El tomàquet és una espècie de fruita i verdura introduïda des de la Ruta de la Seda en l'antiguitat. Després d'anys de desenvolupament, el tomàquet ocupa una posició extremadament important en la nostra alimentació, perquè els tomàquets són un dels ingredients universals que s'utilitzen per cuinar, com ara sofregir, fer sopa, etc. La sopa de tomàquet i costelles de porc és una sopa clàssica, i quin és el mètode clàssic de sopa de tomàquet i costella de porc. Els tomàquets són rics en nutrients i contenen abundants vitamines. Poden blanquejar la pell, protegir-se de la radiació, enfortir l'estómac i ajudar a la digestió i eliminar la calor i desintoxicar. El ñam pot enfortir la melsa i l'estómac, nodrir el yin i els ronyons i prevenir malalties cardiovasculars. Les costelles de recanvi també poden reposar el qi, nodrir el yin i la sang, i nodrir la melsa i l'estómac. Per tant, la combinació d'aquests tres ingredients té un alt valor nutricional, i la sopa de costelles de porc és agredolç i molt deliciosa. Mètode 1: 1. Rentar les costelles i coure-les a la cassola, rentar els tomàquets, tallar un tomàquet a trossos petits i posar-lo a l'olla per fer la sopa. 2. Anar al mercat a fer unes quantes voltes i triar un bon ñame, rentar-lo i reservar-lo. 3. Després que els tomàquets i les costelles de l'olla hagin estat estofats durant més de deu minuts, afegiu-hi els tomàquets reservats i el ñame i el guisat durant aproximadament una hora, però una olla de ferro pot trigar una mica de sal i res més una deliciosa sopa que és alhora bellesa i nutritiva. Mètode 2: 1. Afegiu vi d'arròs i rodanxes gruixudes de gingebre a les costelles i guiseu-les a foc lent fins que estiguin toves, després afegiu-hi el ñame (tallat a daus o a rodanxes gruixudes) 2. Passats els 8-10 minuts, afegiu-hi els tomàquets blanquejats (també tallats a daus), deixeu-los coure 5 minuts més, rectifiqueu de sal, MSG i pebre blanc, i serviu-hi podeu ruixar unes cebes verdes picades al bol de la sopa (no les poseu a l'olla, sinó canviaran de color). 3. Si el ñame es cuina massa temps, el gust serà dolent i la sopa es tornarà enganxosa i no refrescant. No feu servir foc alt durant tot el procés (després de bullir les costelles) i assegureu-vos d'afegir sal abans de servir. |
>>: Quins són els productes del mar Menjar-los regularment pot fer-te més saludable
Els joves d'avui dia es divorcien fàcilment. ...
Quin és el lloc web de la Universitat de Kanazawa ...
Prendre un bany és una cosa que hem de fer cada d...
Quins són els elements de l'examen prenatal p...
La fenilcetonúria pot ser causada per urèmia per ...
Molts amics es trobaran amb tinnitus, marejos i n...
Els pacients amb aquesta malaltia definitivament ...
Què és el lloc web "EllE"? "ELLE&qu...
La vacuna contra la febre aftosa d'ovella és ...
Les persones sensibles i sospitoses estaran molt ...
Quin tipus de lloc web és el French Casino Group? ...
Què és el lloc web de Murata Manufacturing? Murata...
Què és CVC Capital Partners? CVC Capital Partners ...
Hi ha molts tipus de te de crisantem al mercat. Q...
La vitamina D és una de les vitamines que necessi...