Avui dia, la qualitat de vida de les persones és cada cop millor, i el seu pes també augmenta ràpidament. No obstant això, l'acumulació excessiva de greix al cos humà pot causar molts danys, com ara poca resistència, malalties cardiovasculars i diabetis, etc. Per tant, la pèrdua de pes s'ha convertit en una prioritat per a la majoria de la gent, i hi ha moltes maneres de perdre pes. Aquí us presentaré un enzim per perdre pes. L'enzim per aprimar és un mètode popular per a la pèrdua de pes avui en dia. Ve en una varietat de sabors i no hi ha aliments que siguin tabú. Ara us ensenyaré com fer llevat per perdre pes. Material: Poma 750g Llimona 750g Papaia 750g Sucre moreno 750g Mel 750g Sucre roca 750g pràctica: 1. Prepareu la fruita, renteu-la i assequeu-la, perquè no es pot exposar a l'aigua en els passos següents, sinó l'enzim fallarà La quantitat de llimona ha de ser suficient, ja que la llimona té un paper clau en la pèrdua de pes i la desintoxicació. 2. Pelar la fruita Pots pelar la llimona o no. 3. Traieu el cor de totes les fruites i talleu-les a trossos petits per utilitzar-les posteriorment 4. Prepareu sucre per al seu ús posterior Utilitzeu aigua bullint per escaldar el recipient utilitzat per contenir l'enzim i assecar-lo. 5. Comenceu a posar les fruites. Primer poseu les llimones al fons, després el sucre, després les pomes, després el sucre, després la papaia, després el sucre. Enganxeu-vos al principi d'una capa de fruita i una capa de sucre. La capacitat només es pot omplir al 80%, deixant espai perquè les fruites fermentan... Per al sucre, només podeu triar una capa de sucre i una capa de sucre morè té millor gust.... 6. Col·loqueu les fruites tant com sigui possible sense deixar buits. Finalment, afegiu-hi la llimona i l'última capa de sucre, premeu les fruites amb uns escuradents o una cullera, a continuació, tapeu-la i poseu-la en un lloc fresc perquè fermenta durant tres o sis mesos. 7. El segon dia, una part del sucre de l'enzim s'ha convertit, i l'aigua de la fruita s'ha lixiviat amb el sucre. Es veu que hi ha moltes bombolles petites fermentant a dins... Vaig fer dues ampolles, una ampolla està plena de sucre de roca, i l'altra ampolla és de sucre moreno... La data de producció està etiquetada a l'ampolla, perquè saps quan pots beure. |
<<: La degeneració macular pot provocar ceguesa?
>>: Com controlar la dieta en la pericarditis aguda
Les dents del seny són una part relativament impo...
Què és el lloc web de l'Autoritat reguladora d...
Si hi ha taques d'oli a la roba, estaràs molt...
Com que l'ingredient principal de la farina d...
A mesura que les dones creixen, apareixeran diver...
Què és el Centre Nacional d'Informació Biotecn...
La gent no pot deixar-ho sol després d'elimin...
Hi ha molts problemes comuns a la vida. Les dones...
La grip A, també coneguda com a grip A (H1N1), és...
Atès que moltes persones tenen una forma de llavi...
Què és Nikonlinks.com? Nikonlinks.com és un conegu...
El mal de cap és un símptoma comú Hi ha moltes ra...
Què és el lloc web de revisió d'apartaments? A...
Hi ha molts tipus de malalties estomacals, i l...
Quan es fa cervesa, s'utilitza un tipus de ll...