A l'estranger es va informar que un alemany va morir després de menjar carbassons amargs de casa del seu veí. Si sempre mengeu aliments amargs, pot provocar una intoxicació al vostre cos, i si l'enverinament és greu, fins i tot pot posar en perill la vida. Verdures. Si les verdures que normalment mengem, com ara el carbassó, la carbassa, el cogombre i la carbassa, el sabor òbviament amarg, pot ser que les verdures s’empelin amb altres plantes, o les plantes poden “protegir -se” en un entorn de temperatura d’alta temperatura i formar una gran quantitat de cucurbitacines amargs (els alcalins glicosids en gourds amargs també pertanyen a la cuina. A més, la toxicitat de les toxines biològiques no es reduirà després de la cocció o la calefacció. Després de comprar verdures, pelar i treure la polpa, primer pots llepar-les amb la llengua Si són amargues, no te les mengis. A més, Shi Jun va recordar que el meló amarg contingut en el meló amarg també és força perillós, i es recomana no menjar-lo cada dia ni a cada àpat. Mandarina. L'aranja i la taronja pertanyen a la família dels cítrics. El seu sabor amarg es deu als limonoides especials que contenen, que són inofensius per al cos humà quan es mengen. Però algunes taronges poden no semblar diferents des de l'exterior, però tenen un gust diferent o fins i tot amarg. Això es deu al fet que les taronges emmagatzemades a baixes temperatures durant molt de temps tenen el seu protoplasma deshidratat, i les seves proteïnes i col·loides coagulats, la qual cosa redueix la seva resistència als microorganismes El floridura i altres bacteris de deteriorament poden envair fàcilment la fruita i créixer i multiplicar-se, empitjorant l'amargor de les taronges. Yun Wuxin va recordar que si una part de la taronja està florida, la resta no s'ha de menjar, perquè les toxines produïdes pel motlle es poden estendre a altres parts de la fruita i suposar una amenaça per a la salut. moniato. Els moniatos es poden infectar amb la malaltia de les taques negres sota la influència d'alguns floridures i apareixeran taques marrons o negres a la pell, fins i tot l'escalfament i la cocció no poden eliminar completament les taques, i el nucli de la patata es tornarà dur i amarg. Les persones experimentaran símptomes com nàusees, vòmits i dolor abdominal en unes poques hores o uns quants dies després de menjar-lo. Per tant, menjar moniatos amb taques negres crus o cuits pot provocar intoxicació. Es recomana que els moniatos amb pell trencada no s'hagin d'emmagatzemar durant molt de temps. S'han de revisar regularment i els que tenen taques marrons o negres s'han de seleccionar a temps. A molta gent els agrada menjar les ametlles que hi ha a dins quan mengen albercocs, i molts supermercats també venen ametlles fresques. Les ametlles també tenen un sabor amarg després de menjar-se Com els aliments anteriors, menjar-ne massa pot causar intoxicació. Per tant, és millor menjar menys ametlles fresques. |
<<: Com prevenir els bacteris en productes electrònics?
Els tampons són un tipus de producte que absorbei...
El cos humà sua fàcilment i, un cop la suor s'...
Si no presta atenció a la seva vida diària, és fà...
Crec que tothom té aquest malentès: el propòsit de...
El metronidazol és un fàrmac molt comú. És molt e...
La torrada amb gel i foc té certs efectes de pèrd...
En comparació amb altres parts del cos, la pell d...
Què és el lloc web de Wacom? Wacom és un conegut f...
Després de tallar els pebrots, si no fan res espe...
Potser a la vida, la gent no té gaire coneixement...
Crec que a tothom no li han de preocupar gaire le...
Tots sabem que l'atròfia cerebel·losa pot cau...
Moltes persones utilitzaran alguns mètodes molt e...
Podeu menjar api després de l'eliminació del ...
A mesura que la gent té cada cop més menjar, junt...