Quan el nadó a casa tingui 8 mesos, podeu començar a afegir rovells d'ou al seu menjar. En general, quan comenci a donar-li rovells d'ou per primera vegada, convertirà els rovells d'ou en pasta de rovell d'ou, la qual cosa fa que sigui segur i nutritiu per al nadó. El mètode per fer la pasta de rovell d'ou és molt senzill, trieu un ou fresc, peleu la closca de l'ou després que estigui cuit, traieu el rovell d'ou, tritureu el rovell d'ou en un bol, afegiu-hi una mica d'aigua tèbia i barregeu el rovell d'ou en una pasta. Quan li doneu per primera vegada la pasta de rovell d'ou, només li doneu una mica. També heu d'observar si el vostre nadó és al·lèrgic al rovell d'ou. 1. Ric en greixos i proteïnes d'alta qualitat El rovell d'ou conté diversos elements necessaris pel cos humà: aigua, greixos, proteïnes i minerals, que poden proporcionar una alimentació adequada al nadó. 2. Ric en diverses vitamines El rovell d'ou conté molts nutrients necessaris per al creixement i desenvolupament del nadó. Per exemple, ferro, vitamina A, vitamina B2, vitamina E, etc., aquestes substàncies poden cobrir les necessitats nutricionals del nadó. 3. Menjar més pot reposar el ferro i la sang Quan el nadó té sis mesos, bàsicament es consumeix el ferro que porta la mare. Per tant, si el nen no es complementa amb ferro en aquest moment, és probable que pateixi anèmia. Els rovells d'ou són rics en ferro. Menjar-ne més pot no només reposar la sang, sinó que també és molt beneficiós per al desenvolupament del nadó. 4. Conté àcids grassos d'alta qualitat Els rovells d'ou també contenen nutrients com àcids grassos insolubles i vitamines liposolubles, que són molt beneficiosos per al desenvolupament físic dels nens. 5. Ric en lecitina És una substància que és relativament abundant en el rovell d'ou i pot ajudar a la síntesi d'acetilcolina (un neurotransmissor essencial per al cos humà). 6. Presta atenció a controlar la quantitat d'aliments que menges Si els nadons mengen massa rovell d'ou alhora, no podran absorbir-lo, per la qual cosa es recomana menjar un ou al dia per garantir la taxa d'absorció dels nutrients. Tabús de fer fang de rovell d'ou 1. No afegiu ceba i all a voluntat Les cebes, els alls, etc. són aliments calents, mentre que els ous són aliments frescos i són aliments conflictius. Menjar aquests dos tipus d'aliments junts és probable que el vostre nadó experimenti dificultat per respirar. 2. Sense sucre El sucre i els ous produiran una substància especial a alta temperatura, que no només destruirà els nutrients del rovell de l'ou, sinó que també afectarà la salut dels nens. A més, els ronyons del nadó no poden suportar massa càrrega, de manera que a la dieta diària, les mares haurien d'intentar no afegir condiments (com el sucre) per augmentar la pressió sobre els ronyons. 3. Sense MSG En primer lloc, els ous contenen substàncies com el glutamat, que després de l'escalfament tindran un gust a umami. En segon lloc, no es recomana afegir condiments, especialment MSG, als aliments del nadó. |
<<: Quins són els símptomes de la síndrome de Meniere?
>>: Quins són els passos per a la cirurgia d'hidrocele?
La neostigmina és un fàrmac sintetitzat artificia...
Per mantenir un estat saludable del cos, hem de p...
La glàndula tiroide és una glàndula molt importan...
Quin és el lloc web del consolat de Sud-àfrica a X...
La carn de vedella és un tipus de carn que la gen...
Quan els ulls estan sobrecarregats, pot causar do...
Si volem tractar bé la tinea cruris, primer hem d...
Quan el clima es fa més càlid, la roba blanca és ...
Quin és el lloc web del Palau Presidencial d'U...
Ophiopogon japonicus i Rehmannia glutinosa són do...
Què és l'aprenentatge de PLATO? PLATO Learning...
Molts nens són propensos a patir deformitats dent...
Alguns amics pensen que els moniatos germinats no...
El pentinat és molt important per a moltes person...
El cos humà necessita molts tipus de nutrients, i...