Quins són els mètodes clàssics per fer sopa de ñame de tomàquet i costelles de porc?

Quins són els mètodes clàssics per fer sopa de ñame de tomàquet i costelles de porc?

El tomàquet és una espècie de fruita i verdura introduïda des de la Ruta de la Seda en l'antiguitat. Després d'anys de desenvolupament, el tomàquet ocupa una posició extremadament important en la nostra alimentació, perquè els tomàquets són un dels ingredients universals que s'utilitzen per cuinar, com ara sofregir, fer sopa, etc. La sopa de tomàquet i costelles de porc és una sopa clàssica, i quin és el mètode clàssic de sopa de tomàquet i costella de porc.

Els tomàquets són rics en nutrients i contenen abundants vitamines. Poden blanquejar la pell, protegir-se de la radiació, enfortir l'estómac i ajudar a la digestió i eliminar la calor i desintoxicar. El ñam pot enfortir la melsa i l'estómac, nodrir el yin i els ronyons i prevenir malalties cardiovasculars. Les costelles de recanvi també poden reposar el qi, nodrir el yin i la sang, i nodrir la melsa i l'estómac. Per tant, la combinació d'aquests tres ingredients té un alt valor nutricional, i la sopa de costelles de porc és agredolç i molt deliciosa.

Mètode 1:

1. Rentar les costelles i coure-les a la cassola, rentar els tomàquets, tallar un tomàquet a trossos petits i posar-lo a l'olla per fer la sopa.

2. Anar al mercat a fer unes quantes voltes i triar un bon ñame, rentar-lo i reservar-lo.

3. Després que els tomàquets i les costelles de l'olla hagin estat estofats durant més de deu minuts, afegiu-hi els tomàquets reservats i el ñame i el guisat durant aproximadament una hora, però una olla de ferro pot trigar una mica de sal i res més una deliciosa sopa que és alhora bellesa i nutritiva.

Mètode 2:

1. Afegiu vi d'arròs i rodanxes gruixudes de gingebre a les costelles i guiseu-les a foc lent fins que estiguin toves, després afegiu-hi el ñame (tallat a daus o a rodanxes gruixudes)

2. Passats els 8-10 minuts, afegiu-hi els tomàquets blanquejats (també tallats a daus), deixeu-los coure 5 minuts més, rectifiqueu de sal, MSG i pebre blanc, i serviu-hi podeu ruixar unes cebes verdes picades al bol de la sopa (no les poseu a l'olla, sinó canviaran de color).

3. Si el ñame es cuina massa temps, el gust serà dolent i la sopa es tornarà enganxosa i no refrescant. No feu servir foc alt durant tot el procés (després de bullir les costelles) i assegureu-vos d'afegir sal abans de servir.

<<:  Els teus vasos sanguinis envelleixen ràpidament? Ensenyar-vos quatre maneres de retardar l'envelliment vascular, super efectives

>>:  Quins són els productes del mar Menjar-los regularment pot fer-te més saludable

Recomanar articles

Després de fer això, la dona només volia el divorci

Els joves d'avui dia es divorcien fàcilment. ...

És millor dutxar-se amb aigua calenta o freda?

Prendre un bany és una cosa que hem de fer cada d...

Resulta que hi ha 5 tipus d'articles d'examen prenatal per a la cesària

Quins són els elements de l'examen prenatal p...

Com tractar la fenilcetonúria

La fenilcetonúria pot ser causada per urèmia per ...

Què causa tinnitus, marejos i nàusees Quines malalties poden causar-lo?

Molts amics es trobaran amb tinnitus, marejos i n...

Com tractar la dermatitis seborreica del cabell

Els pacients amb aquesta malaltia definitivament ...

Què tal "EllE"? Revisió d'Elle i informació del lloc web

Què és el lloc web "EllE"? "ELLE&qu...

Descripció detallada de la vacuna contra la febre aftosa ovina

La vacuna contra la febre aftosa d'ovella és ...

Què fer si ets sensible i sospitós Superar-te a tu mateix és la clau?

Les persones sensibles i sospitoses estaran molt ...

Quatre consells per identificar la qualitat del te de crisantem

Hi ha molts tipus de te de crisantem al mercat. Q...

Quins són els símptomes de la deficiència de vitamina D?

La vitamina D és una de les vitamines que necessi...