El tomàquet és una espècie de fruita i verdura introduïda des de la Ruta de la Seda en l'antiguitat. Després d'anys de desenvolupament, el tomàquet ocupa una posició extremadament important en la nostra alimentació, perquè els tomàquets són un dels ingredients universals que s'utilitzen per cuinar, com ara sofregir, fer sopa, etc. La sopa de tomàquet i costelles de porc és una sopa clàssica, i quin és el mètode clàssic de sopa de tomàquet i costella de porc. Els tomàquets són rics en nutrients i contenen abundants vitamines. Poden blanquejar la pell, protegir-se de la radiació, enfortir l'estómac i ajudar a la digestió i eliminar la calor i desintoxicar. El ñam pot enfortir la melsa i l'estómac, nodrir el yin i els ronyons i prevenir malalties cardiovasculars. Les costelles de recanvi també poden reposar el qi, nodrir el yin i la sang, i nodrir la melsa i l'estómac. Per tant, la combinació d'aquests tres ingredients té un alt valor nutricional, i la sopa de costelles de porc és agredolç i molt deliciosa. Mètode 1: 1. Rentar les costelles i coure-les a la cassola, rentar els tomàquets, tallar un tomàquet a trossos petits i posar-lo a l'olla per fer la sopa. 2. Anar al mercat a fer unes quantes voltes i triar un bon ñame, rentar-lo i reservar-lo. 3. Després que els tomàquets i les costelles de l'olla hagin estat estofats durant més de deu minuts, afegiu-hi els tomàquets reservats i el ñame i el guisat durant aproximadament una hora, però una olla de ferro pot trigar una mica de sal i res més una deliciosa sopa que és alhora bellesa i nutritiva. Mètode 2: 1. Afegiu vi d'arròs i rodanxes gruixudes de gingebre a les costelles i guiseu-les a foc lent fins que estiguin toves, després afegiu-hi el ñame (tallat a daus o a rodanxes gruixudes) 2. Passats els 8-10 minuts, afegiu-hi els tomàquets blanquejats (també tallats a daus), deixeu-los coure 5 minuts més, rectifiqueu de sal, MSG i pebre blanc, i serviu-hi podeu ruixar unes cebes verdes picades al bol de la sopa (no les poseu a l'olla, sinó canviaran de color). 3. Si el ñame es cuina massa temps, el gust serà dolent i la sopa es tornarà enganxosa i no refrescant. No feu servir foc alt durant tot el procés (després de bullir les costelles) i assegureu-vos d'afegir sal abans de servir. |
>>: Quins són els productes del mar Menjar-los regularment pot fer-te més saludable
L'insomni és un fenomen relativament comú Mol...
Quan s'enfronta al problema de l'àcid alt...
Què és Jailbreak Rabbit? "Prison Break Rabbit...
Els fongs són un tipus de bacteris que poden cura...
L'hepatitis icterica és una malaltia hepàtica...
Avui en dia, la incidència de les malalties anals...
La malaltia isquèmica intestinal és una malaltia ...
Potser heu sentit parlar del concepte d'eugen...
Hi ha una mena de pegat per a l'acne que és e...
La Xina té el nombre més gran de fumadors del món...
Avui en dia, les persones estan sota una gran pre...
Si pateix càlculs renals, cal prestar atenció a d...
El gingebre sempre ha estat un ingredient de cond...
De fet, a la vida, moltes persones trobaran que e...
L'aigua bullida calenta és aigua bullida que ...