?

Recomanar articles

Quins són els perills de la vaixella d'un sol ús per al cos humà

Moltes coses en la societat actual són molt conve...

Com es pot curar el vitiligen?

El vitiligen és una malaltia de la pell. L'ap...

Quines diferències hi ha entre les pròtesis dentals i els implants dentals?

Un cop extreta una dent, afectarà greument la nos...

És bo beure sopa de carpa cada dia?

La sopa de carpa és molt nutritiva. En primer llo...

Símptomes i tractaments de la intoxicació alimentària

El fenomen de la intoxicació alimentària acostuma...

Com millorar el metabolisme corporal?

Sempre hi ha noies al meu voltant que mai poden g...

Per què les dones embarassades se senten febles i cansades?

La majoria de les amigues experimentaran símptome...

Quin és el mètode eficaç per eliminar el formaldehid?

Tothom sap que el formaldehid és perjudicial per ...

A tothom li creixen les dents del seny?

Moltes persones no entenen el problema de les den...

Què fer si el cor no rebrà prou sang? Millora-ho amb la dieta

En la societat actual, les malalties cardiovascul...