Revelada la recepta precisa per a la base d'espècies d'olla calenta

Revelada la recepta precisa per a la base d'espècies d'olla calenta

Es pot dir que el negoci de l'olla calenta és extremadament popular durant tot l'any. Les persones a qui els agrada menjar olla calenta tenen por que menjar a l'exterior no sigui higiènic i que els ingredients de la base de l'olla sovint s'afegeixen més o menys additius, cosa que és molt insegur. Per tant, és millor menjar olla calenta a casa, que és alhora econòmic i saludable. Però si voleu seguir el gust dels restaurants d'olla calenta, heu de tenir una recepta precisa de base d'olla calenta. Avui, l'editor ha recopilat algunes receptes detallades de base d'olla calenta per a tothom, de la següent manera:

Ingredients Calories de la recepta : 1334,4 (kcal)

Ingredients principals: 2 gatets de mantega, 1,5 gatets d'oli d'amanida

1. Ingredients :

2 gatets de mantega, 1,5 gatets d'oli d'amanida, 1 gatets de pasta de mongetes Pixian, 50 g de vi blanc, 20 g d'arròs glutinós fermentat, 1 gatets de pebrot ziba, 1 liang de gingebre, 1 liang d'all, 1,5 liang de grans de pebre, 15 g d'arròs de ferment, 15 g liang de sucre de roca, 2 pols de xili grans, 2 liang de trossos de ceba verde de 3 polzades

Quines espècies hi ha a la recepta base de l'olla calenta?

2. Espècies :

5 g de sivella blanca, 5 g de tsaoko, 3 g de Sannai, 5 g de clau d'olor, 5 g d'amomum, 5 g de xiangguo, 5 g de comí, 5 g de canyella, 5 g de regalèssia, 5 g de zhizi, 5 g de Paicao, 5 g de sivella vella, 5 g de sivella, 8 g de llimona, 5 g d'anís estrellat, 5 g de fulla de llorer, 5 g de farigola, 8 g de fonoll, 5 g de vainilla

Quines espècies hi ha a la recepta base de l'olla calenta?

3. Mètode :

Remullar les espècies en aigua calenta durant aproximadament mitja hora.

4. Remullar els grans de pebre en aigua calenta.

Quines espècies hi ha a la recepta base de l'olla calenta?

5. Traieu les espècies i els grans de pebre remullats i escorreu l'aigua, talleu el gingebre a rodanxes, tritureu l'all i talleu l'cebolleta a trossos.

Quines espècies hi ha a la recepta base de l'olla calenta?

6. Prepareu dos woks i poseu en un wok la pasta de mongetes, les cebes verdes, el gingebre, l'arròs glutinós fermentat, la meitat del vi blanc, l'all, les verdures mòltes, les mongetes negres fermentades i el sucre de roca.

Quines espècies hi ha a la recepta base de l'olla calenta?

7. Barrejar bé.

Quines espècies hi ha a la recepta base de l'olla calenta?

8. Escalfeu una altra olla i desfeu la mantega.

Quines espècies hi ha a la recepta base de l'olla calenta?

9. Afegiu oli d'amanida i escalfeu-lo a un 70-80% de calor.

Quines espècies hi ha a la recepta base de l'olla calenta?

10. Aboqueu l'oli sobre la barreja de condiments i remeneu mentre aboqueu l'oli per evitar que es cremi la quallada de mongetes.

11. Continueu fins que desaparegui tot l'oli. A continuació, poseu l'olla que conté el condiment al foc i deixeu-ho coure a foc mitjà durant uns 10 minuts.

Quines espècies hi ha a la recepta base de l'olla calenta?

12. Quan el condiment estigui gairebé sec, afegiu-hi els pebrots.

13. Quan l'oli bulli a foc fort, es posa a foc lent i es deixa coure a foc lent durant 15 minuts. Afegiu-hi el vi blanc restant i continueu sofregint. Quan la humitat de cada ingredient estigui quasi seca, afegiu-hi les espècies remullades i continueu sofregint (recordeu de tallar o triturar les espècies a l'hora de fer-les. Em feia mandra i no les mòlta, la qual cosa va resultar en una base lletja).

14. Sofregim fins que tots els ingredients estiguin secs al 90%. Afegiu els grans de pebre de Sichuan remullats i sofregiu-los durant 5-10 minuts. Afegiu el xili en pols i sofregiu-ho fins que quedi combinat. S'acaba de fer i l'oli encara no s'ha solidificat.

La propera vegada que vulgueu menjar fideus calents o olla calent, només cal treure'n alguns per fer una base de sopa.

15. Bullir els lloms de porc en sopa i reservar.

16. Afegiu la quantitat adequada de base d'olla calenta, gingebre, all picat, sal, pebre, vi d'arròs, sucre, arròs glutinós fermentat, pebrots secs i grans de pebre de Sichuan a l'olla i sofregiu fins que estigui fragant.

17. Afegiu el brou d'os i deixeu-ho coure a foc lent més de deu minuts. L'olla calenta lluminosa i acolorida està a punt!

<<:  Fem una ullada a la diferència entre un espremedor i un espremedor

>>:  Quins són els tabús de les gotes d'ulls de rosa?

Recomanar articles

Quins són els efectes de les píndoles de Jianpi Yangshen?

Les persones s'enfronten a majors riscos per ...

Què tal un Rolls-Royce? Comentaris de Rolls-Royce i informació del lloc web

Què és Rolls-Royce? Rolls-Royce Motor Cars Limited...

Maneres d'expulsar les teves emocions

Quan ens enfrontem a les emocions dolentes, hem d...

Com fer que el teu cabell sigui esponjós

Avui en dia, les amigues presten molta atenció a ...

Ingredients de la naftalina

Les boles de càmfora s'utilitzen habitualment...

Què són les hemorroides externes trombosades i com es formen?

L'aparició d'hemorroides externes trombos...

Com determinar la pulpitis?

Hem de parar atenció al problema de la pulpitis i...

Com fer els pits més grans bevent sopa de papaia de carpa crucian

La carpa cruciana que mengem cada dia és rica en ...

Què tal el Jyske Bank? Ressenyes de Jyske Bank i informació del lloc web

Quin és el lloc web de Jyske Bank? Jyske Bank (OMX...

Com utilitzar correctament les boles de naftalina

Tot i que les boles de naftalina són molt utilitz...

Recepta d'ous durs per perdre pes

Els ous durs són un mètode que moltes persones vo...

Quant saps sobre el coneixement científic de l'aptitud física?

Ara, amb el progrés dels temps, cada cop hi ha mé...

Què tal Chicago Fire? Revisions de Chicago Fire i informació del lloc web

Què és Chicago Fire? Chicago Fire és un equip de l...

Com fregar-se l'estómac per millorar la digestió?

A la nostra vida diària, tothom es trobarà amb in...