La col xinesa és una de les verdures conegudes i a molta gent li agrada menjar-la. A l'estiu, podeu fer un sofregit per netejar la calor i estimular la gana a l'hivern, podeu utilitzar-lo per cuinar una olla calenta per escalfar l'estómac i aportar nutrició. El crisantem té un alt valor nutricional i molts beneficis per al cos. Pot enfortir l'estómac, nodrir el cervell, etc. Hi ha moltes precaucions a l'hora de menjar crisantem xinès. No tothom pot menjar-lo. Deixa'm presentar-te qui no hauria de menjar espinacs xinesos! 1. Tabús sobre menjar crisantem 1. Crisantem El crisantem és picant, fragant i suau, de manera que les persones amb deficiència de melsa i diarrea no haurien de menjar massa. 2. Crisantem El crisantem pot causar qi tèrbol i calor intern, així que eviteu menjar massa alhora. 3. L'oli essencial aromàtic del crisantem s'evaporarà fàcilment quan s'exposa a la calor, cosa que debilitarà l'efecte estomacal del crisantem, per la qual cosa s'ha de prestar atenció a sofregir ràpidament a foc fort quan es cuina. 4. La col xinesa i la carpa d'herba són incompatibles, així que és millor no cuinar-les juntes per evitar la indigestió. És comestible per a la població en general. És especialment indicat per a pacients amb hipertensió, persones que fan treball mental, anèmia i fractures. 5. Com menjar crisantem Remullar el crisantem en aigua neta durant uns 15 minuts, després posar-lo sota l'aigua corrent i trencar-lo suaument i esbandir-lo amb aigua. No fregueu-lo d'anada i tornada amb les mans, ja que el crisantem és fràgil i es trencarà. (II) L'eficàcia i els efectes de Chrysanthemum chrysanthemum El crisantem té els efectes de regular l'estómac i la melsa, reduir la pressió arterial i nodrir el cervell. Menjar espinacs xinesos amb regularitat té un bon efecte sobre la tos amb esputo, la disharmonia de la melsa i l'estómac, la pèrdua de memòria i el restrenyiment habitual. Quan la col xinesa es sofregeix amb carn, ous, etc., es pot augmentar la taxa d'absorció de vitamina A. Sofregiu els espinacs xinesos i barregeu-los amb oli de sèsam, MSG i sal. És lleuger i deliciós i és el més adequat per a pacients amb malaltia coronària i hipertensió. El crisantem és de naturalesa dolça, picant, plana i no tòxica. Té els efectes de "calmar la ment, nodrir la melsa i l'estómac, eliminar la flegma i el líquid i beneficiar els intestins i l'estómac". A l'antiga Xina, el crisantem era una delicadesa reial, per la qual cosa també s'anomenava plat de l'emperador. La medicina tradicional xinesa creu que el crisantem crisantem és de naturalesa suau, de sabor picant i dolç, i pot nodrir el fetge i els ronyons, ajudar a la digestió i estimular la gana, calmar el fetge i beneficiar els pulmons, netejar la sang i nodrir el cor, afavorir la micció i alleujar l'estómac i regular el qi, l'excés de repòs, la insuficiència i la sensació de repòs. esputo, diarrea, distensió i dolor epigàstric, micció freqüent a la nit i dolor abdominal. Apte per al consum d'un ampli ventall de persones. |
<<: Dosi de ceftriaxona sòdica per a injecció
>>: Quina diferència hi ha entre la verdura de l'emperador i el crisantem?
És molt comú tenir picor al nas a la primavera i ...
Amb el desenvolupament continu de la industrialit...
L'úlcera del bulb també es coneix com a úlcer...
Què és el lloc web de la Universitat de Milà? La U...
Els mangos crus són comestibles i els seus benefi...
Què és el lloc web del supermercat ALDI? ALDI (Ald...
Què és el lloc web de Continental Tire? Els pneumà...
Quan la roba està tacada d'oli, estarem espec...
A la vida, sovint veiem que algunes persones es r...
La leucoplasia es refereix a l'aparició de pe...
Què és el lloc web d'Oricon Japan? Oricon Styl...
Com tots sabem, el reumatisme és extremadament pe...
L'oïda és una part important del cos humà qua...
Una enquesta als Estats Units mostra que 9 de cad...
Moltes persones no saben gaire sobre els coenzims...