Parlant de sofre, molts amics pensaran en el sabó de sofre que fem servir habitualment. Els seus efectes antiinflamatoris i bactericides són molt bons, però crec que has de saber que el sabó de sofre no és adequat per rentar-te la cara. Avui en dia, molts fabricants utilitzen sofre per fumigar quan produeixen aliments cuinats, cosa que pot millorar el color dels aliments. Tanmateix, aquesta pràctica en realitat no és científica, fins i tot els aliments que s'han fumigat amb sofre poden causar danys greus al cos humà si es consumeixen. No obstant això, molts amics no s'han adonat d'això, així que aquí us presentaré els perills del sofre. El sofre és perjudicial tant per als consumidors com per als productors El sofre es combina amb l'oxigen per formar diòxid de sofre, que es converteix en àcid sulfurós quan entra en contacte amb l'aigua. Quan l'àcid sulfurós entra als aliments, no només destrueix la vitamina B1 dels aliments, sinó que també fa que el calci formi substàncies insolubles, afectant l'absorció del calci per part del cos. L'àcid sulfurós lliure també pot irritar el tracte gastrointestinal humà. Si s'utilitza sofre industrial per fumigar els aliments, es pot produir una intoxicació més greu després del consum. Per tant, els consumidors haurien d'intentar no comprar i menjar aliments que semblen sospitosos, o posar-los en remull en aigua neta diverses vegades abans de menjar, la qual cosa pot reduir la quantitat residual de sulfits en els aliments. Com que els processadors estan exposats a més sofre, és més probable que s'enverinin i l'enverinament serà més greu. En casos lleus, els símptomes inclouen ulls vermells, dolor ocular, llagrimeig, insomni, etc. En casos greus, es pot produir un espasme glotal reflex, que es manifesta amb una disminució de la capacitat de parlar, dificultat per empassar, dificultat per respirar, etc. El mètode de fumigació amb sofre no compleix els requisits de seguretat del processament ni els requisits d'higiene i seguretat de la indústria alimentària. Tanmateix, hi ha alguns aliments fumigats amb sofre al mercat que tenen números estàndard d'implementació i números de llicència sanitària. És difícil per als consumidors distingir-los només de l'aparença. Després de conèixer els perills del sofre, si teniu por que els aliments que compreu a l'exterior hagin estat fumigats amb sofre, us recomanem que el feu vosaltres mateixos i intenteu evitar escollir aliments cuinats produïts per petits fabricants. |
<<: Feu un massatge al vostre abdomen inferior per desintoxicar i prevenir malalties
>>: Efectes del suc fresc d'àloe vera
La cara, l'esquena i el coll són zones on es ...
La cura de la ictiosi s'ha de prendre seriosa...
Recentment, la Xarxa de Salut Popular va publicar...
L'aigua de rentat de l'arròs és l'aig...
Quin és el lloc web de la Universitat de Yamaguchi...
Actualment, moltes persones acudeixen a tractamen...
Les sabates esportives sovint les portem. Hi ha m...
Què és el lloc web dels Detroit Pistons? Els Detro...
La guaiava de branques vermelles és una planta en...
La limfa és un òrgan immunitari important del cos...
Els càlculs urinaris són una malaltia comuna del ...
La hipertensió és una malaltia comuna, i molta ge...
La maca és una planta de les terres altes de la f...
A la vida diària, especialment a l'estiu cale...
El peròxid d'hidrogen és un medicament tòpic ...