Quins són els mètodes clàssics per fer sopa de ñame de tomàquet i costelles de porc?

Quins són els mètodes clàssics per fer sopa de ñame de tomàquet i costelles de porc?

El tomàquet és una espècie de fruita i verdura introduïda des de la Ruta de la Seda en l'antiguitat. Després d'anys de desenvolupament, el tomàquet ocupa una posició extremadament important en la nostra alimentació, perquè els tomàquets són un dels ingredients universals que s'utilitzen per cuinar, com ara sofregir, fer sopa, etc. La sopa de tomàquet i costelles de porc és una sopa clàssica, i quin és el mètode clàssic de sopa de tomàquet i costella de porc.

Els tomàquets són rics en nutrients i contenen abundants vitamines. Poden blanquejar la pell, protegir-se de la radiació, enfortir l'estómac i ajudar a la digestió i eliminar la calor i desintoxicar. El ñam pot enfortir la melsa i l'estómac, nodrir el yin i els ronyons i prevenir malalties cardiovasculars. Les costelles de recanvi també poden reposar el qi, nodrir el yin i la sang, i nodrir la melsa i l'estómac. Per tant, la combinació d'aquests tres ingredients té un alt valor nutricional, i la sopa de costelles de porc és agredolç i molt deliciosa.

Mètode 1:

1. Rentar les costelles i coure-les a la cassola, rentar els tomàquets, tallar un tomàquet a trossos petits i posar-lo a l'olla per fer la sopa.

2. Anar al mercat a fer unes quantes voltes i triar un bon ñame, rentar-lo i reservar-lo.

3. Després que els tomàquets i les costelles de l'olla hagin estat estofats durant més de deu minuts, afegiu-hi els tomàquets reservats i el ñame i el guisat durant aproximadament una hora, però una olla de ferro pot trigar una mica de sal i res més una deliciosa sopa que és alhora bellesa i nutritiva.

Mètode 2:

1. Afegiu vi d'arròs i rodanxes gruixudes de gingebre a les costelles i guiseu-les a foc lent fins que estiguin toves, després afegiu-hi el ñame (tallat a daus o a rodanxes gruixudes)

2. Passats els 8-10 minuts, afegiu-hi els tomàquets blanquejats (també tallats a daus), deixeu-los coure 5 minuts més, rectifiqueu de sal, MSG i pebre blanc, i serviu-hi podeu ruixar unes cebes verdes picades al bol de la sopa (no les poseu a l'olla, sinó canviaran de color).

3. Si el ñame es cuina massa temps, el gust serà dolent i la sopa es tornarà enganxosa i no refrescant. No feu servir foc alt durant tot el procés (després de bullir les costelles) i assegureu-vos d'afegir sal abans de servir.

<<:  Els teus vasos sanguinis envelleixen ràpidament? Ensenyar-vos quatre maneres de retardar l'envelliment vascular, super efectives

>>:  Quins són els productes del mar Menjar-los regularment pot fer-te més saludable

Recomanar articles

Què menjar per a l'insomni i els somnis? Aquests aliments t'ajuden a dormir

L'insomni és un fenomen relativament comú Mol...

Què fer si l'àcid en sang és alt

Quan s'enfronta al problema de l'àcid alt...

Què són les hifes i les espores de floridura?

Els fongs són un tipus de bacteris que poden cura...

L'hepatitis icterica és contagiosa?

L'hepatitis icterica és una malaltia hepàtica...

Quines són les causes de les lesions anals?

Avui en dia, la incidència de les malalties anals...

Com s'ha d'examinar la malaltia isquèmica intestinal?

La malaltia isquèmica intestinal és una malaltia ...

La millor edat per tenir fills

Potser heu sentit parlar del concepte d'eugen...

Com utilitzar els pegats d'acne es poden utilitzar durant molt de temps?

Hi ha una mena de pegat per a l'acne que és e...

Com blanquejar les dents grogues causades pel tabaquisme

La Xina té el nombre més gran de fumadors del món...

Quins són els símptomes de les malalties del cor?

Avui en dia, les persones estan sota una gran pre...

Com eliminar els càlculs renals de manera més eficaç

Si pateix càlculs renals, cal prestar atenció a d...

Què tal el gingebre cola per curar els refredats?

El gingebre sempre ha estat un ingredient de cond...

Com alleujar la fatiga física

De fet, a la vida, moltes persones trobaran que e...

Consulteu els sis beneficis per a la salut de l'aigua tèbia

L'aigua bullida calenta és aigua bullida que ...