Revelada la recepta precisa per a la base d'espècies d'olla calenta

Revelada la recepta precisa per a la base d'espècies d'olla calenta

Es pot dir que el negoci de l'olla calenta és extremadament popular durant tot l'any. Les persones a qui els agrada menjar olla calenta tenen por que menjar a l'exterior no sigui higiènic i que els ingredients de la base de l'olla sovint s'afegeixen més o menys additius, cosa que és molt insegur. Per tant, és millor menjar olla calenta a casa, que és alhora econòmic i saludable. Però si voleu seguir el gust dels restaurants d'olla calenta, heu de tenir una recepta precisa de base d'olla calenta. Avui, l'editor ha recopilat algunes receptes detallades de base d'olla calenta per a tothom, de la següent manera:

Ingredients Calories de la recepta : 1334,4 (kcal)

Ingredients principals: 2 gatets de mantega, 1,5 gatets d'oli d'amanida

1. Ingredients :

2 gatets de mantega, 1,5 gatets d'oli d'amanida, 1 gatets de pasta de mongetes Pixian, 50 g de vi blanc, 20 g d'arròs glutinós fermentat, 1 gatets de pebrot ziba, 1 liang de gingebre, 1 liang d'all, 1,5 liang de grans de pebre, 15 g d'arròs de ferment, 15 g liang de sucre de roca, 2 pols de xili grans, 2 liang de trossos de ceba verde de 3 polzades

Quines espècies hi ha a la recepta base de l'olla calenta?

2. Espècies :

5 g de sivella blanca, 5 g de tsaoko, 3 g de Sannai, 5 g de clau d'olor, 5 g d'amomum, 5 g de xiangguo, 5 g de comí, 5 g de canyella, 5 g de regalèssia, 5 g de zhizi, 5 g de Paicao, 5 g de sivella vella, 5 g de sivella, 8 g de llimona, 5 g d'anís estrellat, 5 g de fulla de llorer, 5 g de farigola, 8 g de fonoll, 5 g de vainilla

Quines espècies hi ha a la recepta base de l'olla calenta?

3. Mètode :

Remullar les espècies en aigua calenta durant aproximadament mitja hora.

4. Remullar els grans de pebre en aigua calenta.

Quines espècies hi ha a la recepta base de l'olla calenta?

5. Traieu les espècies i els grans de pebre remullats i escorreu l'aigua, talleu el gingebre a rodanxes, tritureu l'all i talleu l'cebolleta a trossos.

Quines espècies hi ha a la recepta base de l'olla calenta?

6. Prepareu dos woks i poseu en un wok la pasta de mongetes, les cebes verdes, el gingebre, l'arròs glutinós fermentat, la meitat del vi blanc, l'all, les verdures mòltes, les mongetes negres fermentades i el sucre de roca.

Quines espècies hi ha a la recepta base de l'olla calenta?

7. Barrejar bé.

Quines espècies hi ha a la recepta base de l'olla calenta?

8. Escalfeu una altra olla i desfeu la mantega.

Quines espècies hi ha a la recepta base de l'olla calenta?

9. Afegiu oli d'amanida i escalfeu-lo a un 70-80% de calor.

Quines espècies hi ha a la recepta base de l'olla calenta?

10. Aboqueu l'oli sobre la barreja de condiments i remeneu mentre aboqueu l'oli per evitar que es cremi la quallada de mongetes.

11. Continueu fins que desaparegui tot l'oli. A continuació, poseu l'olla que conté el condiment al foc i deixeu-ho coure a foc mitjà durant uns 10 minuts.

Quines espècies hi ha a la recepta base de l'olla calenta?

12. Quan el condiment estigui gairebé sec, afegiu-hi els pebrots.

13. Quan l'oli bulli a foc fort, es posa a foc lent i es deixa coure a foc lent durant 15 minuts. Afegiu-hi el vi blanc restant i continueu sofregint. Quan la humitat de cada ingredient estigui quasi seca, afegiu-hi les espècies remullades i continueu sofregint (recordeu de tallar o triturar les espècies a l'hora de fer-les. Em feia mandra i no les mòlta, la qual cosa va resultar en una base lletja).

14. Sofregim fins que tots els ingredients estiguin secs al 90%. Afegiu els grans de pebre de Sichuan remullats i sofregiu-los durant 5-10 minuts. Afegiu el xili en pols i sofregiu-ho fins que quedi combinat. S'acaba de fer i l'oli encara no s'ha solidificat.

La propera vegada que vulgueu menjar fideus calents o olla calent, només cal treure'n alguns per fer una base de sopa.

15. Bullir els lloms de porc en sopa i reservar.

16. Afegiu la quantitat adequada de base d'olla calenta, gingebre, all picat, sal, pebre, vi d'arròs, sucre, arròs glutinós fermentat, pebrots secs i grans de pebre de Sichuan a l'olla i sofregiu fins que estigui fragant.

17. Afegiu el brou d'os i deixeu-ho coure a foc lent més de deu minuts. L'olla calenta lluminosa i acolorida està a punt!

<<:  Fem una ullada a la diferència entre un espremedor i un espremedor

>>:  Quins són els tabús de les gotes d'ulls de rosa?

Recomanar articles

Quins són els mètodes per controlar les mosques blanques?

La mosca blanca és en realitat la petita arna bla...

Puc menjar mango quan tinc un refredat Quin tipus de fruita és millor?

En general, no es recomana menjar mango quan es t...

Com tractar amb el forat al nas després d'esprémer els punts negres

Quan apareixen punts negres a la cara, és realmen...

Com rentar les fruites correctament?

Les fruites i verdures tenen molts beneficis per ...

Quins són els efectes de l'oli de fruita espinosa?

L'oli de Primarina purpurogenum és en realita...

Quins són els perjudicis de la cola per al cos humà?

La coca-cola és una beguda carbonatada amb cafeïn...

Quin valor té el crisantem amarg

Sabem que quan vingui la Festa Doble Novena, vind...

Cura de la presa seca, la higiene bucal s'ha de fer bé

L'alvula seca és molt comú al departament den...

Quina és la manera correcta de preparar el te Longjing?

El te Longjing té un aspecte pla, el color verd m...

Com utilitzar el vapor facial calent i fred

Un vapor facial calent i fred és una eina que fan...