Moltes persones es ruboreixen quan beuen, cosa que sovint s'interpreta com que aquestes persones són més fàcils de portar bé i són homes de cara vermella. De fet, això no té cap base científica, hauria de despertar certa vigilància després de beure alcohol indica que la capacitat metabòlica del fetge és relativament pobre i la manca d'aquest enzim pot provocar un mal metabolisme de l'alcohol al fetge, per tant, aquestes persones haurien de beure. Per què la meva cara es torna vermella quan bec alcohol? En primer lloc, entenem que el procés de descomposició del cos humà després de beure alcohol és el següent: l'alcohol es catalitza primer per l'alcohol deshidrogenasa per convertir-se en acetaldehid; després, l'acetaldehid es converteix en àcid acètic sota l'acció de l'acetaldehid deshidrogenasa, l'àcid acètic participa en múltiples vies metabòliques del cos i s'extreuen els diòxids del cos; 1. El rubor en beure alcohol és causat per l'excés d'acetaldehid L'acetaldehid té la funció de dilatar els capil·lars Després de beure, l'acetaldehid dilata els capil·lars de la cara, de manera que es produeix el fenomen de rubor en medicina. Les persones que es ruboreixen després de beure poden convertir ràpidament l'etanol en acetaldehid, la qual cosa significa que tenen alcohol deshidrogenasa altament eficient, de manera que una gran quantitat d'acetaldehid s'acumularà al cos, fent que els vasos sanguinis es dilatin i provoqui una reacció de rubor. 2. L'excés d'acetaldehid condueix a la manca d'un enzim Les persones que es ruboreixen després de beure alcohol només tenen alcohol deshidrogenasa altament eficient, però no tenen un altre enzim: l'acetaldehid deshidrogenasa L'acetaldehid que s'acumula ràpidament al cos no es pot metabolitzar durant molt de temps, de manera que semblen tenir una cara com Guan Gong. En aquest cas, només podem esperar que la P450 (un grup d'oxidases amb una especificitat relativament baixa) del fetge metabolitzi lentament l'alcohol ingerit. Per tant, per als bevedors que es ruboreixen després de beure, no és perquè l'alcohol s'hagi evaporat, sinó perquè l'alcohol no es pot metabolitzar! 3. Com més beu, més blanca es torna la teva cara. Et falten els dos enzims. Així doncs, les persones que s'enrogeixen quan beuen alcohol no tenen un enzim, i les que no s'enrogeixen quan beuen alcohol no haurien de faltar de res, oi? La resposta és exactament la contrària. Les persones que tenen la cara més pàl·lida com més beuen sovint no tenen els dos enzims. En realitat, és el més tràgic per a les persones que no tenen ambdós enzims, perquè només poden confiar en el fetge per descompondre lentament les substàncies, són més propensos a emborratxar-se i el fetge és més probable. Com que hi ha físics que no tenen enzims, hi ha naturalment que tenen alts nivells d'ambdós enzims al cos. Aquest tipus de persona és el llegendari barril de vi. Els nivells d'ambdós enzims en el cos d'aquestes persones són extremadament alts. L'alcohol en el cos es pot metabolitzar ràpidament en suor i calor i s'excreta, per tant, quan beuen, suar a causa de la febre alta, és millor dir-li germà. |
<<: Com prevenir la trombosi de la vena femoral
>>: Per què em sonrojo quan parlo?
Per a moltes persones, el triple positiu heredita...
El clima és relativament sec a la tardor, si no t...
La leucèmia és un tumor de sang comú. La malaltia...
La gastritis per reflux esofàgic és una malaltia ...
L'augment gradual de greix a la cintura ha pr...
A la vida real, l'olor dels pets de vegades p...
La llet de soja i els ous es poden menjar junts, ...
Què són 60 minuts? 60 Minutes és un famós programa...
De fet, la tonyina vermella és un peix relativame...
Tots sabem que les malalties provenen de la boca,...
La salut bucodental és una part molt important de...
Recentment, moltes persones han patit intoxicació...
Què és la Universitat de Leiden? La Universitat de...
La nostra saliva té certs efectes bactericides i ...
Què és el web de Getafe? El Getafe Club de Fútbol ...