El dolor d'estómac i la diarrea poden ser una gastroenteritis aguda, que és la malaltia més freqüent després del començament de l'estiu. Una vegada que els bacteris o els virus envaeixen l'estómac i els intestins, els pacients sovint pateixen vòmits, diarrea i dolor abdominal insuportable. A més d'un tractament oportú, també hauríeu de prestar més atenció a la vostra dieta i estil de vida per evitar que la malaltia us perjudiqui més. Hi ha moltes raons per al mal d'estómac. Per exemple, menjar massa aliments freds pot provocar fàcilment mal d'estómac, que es manifesta amb inflor estomacal, eructes, dolor epigàstric, molèsties intestinals, etc. Tabús dietètics per al mal de panxa i la diarrea Presta atenció als onze punts següents de la teva dieta: 1. Menja menys fregits: Com que aquest tipus d'aliments no són fàcils de digerir i augmentarà la càrrega del tub digestiu, menjar-ne massa provocarà indigestió i augmentarà els lípids en sang, la qual cosa no és bo per a la salut. 2. Menja menys aliments en vinagre: aquests aliments contenen més sal i certs carcinògens, per la qual cosa no s'han de menjar massa. 3. Menja menys aliments crus, freds i irritants: els aliments crus, freds i irritants tenen un fort efecte irritant sobre la mucosa gastrointestinal i poden causar fàcilment diarrea o inflamació gastrointestinal. 4. Dieta regular: els estudis han demostrat que menjar regularment, a hores regulars i en quantitats regulars, pot formar un reflex condicionat, ajudar a la secreció de les glàndules digestives i facilitar la digestió. 5. Menjar a hores regulars i en quantitats regulars: Menja una quantitat moderada a cada àpat, i fes tres àpats al dia a hores regulars A l'hora assenyalada, has de prendre la iniciativa de menjar independentment de si tens gana o no, per evitar que tinguis massa gana o massa. 6. Temperatura adequada: La temperatura dels aliments no ha de ser ni calenta ni freda. 7. Mastegar lentament per reduir la càrrega del tracte gastrointestinal. Com més masteguis els teus aliments, més saliva segregaràs, la qual cosa té un efecte protector sobre la mucosa gàstrica. 8. Tria el moment adequat per beure aigua: el millor moment per beure aigua és al matí amb l'estómac buit i 1 hora abans de cada àpat. Beure aigua immediatament després d'un àpat diluirà el suc gàstric, i remullar l'arròs a la sopa també afectarà la digestió dels aliments. 9. Preste atenció per prevenir el refredat: quan l'estómac es refredi, la funció de l'estómac es farà malbé, així que atenció a mantenir l'estómac calent i evitar el fred. 10. Eviteu l'estimulació: no fumeu, perquè fumar fa que els vasos sanguinis de l'estómac es contrain, afectant el subministrament de sang a les cèl·lules de la paret estomacal, reduint la resistència de la mucosa gàstrica i induint problemes estomacals. Hauríeu de beure menys alcohol i menjar aliments menys picants com ara el pebrot i el pebrot. 11. Suplement de vitamina C: la vitamina C té un efecte protector sobre l'estómac. Mantenir un nivell normal de vitamina C en el suc gàstric pot exercir eficaçment la funció de l'estómac, protegir l'estómac i millorar la resistència a les malalties de l'estómac. Per tant, menja més verdures i fruites riques en vitamina C! Remeis casolans per al mal de panxa i la diarrea 1. 250 grams de gingebre vell i 250 grams de sucre moreno per treure'n el suc i treure'n el residu 10 vegades al bany maria dissoldre el sucre moreno en 4 dies, una vegada al matí i una altra al vespre. Eficàcia: escalfar el mig i dissipar el fred. 2. Quantitats adequades de mel, sucre moreno i 5 grams de cártam. Poseu el cártam en una tassa termo, prepareu-lo amb aigua bullint, tapeu-lo i, després de remullar-lo durant 10 minuts, afegiu-hi mel i sucre moreno i beu-lo mentre estigui calent. Eficàcia: calma l'estómac i els intestins, alleuja el dolor i elimina les úlceres. 3. 60 grams de gingebre sec i 40 grams d'acònit rostit. Tritureu el gingebre sec i l'acònit torrat en pols fina, poseu-los en un recipient net, després afegiu-hi 500 ml de vi d'arròs, tanqueu-lo, obriu-lo al cap de 7 dies, traieu el residu i reserveu-lo. Prendre 1 o 2 tasses calentes abans dels àpats, 3 vegades al dia. Eficàcia: escalfar el mig i dissipar el fred. |
<<: Què causa una llengua engrandida amb marques de dents?
En la nostra vida quotidiana, entrem en contacte ...
El gust del pollastre guisat amb durian és molt b...
Okra, també coneguda com a banya de dama, és orig...
A l'estiu, el clima és molt calorós Tot i que...
La congestió nasal és un símptoma que experimenta...
Les bosses oculars no són estranyes a la gent, i ...
Quina és la web de Pemex? Fundada el 1938 i amb se...
Quan veieu taques d'oli a la vostra roba, seg...
Després d'un esquinç, heu de prestar atenció ...
Quan es tracta d'animals com les serps, molte...
Tenir dents sanes ens pot permetre gaudir millor ...
Normalment les dones utilitzen coixinets per a la...
Els cacauets són rics en àcids grassos insaturats...
"El mal alè no és una malaltia, però pot pro...
La loció de Sophora flavescens és un nom mèdic mo...