L'aigua de llavors de mongeta vermella i coix és potable i té un cert efecte en l'eliminació de la humitat, sobretot a l'estiu. Beure'n una mica de manera adequada pot tenir un efecte condicionant i de cura de la salut en el cos, el millor és triar l'aigua de llavors de coix fregida, perquè l'efecte deshumidificador sigui més adequat en la llavor de mongeta vermella i coix, que pot assegurar un millor efecte deshumidificant. Error 1 : utilitzar els grans equivocats Les mongetes vermelles que s'esmenten sovint són en general els dos tipus esmentats anteriorment. Les mongetes adzuki són llargues i primes, més petites que les mongetes vermelles, que són més rodones. El millor producte per eliminar la humitat són les mongetes vermelles, però són més efectives per nodrir el cor. La diferència entre les mongetes vermelles i les mongetes adzuki : 1. Diferents formes Les mongetes vermelles són relativament rodones, mentre que les mongetes adzuki són llargues i primes. Les partícules són més petites que les mongetes vermelles. 2. Diferents colors La superfície de les mongetes vermelles és marró fosc, però el color real és porpra. Els fesols d'adzuki vénen en vermell i negre, els vermells són tan brillants com el vermiló, i els negres són tan negres com la laca. Els millors són els de grans ajustats i de color morat o vermell. 3. Textura diferent Les mongetes vermelles són fàcils de cuinar a trossos, però les mongetes adzuki, fins i tot després d'haver estat remullats, no es tornen suaus després de molt de temps de cocció i seran difícils de menjar. 4. Diferents efectes Les mongetes vermelles poden curar la fam, però no poden promoure la diüresi i eliminar la humitat. Menjar massa pot causar pèrdua de sang. Les mongetes vermelles tenen l'efecte de promoure la diüresi i eliminar la humitat. Ja veieu, els efectes dels dos són completament diferents. La mongeta vermella i les farinetes d'ordi només poden tenir l'efecte d'enfortir la melsa i eliminar la humitat si s'utilitzen els fesols vermells equivocats, no tindrà l'efecte d'eliminar la humitat. Recordatori especial: les mongetes Adzuki s'utilitzen en la medicina tradicional xinesa, mentre que les mongetes vermelles només són per al consum general. Qui és apte per utilitzar mongetes vermelles ? Mongeta Adzuki També conegut com a mongeta vermella, mongeta vermella, mongeta d'arròs vermella i mongeta vermella d'arròs, neix de l'aire sec de la tardor El seu color vermell entra al cor, baixa i passa per l'intestí prim. 【 Natura i sabor i meridians 】 Té un gust picant, dolç i agre, no és tòxic, té una naturalesa suau i entra al meridià de la melsa, el meridià del cor i el meridià de l'intestí prim. 【 efecte 】 Pot enfortir la melsa i l'estómac, promoure la diüresi i reduir la inflor, desintoxicar i descarregar pus, promoure la humitat i reduir la icterícia, eliminar la calor i desintoxicar, i tractar carbuncle, pus i sang, distensió abdominal inferior, dificultat per orinar, edema i peu d'atleta. Tabú : 1. Les persones amb deficiència de yin però sense humitat ni calor i aquelles amb micció clara i llarga haurien d'evitar menjar mongetes vermelles. 2. Les persones que orinen amb freqüència han d'evitar menjar-ne. 3. No el mengis durant molt de temps, ja que et farà fosc, prim i sec. Segon error: utilitzar l'arròs equivocat Encara que la llavor de coix crua és bona per eliminar la humitat, té una naturalesa freda si la cuines i la menges sola durant molt de temps, danyarà la melsa. L'ordi fregit s'elabora fregint-lo a foc lent fins que quedi daurat amb una aroma lleugerament cremat. L'anomenada "fragància cremada entra a la melsa", en comparació amb les llavors de coix crues, les llavors de coix fregides són menys fredes i més càlides i astringents, i l'efecte de l'escalfament i l'enfortiment de la melsa es fa evident. El tercer error és que el mètode de cocció és incorrecte Els fesols adzuki i les llavors de coix són difícils de cuinar, així que el millor és posar-los en remull en aigua neta durant una hora abans de cuinar-los. Moltes persones solen tirar els ingredients a l'olla i cuinar-los, cosa que dificulta que els nutrients surtin. Quart error: ingredients equivocats Algunes persones van afegir un grapat d'arròs quan feien sopa d'ordi i mongetes vermelles, i les farinetes es van fer espesses. De fet, no afegiu mai arròs. Les mongetes vermelles i les llavors de coix poden eliminar la humitat No importa com les cuineu, la sopa no serà espessa i quedarà molt clara. La medicina tradicional xinesa fa servir la seva naturalesa clara per eliminar la humitat del cos humà, una vegada que s'afegeix l'arròs, tot i que el gust pot ser millor, no és bo per a la salut, es malgasten totes les llavors vermelles. El cinquè error Les llàgrimes i les mongetes vermelles de Job poden netejar la calor humida i l'aire tèrbol del sistema reproductor inferior, i l'efecte és ràpid. Tanmateix, si teniu altres tipus de calor humit, com ara la humitat de la melsa causada per la calor humida al fetge i la vesícula biliar, o la humitat causada per la deficiència de yang de la melsa, les llavors de coix i les mongetes vermelles no seran de cap ajuda, i fins i tot poden empitjorar les coses. |
<<: Consells per a la vida: com eliminar l'olor de mosquit de les llàgrimes de Job
>>: Com l'aigua de mongeta vermella i ordi deshumidifica el cos?
La cifosi cervical és una malaltia cervical comun...
Parlant de l'oli de foca, moltes persones pod...
L'angiografia coronària és actualment un mèto...
La urticària és una malaltia molt freqüent amb mo...
Quan es tracta de taques de cafè amb llet, molta ...
Si tens el cabell naturalment gras, pots saltar-t...
Què és la Tokyo Designers Week? La Tokyo Designers...
Amb la millora gradual dels nivells de vida, a mo...
El recompte baix de glòbuls blancs és un problema...
En la vida real, la traqueitis i la bronquitis pe...
La roba blanca es pot combinar amb qualsevol cosa...
Avui en dia, la majoria de les noves decoracions ...
Què és el lloc web de la Societat Àsia? The Asia S...
En la vida d'avui, moltes persones pateixen d...
Després de l'inici de l'estiu, la propera...