Quin és l'ús principal del clorur de magnesi comestible?

Quin és l'ús principal del clorur de magnesi comestible?

El clorur de magnesi és comú a la indústria Per les seves pròpies característiques, s'ha convertit en el principal material per absorbir gasos o líquids humits. Potser alguns internautes que tinguin més cura trobaran que molts aliments, com els productes de soja i la salmorra, contenen una certa quantitat de clorur de magnesi, la qual cosa significa que encara es pot menjar. Aleshores, quins són els usos del clorur de magnesi.

Principals usos del clorur de magnesi comestible:

La "estàndard d'ús d'additius alimentaris" estipula que el clorur de magnesi de qualitat alimentària es pot utilitzar com a estabilitzador o coagulant en productes de fesols, però no es permet l'ús de productes industrials en lloc de productes de qualitat alimentària. El tofu fet amb salmorra (solució aquosa de clorur de magnesi de grau alimentari) és més tendre i deliciós que el tofu fet amb pedra. També s'utilitza com a additiu per a alguns aliments a casa i a l'estranger.

status quo:

Un és utilitzar clorur de magnesi industrial en lloc del clorur de magnesi comestible en la producció de productes de fesols per reduir costos;

El segon mètode consisteix a remullar el fong en clorur de magnesi industrial. Després del remull, el fong tindrà bolets grans, fulles gruixudes, bona percepció sensorial i el seu pes pot augmentar de 2 a 3 vegades. El color i l'olor dels productes de soja produïts amb clorur de magnesi industrial com a coagulant no són significativament diferents dels dels productes qualificats, cosa que dificulta la seva identificació.

Mètode de preparació

1. La salmorra, un subproducte de la producció de sal d'aigua de mar, es concentra en una solució de carnallita (KCl·MgCl·6H2O), es refreda per eliminar el clorur de potassi, i després es concentra, es filtra, es refreda i es cristal·litza per obtenir la solució.

S'obté per dissolució i substitució d'òxid de magnesi o carbonat de magnesi per àcid clorhídric. El clorur de magnesi anhidre s'obté escalfant clorur de magnesi amoni per eliminar l'amoníac.

2. El clorur de magnesi anhidre es pot preparar deshidratant una barreja de clorur d'amoni i clorur de magnesi hexahidrat, o una sal doble de clorur d'amoni i clorur de magnesi hexahidrat en un corrent de gas de clorur d'hidrogen.

Dissoldre quantitats equimolars de MgCl2·6H2O i NH4Cl en aigua, cristal·litzar-les en forma de sal doble en una solució aquosa a una temperatura lleugerament superior a 50°C i separar-les del licor mare mantenint la temperatura original. Es va tornar a fer la recristal·lització.

Després d'assecar-lo lleugerament, poseu-lo en un vaixell de quars mentre està calent, col·loqueu el vaixell en un tub de quars per a la deshidratació, passeu el gas de clorur d'hidrogen sec i escalfeu-lo a 100 ℃ durant 3 h, després escalfeu-lo a 250 ℃ durant 1 h i, a continuació, escalfeu-lo a 400 ℃ durant 1 h i, finalment, s'ha de fondre el gas i l'hidrogen El clorur es pot emmagatzemar en un dessecant que conté pentòxid de fòsfor. La sal doble NH4Cl·MgCl2·6H2O també es pot col·locar en un forn de buit i escalfar-la a 200 °C a pressió reduïda per a la deshidratació, de manera que es pot reduir la quantitat de gas clorur d'hidrogen utilitzat. La salmorra, un subproducte de la producció de sal d'aigua de mar, es concentra en una solució de carnallita (KCl·MgCl2·5H2O), es refreda per eliminar el clorur de potassi i després es concentra, es filtra, es refreda i es cristal·litza per obtenir la solució. S'obté per dissolució i substitució d'òxid de magnesi o carbonat de magnesi per àcid clorhídric. El clorur de magnesi anhidre s'obté escalfant clorur de magnesi amoni per eliminar l'amoníac.

<<:  Quins són els usos i l'ús del permanganat de potassi?

>>:  Què prova el cultiu d'esput?

Recomanar articles

Quin peix no s'ha de menjar mai a la tardor?

Com tots sabem, la carn de peix és tendra i té le...

Què causa una mala memòria?

La mala memòria no és una qüestió banal, perquè e...

El mal de queixal pot causar dolor d'oïda. Quin és el motiu?

El mal de queixal que causa dolor d'oïda és u...

Què fer si el teixit tou del coll està lesionat

Moltes persones han patit lesions dels teixits to...

Quins són els remeis populars per eliminar les vetes de sang vermella?

Crec que si heu prestat atenció, trobareu que alg...

La forma més ràpida de tractar les úlceres bucals

L'úlcera bucal és el nostre nom comú. De fet,...

Els xumets de silicona són tòxics?

Molts nadons mengen llet en pols per diversos mot...

La diferència entre la bogeria del palau blanc i la leucoplàsia

La majoria dels pacients sempre es confonen amb e...

Com regular la subsalut del fetge, la melsa i els ronyons

Avui en dia, cada cop són més els joves que patei...

Quins són alguns remeis populars per al mal alè i el gust amarg en despertar-se?

És bastant comú tenir mal alè i un sabor amarg a ...