La diferència entre la gastroscòpia i la farina de bari és aquesta

La diferència entre la gastroscòpia i la farina de bari és aquesta

Com tots sabem, el MSG i la farina de bari són tots dos mètodes d'examen gàstric, però la majoria de la gent no té molt clar les diferències entre la gastroscòpia i la farina de bari. De fet, la precisió de la gastroscòpia és molt superior a la de l'examen d'àpats de bari, però la condició física no és adequada per a la gastroscòpia, però tothom és apte per a l'examen d'àpats de bari.

Actualment, hi ha dues maneres principals d'examinar l'estómac, una és la gastroscòpia que acabem d'esmentar, i l'altra és l'àpat de bari de la qual potser no heu sentit parlar. Comparem aquests dos mètodes, gastroscòpia i farina de bari.

Des de la perspectiva dels mètodes d'examen, la diferència més gran entre ambdós és que la gastroscòpia requereix la inserció d'un tub però proporciona una visió més clara, mentre que la farina de bari no requereix la inserció d'un tub però no ofereix una visió tan clara com la gastroscòpia.

Si puc fer una analogia, un menjar de bari és com mirar un titella d'ombra Tot el que pots veure és una ombra borrosa, mentre que una gastroscòpia és com mirar una imatge digital d'alta definició. Aleshores, què triaríeu? Per descomptat, això s'ha de determinar per la vostra pròpia condició física i la gravetat de la vostra malaltia estomacal.

Per què la farina de bari s'anomena "farina de bari"? El principi de l'àpat de bari és un examen de raigs X, durant el qual se li demana al pacient que begui una solució opaca de "bari" que no es pot absorbir i romandrà a l'estómac i es recobrirà uniformement a la paret de l'estómac. La gastroscòpia consisteix a introduir un tub equipat amb una càmera d'alta definició des de la boca a l'estómac, que després es mou a l'esquerra i a la dreta i amunt i avall per ajustar la posició i la direcció.

La precisió de la gastroscòpia és relativament alta En termes generals, si la gastroscòpia troba lesions, sí que hi ha lesions, mentre que la farina de bari només pot detectar el 50%.

Si la farina de bari és tan poc fiable, per què encara es fa servir perquè algunes persones no poden fer-se una gastroscòpia, ja sigui perquè tenen por, o el seu cos no la suporta, o no tolera els anestèsics a la boca. Tanmateix, si podeu utilitzar un gastroscopi vosaltres mateixos, encara es recomana que utilitzeu un gastroscopi, que és més fiable.

<<:  Per què la meva llengua està coberta de pell negra quan em desperto al matí?

>>:  Quant de temps es triga a mesurar amb un termòmetre Saps realment com utilitzar un termòmetre?

Recomanar articles

La recepta de vi afrodisíac més potent

De fet, utilitzar una combinació de materials med...

Anshen Bunao Liquid

Hi ha molts tipus de medicaments, cal centrar-se ...

Com netejar la brutícia d'una pinta d'airbag?

Avui en dia, moltes persones fan servir pintes d&...

Quins aliments poden curar la febre ràpidament?

El fred fred també és un tipus de refredat, de fe...

Què passa amb Fredmiranda.com? Revisió i informació del lloc web de Fredmiranda.com

Què és Fredmiranda.com? Fredmiranda.com és un lloc...

Què fer si sents que alguna cosa et frega els ulls?

Els ulls són òrgans especialment importants del c...

El paper dels bacteris anaeròbics orals

Crec que molts de nosaltres no sabem molt sobre e...

Grunyeu sovint? 9 signes que el vostre cos està sobrecarregat d'estrès

L'estrès adequat pot motivar la gent a avança...

Com tractar el dolor darrere del genoll

El problema del dolor darrere del genoll és força...

Quina és la manera més ràpida d'estar sobri?

Tot i que tothom sap que beure és perjudicial per...