El kelp és una planta que creix al mar. Té un alt valor nutritiu perquè absorbeix la sal del mar. Moltes persones no ho entenen molt bé i pensen que és comestible sempre que la rentin a fons. A continuació, anem a esbrinar si es pot menjar algues encara que estigui florida? Hi ha una capa de gelada blanca a la superfície de l'alga seca, que és una substància anomenada manitol formada per la intempèrie de l'àlcali vegetal, no només és inofensiva, sinó que també té l'efecte de desintoxicar i reduir la inflor. No confongueu la gelada blanca com a precipitació de sal, floridura o deteriorament. Quan utilitzeu algues seques, esbandiu la superfície de les algues, després cuiteu-les al vapor durant 30 minuts i, a continuació, poseu-les en remull en aigua neta durant la nit abans d'utilitzar-les per cuinar perquè tingui un gust cruixent. No remulleu l'alga directament, en cas contrari se sentirà dur, independentment que estigui guisat, fregit o barrejat. Hi ha una capa de moc a la superfície de l'alga, de manera que no cal netejar-lo excessivament, en cas contrari es perdran molts nutrients. Només cal rentar-lo, pot ser que sigui sal. En general, les algues rarament es fan florides i la fàbrica de processament afegeix molta sal! El kelp és l'aliment amb més contingut de iode i també conté una medicina nutricional valuosa: el manitol. El iode i el manitol de l'alga s'uneixen principalment a la seva superfície, especialment el manitol, que es troba en forma de pols blanca unida a la superfície de l'alga. Per tant, la quantitat de pols blanca adjunta és la condició principal per determinar la qualitat de l'alga. Aquest és un dels mètodes d'identificació. En segon lloc, les fulles de kelp han de ser gruixudes, llargues i amples. En tercer lloc, el color de l'alga ha de ser porpra lleugerament groguenc i gairebé transparent. En quart lloc, després del processament i l'agrupament, el kelp només es qualifica si està lliure d'impureses, net i net i lliure de motlle. 1. L'alga es convertirà en floridura si no s'emmagatzema correctament o durant molt de temps. Encara que es pot treure el motlle rentant-se, l'alga s'hauria d'haver deteriorat, i menjar-ne sens dubte tindrà efectes adversos sobre el cos. 2. El kelp, una de les plantes d'algues marines, és una gran planta d'algues marrons que creix en aigua de mar a baixa temperatura Pertany a la família Bupleuri de les Phaeophyceae i és una planta de la família de les Zosteraceae. El kelp és una hortalissa amb un alt valor nutricional i també té cert valor medicinal. Hi ha moltes maneres de cuinar kelp, com ara kelp guisat amb costelles de porc, kelp estofat de porc, kelp amb carn de porc ratllada, sopa de kelp i amanida freda de kelp. Es pot menjar algues florides? A partir de l'anàlisi anterior d'aquest problema, podem veure que, tot i que el valor nutricional de l'alga florida no és tan alt com el de l'alga fresca, encara és comestible si es renta amb cura. Els nivells de vida actuals són relativament alts, per la qual cosa és millor que mengem una mica d'alga fresca i no florida. |
<<: Puc beure cafè instantani caducat?
Hi ha moltes causes de dolor al braç, les més fre...
En la vida diària, els nostres cossos tindran alg...
Què és el lloc web de News Express? The News Lette...
Què és Zions Bank Group? Zions Bancorp és una cone...
El billar és molt comú, i jugar al billar requere...
Les sípies són famoses perquè, si troben perill, ...
Si es deixa caure tinta a la roba, la tinta penet...
Quin és el lloc web d'Aidibao? Edible Arrangem...
Es recomana als pacients que pateixen una espatll...
No sé quants amics saben sobre l'otitis exter...
Tots sabem que el raspat té molts beneficis per a...
L'estiu és molt calorós. Moltes persones es r...
La cirrosi biliar és una malaltia hepatobiliar fr...
L'acne noduloquístic és una malaltia de la pe...
L'albergínia blanca també és una espècie d...