La salmonel·la és la presidenta de moltes espècies de salmonel·la. La salmonel·la és una de les principals causes d'intoxicació alimentària. Pertany a la família de les Enterobacteriaceae i pot causar malalties en humans, aus, ratolins i bestiar, i també pot contaminar l'alimentació humana. La salmonel·la es pot multiplicar en gran nombre i contaminar les fonts d'aliments. La salmonel·la tifoide només infecta els humans, danyant el fetge, la melsa, l'estómac i la medul·la òssia. Fem una ullada al contingut específic de Salmonella Typhi. La Salmonella typhi, que només infecta humans i danya el fetge, la melsa i la medul·la òssia, emmalalteix 16 milions de persones i en mata 600.000 cada any, una situació que és probable que empitjori a mesura que més soques es tornen resistents als antibiòtics. Salmonella typhimurium no és molt exigent amb el seu entorn de vida i pot infectar gairebé tots els éssers vius que caminen o s'arrosseguen per terra. Els símptomes que provoca en els humans són generalment una intoxicació alimentària (les persones a qui els agrada menjar ous crus han d'anar amb compte), que no sona tan espantosa com la tifoide. Però alguns científics creuen que representa una amenaça més gran. El nombre real d'incidents d'intoxicació alimentària causada pot ser 30 vegades més que el nombre reportat. Centenars de milions de persones s'infecten cada any, i el nombre de morts és el doble del de la salmonel·la tifoidea, principalment nadons, nens petits i ancians. El Centre SANGER de Cambridge -el mateix centre, i fins i tot el líder del projecte és la mateixa persona que el bacil de la pesta esmentat anteriorment- va obtenir una soca de Salmonella typhi del Vietnam que és resistent a múltiples antibiòtics. La seqüenciació va revelar que hi ha més de 200 pseudogens al seu genoma. Una vegada van servir per a un propòsit, però es van descartar perquè el bacteri es va adaptar a viure al cos humà, i això pot haver-lo obligat a un carreró sense sortida evolutiu. Els científics esperen que aquest gust únic faci que sigui més fàcil de tractar i que bloquejant la via per la qual infecta els humans, la malaltia es pugui eradicar. L'anterior és un contingut rellevant sobre Salmonella typhi. La intoxicació alimentària causada per Salmonella no és fàcil de reproduir a l'aigua, per la qual cosa la protecció dels aliments és especialment important. |
<<: Com és la proteïna del cos humà?
>>: El vinagre pot eliminar eficaçment la caspa?
Moltes persones es preocupen per la seva imatge, ...
Els humidificadors es divideixen en dos tipus: el...
Què és la Smithsonian Institution? La Smithsonian ...
Les llavors de raïm tenen un bon efecte antioxida...
Quina és la pàgina web de l'Observatori Reial ...
La teràpia fotodinàmica és una nova tecnologia pe...
Enfadar-se és una paraula que escoltem sovint. Aq...
En els darrers anys, a mesura que les amigues pre...
Ara molta gent comença a viure en edificis. Si vo...
Hi ha moltes maneres de nodrir els ronyons i corr...
Quan la gola s'inflama, moltes persones no hi...
Amb el desenvolupament continu de la indústria de...
Què és el lloc web del Financial Times? El Financi...
Com que la gent moderna treballa de manera difere...
Quina és la web de Education Daily? Newspapers in ...