La diferència entre la gastroscòpia i la farina de bari és aquesta

La diferència entre la gastroscòpia i la farina de bari és aquesta

Com tots sabem, el MSG i la farina de bari són tots dos mètodes d'examen gàstric, però la majoria de la gent no té molt clar les diferències entre la gastroscòpia i la farina de bari. De fet, la precisió de la gastroscòpia és molt superior a la de l'examen d'àpats de bari, però la condició física no és adequada per a la gastroscòpia, però tothom és apte per a l'examen d'àpats de bari.

Actualment, hi ha dues maneres principals d'examinar l'estómac, una és la gastroscòpia que acabem d'esmentar, i l'altra és l'àpat de bari de la qual potser no heu sentit parlar. Comparem aquests dos mètodes, gastroscòpia i farina de bari.

Des de la perspectiva dels mètodes d'examen, la diferència més gran entre ambdós és que la gastroscòpia requereix la inserció d'un tub però proporciona una visió més clara, mentre que la farina de bari no requereix la inserció d'un tub però no ofereix una visió tan clara com la gastroscòpia.

Si puc fer una analogia, un menjar de bari és com mirar un titella d'ombra Tot el que pots veure és una ombra borrosa, mentre que una gastroscòpia és com mirar una imatge digital d'alta definició. Aleshores, què triaríeu? Per descomptat, això s'ha de determinar per la vostra pròpia condició física i la gravetat de la vostra malaltia estomacal.

Per què la farina de bari s'anomena "farina de bari"? El principi de l'àpat de bari és un examen de raigs X, durant el qual se li demana al pacient que begui una solució opaca de "bari" que no es pot absorbir i romandrà a l'estómac i es recobrirà uniformement a la paret de l'estómac. La gastroscòpia consisteix a introduir un tub equipat amb una càmera d'alta definició des de la boca a l'estómac, que després es mou a l'esquerra i a la dreta i amunt i avall per ajustar la posició i la direcció.

La precisió de la gastroscòpia és relativament alta En termes generals, si la gastroscòpia troba lesions, sí que hi ha lesions, mentre que la farina de bari només pot detectar el 50%.

Si la farina de bari és tan poc fiable, per què encara es fa servir perquè algunes persones no poden fer-se una gastroscòpia, ja sigui perquè tenen por, o el seu cos no la suporta, o no tolera els anestèsics a la boca. Tanmateix, si podeu utilitzar un gastroscopi vosaltres mateixos, encara es recomana que utilitzeu un gastroscopi, que és més fiable.

<<:  Per què la meva llengua està coberta de pell negra quan em desperto al matí?

>>:  Quant de temps es triga a mesurar amb un termòmetre Saps realment com utilitzar un termòmetre?

Recomanar articles

Coneixeu els passos del mètode d'aprimament de cames raspat?

Gua Sha és un tractament de la medicina tradicion...

Què tal el grup Kering? Revisions del grup Kering i informació del lloc web

Què és el lloc web de Kering Group? Kering Group v...

Com assecar i conservar els bolets shiitake?

La nostra naturalesa sempre ens proporciona una v...

Com tractar el dolor a la part posterior dreta del cap?

La gent experimentarà mal de cap i fatiga després...

Quin col·lagen és més efectiu?

El col·lagen és una macromolècula biològica que e...

Per què em pica una mica la uretra?

El sistema urinari és el sistema excretor més imp...

Què fer si apareix acne al voltant dels llavis

L'acne és una malaltia comuna de la pell que ...

Com utilitzar un forn de microones

Els forns de microones són aparells elèctrics hab...

No ho descreguis! Licor + cervesa = suïcidi!

Moltes persones han tingut experiències similars ...

Què passa si hi ha una mica de sang a la secreció vaginal?

La salut física de la dona és molt important, i e...