Avui dia, la qualitat de vida de les persones és cada cop millor, i el seu pes també augmenta ràpidament. No obstant això, l'acumulació excessiva de greix al cos humà pot causar molts danys, com ara poca resistència, malalties cardiovasculars i diabetis, etc. Per tant, la pèrdua de pes s'ha convertit en una prioritat per a la majoria de la gent, i hi ha moltes maneres de perdre pes. Aquí us presentaré un enzim per perdre pes. L'enzim per aprimar és un mètode popular per a la pèrdua de pes avui en dia. Ve en una varietat de sabors i no hi ha aliments que siguin tabú. Ara us ensenyaré com fer llevat per perdre pes. Material: Poma 750g Llimona 750g Papaia 750g Sucre moreno 750g Mel 750g Sucre roca 750g pràctica: 1. Prepareu la fruita, renteu-la i assequeu-la, perquè no es pot exposar a l'aigua en els passos següents, sinó l'enzim fallarà La quantitat de llimona ha de ser suficient, ja que la llimona té un paper clau en la pèrdua de pes i la desintoxicació. 2. Pelar la fruita Pots pelar la llimona o no. 3. Traieu el cor de totes les fruites i talleu-les a trossos petits per utilitzar-les posteriorment 4. Prepareu sucre per al seu ús posterior Utilitzeu aigua bullint per escaldar el recipient utilitzat per contenir l'enzim i assecar-lo. 5. Comenceu a posar les fruites. Primer poseu les llimones al fons, després el sucre, després les pomes, després el sucre, després la papaia, després el sucre. Enganxeu-vos al principi d'una capa de fruita i una capa de sucre. La capacitat només es pot omplir al 80%, deixant espai perquè les fruites fermentan... Per al sucre, només podeu triar una capa de sucre i una capa de sucre morè té millor gust.... 6. Col·loqueu les fruites tant com sigui possible sense deixar buits. Finalment, afegiu-hi la llimona i l'última capa de sucre, premeu les fruites amb uns escuradents o una cullera, a continuació, tapeu-la i poseu-la en un lloc fresc perquè fermenta durant tres o sis mesos. 7. El segon dia, una part del sucre de l'enzim s'ha convertit, i l'aigua de la fruita s'ha lixiviat amb el sucre. Es veu que hi ha moltes bombolles petites fermentant a dins... Vaig fer dues ampolles, una ampolla està plena de sucre de roca, i l'altra ampolla és de sucre moreno... La data de producció està etiquetada a l'ampolla, perquè saps quan pots beure. |
<<: La degeneració macular pot provocar ceguesa?
>>: Com controlar la dieta en la pericarditis aguda
Què és GreenRoots? Roots és la marca de roba casua...
Si el teu front està fred, però el teu cos està c...
Quan vam estudiar química a l'escola secundàr...
Què és el lloc web de la Federació Internacional d...
A la vida, sovint ens enfrontem a algunes situaci...
La nevera és on normalment emmagatzemem els alime...
En realitat, les femtes són negres, la qual cosa ...
Els oligoelements són especialment importants per...
Per a les persones amb constitució al·lèrgica, si...
La incidència de la uretritis no gonocòccica a la...
La síndrome de Down és la síndrome de Down El con...
Parlant de sofre, molts amics pensaran en el sabó...
Les boles de naftalina són un desodorant molt com...
El nucli del coixí és una cosa amb la qual entrem...
Sovint tenim caspa al cap, encara que l'apari...