La carn de vedella és deliciosa i altament nutritiva, però no tothom és apte per menjar carn de vedella com a tònic, sovint veiem que algunes persones experimenten símptomes al·lèrgics després de menjar carn de vedella, però de sobte un dia han menjat carn de vedella. De fet, no només la carn de vedella, sinó qualsevol aliment pot provocar reaccions al·lèrgiques. Per tant, el que hem de saber és com afrontar els símptomes al·lèrgics després que es produeixin. Quins són els símptomes de l'al·lèrgia a la carn de boví? La vedella és un aliment ric en proteïnes, segons la medicina xinesa, la vedella pot reposar l'essència i la sang, escalfar els meridians, nodrir la melsa i l'estómac, enfortir els tendons i els ossos i reduir la inflor i promoure la diüresi. Menjar carn de vedella pot ajudar a millorar els símptomes de les persones que pateixen d'energia vital insuficient, deficiència de qi i sang, debilitat física i malalties a llarg termini, cara pàl·lida i cara i cames inflades. La medicina tradicional xinesa creu que la vedella és de naturalesa càlida, de sabor dolç i pot escalfar l'estómac, per la qual cosa es considera un excel·lent tònic a l'hivern fred. Però tot té dues cares quan es prenen suplements, també s'ha de prestar atenció a la combinació inadequada d'aliments. L'aparició dels símptomes d'al·lèrgia alimentària varia de persona a persona. Pot ocórrer en minuts o hores després de menjar, el 90% dels símptomes d'al·lèrgia alimentària es produeixen principalment en 1 hora després de menjar. xoc ctic. L'al·lèrgia alimentària és una resposta immune anormal del sistema immunitari a un aliment específic. El sistema immunitari produirà una immunoglobulina E específica per a aquest tipus d'aliments. Quan aquesta immunoglobulina E específica es combina amb els aliments, allibera molts productes químics, provocant símptomes al·lèrgics com envermelliment, inflor i asma. Solucions per al·lèrgies alimentàries Quan apareixen símptomes d'al·lèrgia a la carn de vedella, cal deixar de menjar-ne immediatament i prendre la medicació necessària segons els símptomes específics. A més, també pots millorar la teva concentració en la teva vida diària mitjançant: 1. Evita la teràpia. És a dir, evitar completament consumir aliments que continguin al·lèrgens. Aquesta és la forma més eficaç de prevenir les al·lèrgies alimentàries. És a dir, després d'haver identificat clarament l'al·lèrgen mitjançant un diagnòstic clínic o basat en la història clínica, s'ha d'evitar completament la ingesta d'aquest aliment al·lèrgen. Per exemple, les persones al·lèrgiques a la llet haurien d'evitar menjar tots els aliments que continguin llet, com ara gelats, pastissos, etc. que tinguin ingredients de llet afegits. 2. Processar els aliments. Mitjançant un processament profund dels aliments, el contingut d'al·lèrgens dels aliments es pot eliminar, destruir o reduir. Per exemple, els al·lèrgens dels aliments crus es poden destruir per escalfament, o es poden millorar les propietats físiques i químiques i la composició del material dels aliments afegint certs ingredients, aconseguint així el propòsit d'eliminar els al·lèrgens. En aquest sentit, el més fàcil i comú d'entendre és el iogurt. Els bacteris de l'àcid làctic s'afegeixen a la llet per descompondre la lactosa, per la qual cosa ja no és una contraindicació per a les persones al·lèrgiques a la lactosa. 3. Teràpia alternativa. En poques paraules, significa eliminar els aliments que contenen al·lèrgens i substituir-los per aliments que no en contenen. Per exemple, les persones al·lèrgiques a la llet poden utilitzar llet de cabra, llet de soja, etc. 4. Teràpia de desensibilització. La teràpia de desensibilització s'adreça principalment a aliments que tenen un alt valor nutricional i que determinades persones susceptibles volen o necessiten menjar amb freqüència. En aquest cas, es pot utilitzar la teràpia de desensibilització. Els passos específics són: primer diluïu l'aliment que conté al·lèrgens de 1000 a 10000 vegades, i després mengeu una porció, és a dir, mengeu primer una mil·lèsima o una desena mil·lèsima part dels aliments que conté al·lèrgens, si no hi ha símptomes, la quantitat consumida es pot augmentar dia a dia o setmana a setmana. |
<<: Què fer si no pots obrir la boca després de menjar nou de betel
>>: Quina és la dieta del vinagre d'arròs de plàtan?
Què és la Universitat de Lawrence? Lawrence Univer...
La síndria és una fruita comuna a l'estiu. Qu...
És molt important comprendre els símptomes de la ...
La neuritis retrobulbar és un tipus de neuritis ò...
En la societat actual, el nivell de vida de les p...
La gastroptosi és una malaltia estomacal comuna q...
De fet, les pells de nous fresques encara són rel...
El formaldehid és extremadament nociu per al cos ...
Hi ha una diferència fonamental entre la colecist...
El fetge juga un paper en l'eliminació de tox...
Moltes persones que ens envolten han patit divers...
Si teniu un mal estómac i sovint experimenteu seq...
Actualment, moltes persones acudeixen a tractamen...
Toxoplasma gondii és un organisme paràsit el prin...
Quan els bacteris entren a la vagina o a l'út...