Quina diferència hi ha entre el sucre blanc i el sucre de roca?

Quina diferència hi ha entre el sucre blanc i el sucre de roca?

De fet, molta gent no sap que hi ha una gran diferència entre el sucre blanc i el sucre de roca, i la diferència no només està en els ingredients, sinó també en la forma, la substància i l'eficàcia.

Quina diferència hi ha entre el sucre de roca i el sucre blanc? Hi ha grans diferències en els efectes d'aquests dos sobre el cos humà ?

De fet, ja sigui sucre blanc, sucre de roca o sucre moreno, tots s'extreuen de la canya de sucre i de la remolatxa i pertanyen a la categoria de la sacarosa. La diferència és que el sucre moreno és en realitat una barreja de sacarosa i melassa, mentre que el sucre blanc es fa a partir de sucre moreno mitjançant múltiples processos d'extracció. estalització del sucre blanc en determinades condicions.

No obstant això, cal tenir en compte una cosa, perquè durant el procés d'emmagatzematge del sucre moreno, la melassa que hi ha s'oxidarà a l'aire, fent que el color del sucre moreno s'enfosqui i tingui un cert gust àcid.

La diferència entre el sucre de roca i el sucre blanc

En general, el sucre blanc té un temperament més suau per la seva major puresa. Pel que fa al sucre moreno, és de naturalesa càlida i conté més impureses, pel que és més fàcil de deteriorar, pel que fa al sucre de roca, és la cristal·lització del sucre blanc.

De fet, es necessiten molts passos per fer sucre de roca a partir de sucre blanc. Cal cremar especialment per eliminar les impureses i evaporar l'aigua abans que es pugui cristal·litzar en un ambient de 40 °C. En general, el sucre de roca és de color blanc clar, té un aspecte translúcid i no té impureses ni olors evidents, si la roca és de color groc.

Tot i que tant el sucre blanc com el sucre de roca estan fets de sacarosa i el contingut de sacarosa d'ambdós és relativament alt, el sucre de roca és generalment més pur que el sucre blanc. Per exemple, quan cuinem la tremella i la sopa de llavors de lotus, és millor afegir sucre de roca perquè el sucre de roca és més pur i no farà que la tremella i la sopa de llavors de lotus estiguin "contaminades i de color diferent" i semblin de color diferent de la semel·la.

Hi ha dos tipus principals de sucre blanc: el sucre granulat i el sucre tou. El sucre que és de color blanc i té grans semblants a la sorra s'anomena sucre de gasa blanca el sucre que és de color blanc, té grans fins i suaus i és fàcil de fondre a la boca s'anomena sucre blanc de cotó.

El sucre blanc és el cristall de sacarosa amb una puresa generalment superior al 99,8%.

El sucre suavitzat està fet de minúsculs cristalls de sacarosa embolicats en una capa de xarop de sucre invertit i la seva puresa és comparable a la del sucre granulat blanc. El sucre invertit té el paper de suavitzar, afegir sabor i edulcorant. Això es deu al fet que el sucre invertit té una fragància semblant a la mel (el component principal de la mel és el sucre invertit) i la seva dolçor és més gran que la de la sacarosa (si la dolçor de la sacarosa és 1, la dolçor del sucre invertit és 1,2). El sucre blanc suavitzat es menja directament, especialment quan es menja amb begudes fredes, però no és adequat per fer brioixeria de gamma alta.

Usos : El sucre de roca és de pura qualitat i no és fàcil de deteriorar A més de consumir-se com a llaminadures, també es pot utilitzar com a edulcorant d'aliments de gamma alta, en l'elaboració de medicaments, per sumar begudes alcohòliques, i com a adjuvant tònic, etc.

<<:  Quins són els perills de beure aigua o fer te amb una tassa de plata de llei?

>>:  Hi ha efectes secundaris d'injectar àcid hialurònic Qui no l'hauria d'utilitzar?

Recomanar articles

Com perdre pes sense créixer els músculs de la panxell?

Per a les dones, els músculs de la panxell afecta...

Quin és el procés de la liposucció ocular?

Algunes persones estan especialment preocupades p...

Quant de temps triguen a curar les hemorroides?

Hi ha molts tipus d'hemorroides, i la graveta...

Quina és la millor manera d'eliminar els talps aixecats?

És bastant comú tenir lunars al cos En general, s...

Què tal Lucozade? Revisions de Lucozade i informació del lloc web

Lucozade_Què és el lloc web de Lucozade? Lucozade ...

La sopa de meló i blat de moro d'hivern realment t'ajuda a perdre pes a la cara?

A moltes persones els agrada beure sopa de meló i...

Les petites accions poden portar una gran salut, per què no actues?

Avui dia, moltes persones estan ocupades amb el t...

Què tal Hannover 96? Hannover 96 Revisió i informació del lloc web

Què és Hannover 96? Hannover 1896 GmbH & Co KG...

Quins són els desavantatges de fer una migdiada?

Al matí, moltes persones tenen l'hàbit de fer...

Passos i efectes de beure Cistanche deserticola remullat amb aigua

Cistanche és una medicina tradicional xinesa amb ...

Com és el procés d'ortodòncia?

Les dents torçades poden afectar la imatge facial...

El fetge gras és causat per menjar massa greix?

Més d'una vegada, algú va venir a consultar-m...

Què causa el sagnat subcutani? Causes de l'hemorràgia subcutània

Moltes persones han tingut aquesta experiència: d...