L'aigua és la font de vida Les persones han de beure una certa quantitat d'aigua cada dia per mantenir el metabolisme vital. Les reserves d'aigua a la natura són molt grans, però beure-la directament suposarà certs riscos per a la salut. Per tant, la majoria de la gent està acostumada a bullir aigua per matar bacteris i virus i fer que l'aigua sigui més segura. L'ús freqüent d'una tetera per bullir l'aigua farà que s'acumuli una escala molt gruixuda a l'interior de la tetera. Aquesta substància afectarà seriosament la conductivitat tèrmica de la tetera i augmentarà el contingut de minerals a l'aigua, cosa que suposa un risc de pedres després de beure. Fem una ullada a com eliminar ràpidament l'escala d'una tetera. 1. Mètode de descalcificació de la pela de patata: després d'utilitzar cassoles d'alumini i olles d'alumini durant un període de temps, es formarà una fina capa d'escala a la superfície, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua i deixeu-ho bullir durant uns 10 minuts. 2. Mètode de descalcificació de vinagre: Si hi ha alcalí a la tetera, pots posar unes gotes de vinagre a l'aigua i després bullir-lo per eliminar l'alcalí. 3. Màscara per evitar l'acumulació d'escales: poseu una màscara neta a la tetera quan bulli l'aigua, la màscara s'absorbirà i no es formarà a la tetera. 4. Mètode d'eliminació de l'escala de bicarbonat de sodi: en bullir aigua en una tetera d'alumini, afegiu-hi una cullerada petita de bicarbonat de sodi i bulliu-la durant uns minuts, i l'escala es pot treure. 5. Fer servir ous per eliminar l'escala: Si utilitzeu una tetera que s'ha fet servir durant molt de temps per bullir els ous dues vegades, s'eliminarà l'escala de la paret de la tetera. 6. Per evitar l'escala bullint moniatos en una tetera, poseu més de mitja olla de moniatos en un bullidor nou, ompliu-lo d'aigua i cuini els moniatos. A continuació, quan bulliu aigua en el futur, l'escala no s'acumularà. Per a les teteras velles plenes d'escala, després de bullir els moniatos 1 o 2 vegades utilitzant el mètode anterior, no només l'escala original caurà gradualment, sinó que també evitarà que s'acumuli de nou. 7. Descalcificació per expansió i contracció tèrmica: Col·loqueu la tetera buida a l'estufa i cremeu-la fins que l'aigua de la bàscula s'assequi. Quan vegeu esquerdes a la part inferior de l'olla o un soroll a la part inferior de la tetera, traieu la tetera i aboqueu-hi ràpidament aigua freda, o col·loqueu ràpidament l'aigua seca a l'ampolla De 2 a 3 vegades, i l'escala de la part inferior de la tetera caurà a causa de l'expansió i la contracció tèrmicas. |
<<: Quina és la fórmula de l'argila? Els professionals estan aquí per presentar-vos!
>>: Com treure l'esmalt d'ungles sense removedor d'esmalt d'ungles?
La diftèria és una malaltia infecciosa respiratòr...
El ginseng vermell s'elabora processant, asse...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa al B...
El mal d'altura és causat per la disminució g...
L'ús de gingebre per netejar el cuir cabellut...
L'herpes generalment es refereix a petites bu...
La tos és una reacció protectora del nostre cos. ...
El drenatge quirúrgic de l'abscés perianal és...
Quina és la web de Veolia Environment Group? Veoli...
Premis Annie_Què és el lloc web dels Premis Annie?...
Avui en dia, tothom dóna molta importància a la s...
Avui dia, moltes persones no esmorzen perquè esta...
Quan les estacions canvien de calor a freda, les ...
Què és Science Weekly? El setmanari nord-americà S...
Avui dia, a moltes persones els agrada reunir-se ...