El tomàquet és una espècie de fruita i verdura introduïda des de la Ruta de la Seda en l'antiguitat. Després d'anys de desenvolupament, el tomàquet ocupa una posició extremadament important en la nostra alimentació, perquè els tomàquets són un dels ingredients universals que s'utilitzen per cuinar, com ara sofregir, fer sopa, etc. La sopa de tomàquet i costelles de porc és una sopa clàssica, i quin és el mètode clàssic de sopa de tomàquet i costella de porc. Els tomàquets són rics en nutrients i contenen abundants vitamines. Poden blanquejar la pell, protegir-se de la radiació, enfortir l'estómac i ajudar a la digestió i eliminar la calor i desintoxicar. El ñam pot enfortir la melsa i l'estómac, nodrir el yin i els ronyons i prevenir malalties cardiovasculars. Les costelles de recanvi també poden reposar el qi, nodrir el yin i la sang, i nodrir la melsa i l'estómac. Per tant, la combinació d'aquests tres ingredients té un alt valor nutricional, i la sopa de costelles de porc és agredolç i molt deliciosa. Mètode 1: 1. Rentar les costelles i coure-les a la cassola, rentar els tomàquets, tallar un tomàquet a trossos petits i posar-lo a l'olla per fer la sopa. 2. Anar al mercat a fer unes quantes voltes i triar un bon ñame, rentar-lo i reservar-lo. 3. Després que els tomàquets i les costelles de l'olla hagin estat estofats durant més de deu minuts, afegiu-hi els tomàquets reservats i el ñame i el guisat durant aproximadament una hora, però una olla de ferro pot trigar una mica de sal i res més una deliciosa sopa que és alhora bellesa i nutritiva. Mètode 2: 1. Afegiu vi d'arròs i rodanxes gruixudes de gingebre a les costelles i guiseu-les a foc lent fins que estiguin toves, després afegiu-hi el ñame (tallat a daus o a rodanxes gruixudes) 2. Passats els 8-10 minuts, afegiu-hi els tomàquets blanquejats (també tallats a daus), deixeu-los coure 5 minuts més, rectifiqueu de sal, MSG i pebre blanc, i serviu-hi podeu ruixar unes cebes verdes picades al bol de la sopa (no les poseu a l'olla, sinó canviaran de color). 3. Si el ñame es cuina massa temps, el gust serà dolent i la sopa es tornarà enganxosa i no refrescant. No feu servir foc alt durant tot el procés (després de bullir les costelles) i assegureu-vos d'afegir sal abans de servir. |
>>: Quins són els productes del mar Menjar-los regularment pot fer-te més saludable
La nefritis crònica és l'abreviatura de la gl...
Crec que a molta gent li agrada beure te, ja sigu...
És possible que molta gent no conegui l'amule...
La llimona té un bon efecte sobre la bellesa i la...
L'anèmia és una malaltia molt freqüent en la ...
Quina és la pàgina web de Metro Supermarket Group?...
Què és Kalitta Air? Kalitta Air és una companyia a...
Què és la Xarxa d'Informació Xinesa de Nova Yo...
Moltes persones consideren les ungles com una pan...
En general, els mamífers adopten la respiració ab...
Wanpu Company_Què és Banpresto? Banpresto Co., Ltd...
Els nens d'avui es tornen miopes des de l'...
Els símptomes d'un incendi excessiu del fetge...
Quart lloc: Tigre Els amics que neixen amb una fo...
Què és Jango Music Radio? Jango és una emissora de...