Quins són els mètodes clàssics per fer sopa de ñame de tomàquet i costelles de porc?

Quins són els mètodes clàssics per fer sopa de ñame de tomàquet i costelles de porc?

El tomàquet és una espècie de fruita i verdura introduïda des de la Ruta de la Seda en l'antiguitat. Després d'anys de desenvolupament, el tomàquet ocupa una posició extremadament important en la nostra alimentació, perquè els tomàquets són un dels ingredients universals que s'utilitzen per cuinar, com ara sofregir, fer sopa, etc. La sopa de tomàquet i costelles de porc és una sopa clàssica, i quin és el mètode clàssic de sopa de tomàquet i costella de porc.

Els tomàquets són rics en nutrients i contenen abundants vitamines. Poden blanquejar la pell, protegir-se de la radiació, enfortir l'estómac i ajudar a la digestió i eliminar la calor i desintoxicar. El ñam pot enfortir la melsa i l'estómac, nodrir el yin i els ronyons i prevenir malalties cardiovasculars. Les costelles de recanvi també poden reposar el qi, nodrir el yin i la sang, i nodrir la melsa i l'estómac. Per tant, la combinació d'aquests tres ingredients té un alt valor nutricional, i la sopa de costelles de porc és agredolç i molt deliciosa.

Mètode 1:

1. Rentar les costelles i coure-les a la cassola, rentar els tomàquets, tallar un tomàquet a trossos petits i posar-lo a l'olla per fer la sopa.

2. Anar al mercat a fer unes quantes voltes i triar un bon ñame, rentar-lo i reservar-lo.

3. Després que els tomàquets i les costelles de l'olla hagin estat estofats durant més de deu minuts, afegiu-hi els tomàquets reservats i el ñame i el guisat durant aproximadament una hora, però una olla de ferro pot trigar una mica de sal i res més una deliciosa sopa que és alhora bellesa i nutritiva.

Mètode 2:

1. Afegiu vi d'arròs i rodanxes gruixudes de gingebre a les costelles i guiseu-les a foc lent fins que estiguin toves, després afegiu-hi el ñame (tallat a daus o a rodanxes gruixudes)

2. Passats els 8-10 minuts, afegiu-hi els tomàquets blanquejats (també tallats a daus), deixeu-los coure 5 minuts més, rectifiqueu de sal, MSG i pebre blanc, i serviu-hi podeu ruixar unes cebes verdes picades al bol de la sopa (no les poseu a l'olla, sinó canviaran de color).

3. Si el ñame es cuina massa temps, el gust serà dolent i la sopa es tornarà enganxosa i no refrescant. No feu servir foc alt durant tot el procés (després de bullir les costelles) i assegureu-vos d'afegir sal abans de servir.

<<:  Els teus vasos sanguinis envelleixen ràpidament? Ensenyar-vos quatre maneres de retardar l'envelliment vascular, super efectives

>>:  Quins són els productes del mar Menjar-los regularment pot fer-te més saludable

Recomanar articles

Què és més greu, la nefritis lúpica o la nefritis crònica?

La nefritis crònica és l'abreviatura de la gl...

Saps si el te fort o el te feble és millor?

Crec que a molta gent li agrada beure te, ja sigu...

Quines són les contraindicacions de la marca Butterfly?

És possible que molta gent no conegui l'amule...

La manera correcta d'utilitzar la llimona per tractar l'acne

La llimona té un bon efecte sobre la bellesa i la...

Es pot millorar l'anèmia mitjançant la transfusió de sang?

L'anèmia és una malaltia molt freqüent en la ...

Què tal Kalitta Airways? Comentaris i informació del lloc web de Kalitta Airlines

Què és Kalitta Air? Kalitta Air és una companyia a...

Què causa les taques blanques a les ungles?

Moltes persones consideren les ungles com una pan...

Quins són els efectes de la respiració abdominal?

En general, els mamífers adopten la respiració ab...

És bo portar lents de contacte?

Els nens d'avui es tornen miopes des de l'...

Quins aliments poden reduir la calor del fetge?

Els símptomes d'un incendi excessiu del fetge...

No importa la sort que tinguis, no pots vèncer aquests quatre tipus de persones

Quart lloc: Tigre Els amics que neixen amb una fo...