Com evitar la intoxicació alimentària

Com evitar la intoxicació alimentària

A l'estranger es va informar que un alemany va morir després de menjar carbassons amargs de casa del seu veí. Si sempre mengeu aliments amargs, pot provocar una intoxicació al vostre cos, i si l'enverinament és greu, fins i tot pot posar en perill la vida.

Verdures. Si les verdures que normalment mengem, com ara el carbassó, la carbassa, el cogombre i la carbassa, el sabor òbviament amarg, pot ser que les verdures s’empelin amb altres plantes, o les plantes poden “protegir -se” en un entorn de temperatura d’alta temperatura i formar una gran quantitat de cucurbitacines amargs (els alcalins glicosids en gourds amargs també pertanyen a la cuina. A més, la toxicitat de les toxines biològiques no es reduirà després de la cocció o la calefacció. Després de comprar verdures, pelar i treure la polpa, primer pots llepar-les amb la llengua Si són amargues, no te les mengis. A més, Shi Jun va recordar que el meló amarg contingut en el meló amarg també és força perillós, i es recomana no menjar-lo cada dia ni a cada àpat.

Mandarina. L'aranja i la taronja pertanyen a la família dels cítrics. El seu sabor amarg es deu als limonoides especials que contenen, que són inofensius per al cos humà quan es mengen. Però algunes taronges poden no semblar diferents des de l'exterior, però tenen un gust diferent o fins i tot amarg. Això es deu al fet que les taronges emmagatzemades a baixes temperatures durant molt de temps tenen el seu protoplasma deshidratat, i les seves proteïnes i col·loides coagulats, la qual cosa redueix la seva resistència als microorganismes El floridura i altres bacteris de deteriorament poden envair fàcilment la fruita i créixer i multiplicar-se, empitjorant l'amargor de les taronges. Yun Wuxin va recordar que si una part de la taronja està florida, la resta no s'ha de menjar, perquè les toxines produïdes pel motlle es poden estendre a altres parts de la fruita i suposar una amenaça per a la salut.

moniato. Els moniatos es poden infectar amb la malaltia de les taques negres sota la influència d'alguns floridures i apareixeran taques marrons o negres a la pell, fins i tot l'escalfament i la cocció no poden eliminar completament les taques, i el nucli de la patata es tornarà dur i amarg. Les persones experimentaran símptomes com nàusees, vòmits i dolor abdominal en unes poques hores o uns quants dies després de menjar-lo. Per tant, menjar moniatos amb taques negres crus o cuits pot provocar intoxicació. Es recomana que els moniatos amb pell trencada no s'hagin d'emmagatzemar durant molt de temps. S'han de revisar regularment i els que tenen taques marrons o negres s'han de seleccionar a temps.

A molta gent els agrada menjar les ametlles que hi ha a dins quan mengen albercocs, i molts supermercats també venen ametlles fresques. Les ametlles també tenen un sabor amarg després de menjar-se Com els aliments anteriors, menjar-ne massa pot causar intoxicació. Per tant, és millor menjar menys ametlles fresques.

<<:  Com prevenir els bacteris en productes electrònics?

>>:  Com utilitzar la tirita

Recomanar articles

Quins són els efectes de Hosta?

És inevitable que ens emmalaltim a la nostra vida...

Com desintoxicar-se de l'alcohol?

Avui en dia, la gent sovint té molts compromisos ...

Hi ha molts beneficis per tallar-te les ungles amb freqüència

La majoria de les malalties ginecològiques es pod...

Com utilitzar el paper després d'orinar les dones

A la vida quotidiana, les dones tenen el costum d...

Es poden menjar els òrgans interns de l'abaló?

L'abaló és un aliment de marisc marí i un ali...

Com ajuden les cebes a tractar la pressió arterial alta?

Cada vegada hi ha més persones que pateixen hiper...

Com fer que la màscara de la medicina xinesa sigui més efectiva

En els últims anys, moltes persones han acollit l...

Què menjar a la nit quan tens insomni

Per descomptat, dormir a la nit és molt important...

Quin medicament he de prendre per al foc excessiu del fetge?

Moltes persones a la vida pateixen d'incendi ...

Què fer si l'estómac s'infla després de dinar

Crec que tots els meus amics han experimentat inf...