Moltes persones es troben amb el problema que la crema d'ou no es solidifica quan es coeu els ous al vapor. Per descomptat, també podem solucionar-ho mitjançant algunes mesures correctives en la fase posterior. 1. Després que la crema d'ou estigui fora de l'olla, és possible que encara estigui aquosa. Això és perquè el foc no és suficient, afegiu-hi més foc i coeu-ho durant uns minuts. 2. En cuinar la crema d'ou al vapor, hi ha una proporció entre aigua i ous si hi ha massa pocs ous i massa aigua, no es solidificarà si aquest és el motiu, només cal prestar atenció a la proporció d'ous i aigua la propera vegada. 3. Quan barregeu la crema d'ou, no afegiu directament aigua freda. Primer podeu refredar l'aigua bullida, i després afegir-la als ous preparats. Barregeu els ous de manera uniforme i barregeu completament el rovell d'ou i la clara. 4. Com solucionar el problema que el flam d'ou no es solidifica Ens trobarem que hi haurà una capa d'escuma al líquid d'ou remenat Agafa un tros de tovalló i absorbeix amb cura l'escuma de la crema d'ou feta d'aquesta manera serà llisa i el color serà atractiu. 5. No coeu els ous al vapor durant molt de temps. Es poden treure de l'olla deu minuts després que bulli el foc. Si creieu que és difícil controlar la qualitat de la mercaderia, podeu utilitzar un vaporador d'ou o tapar el bol que conté els ous amb un bol més gran, o posar-hi una capa d'embolcall de plàstic D'aquesta manera, no hi haurà cap problema si triga més temps. 6. La proteïna dels ous es solidificarà entre 60 i 70 graus centígrads Si el foc és fort i el vapor és fort durant la cocció al vapor, la temperatura de la capa externa del líquid de l'ou augmentarà ràpidament, donant lloc a una gran diferència de temperatura entre l'interior i l'exterior. |
<<: Quina és la raó per la qual no es forma la crema d'ou?
>>: La crema d'ou és alta en calories?
No és un fenomen especialment comú que el mal d...
Hi ha moltes maneres d'eliminar els punts neg...
Com diu la dita, una cara blanca pot amagar un ce...
El major efecte de les píndoles Yougui és que pot...
Cercar ajuda mèdica de totes les fonts quan esteu...
La gent es trobarà amb molts esdeveniments inespe...
Es pot menjar arròs caducat Quan es tracta d'...
Dormir amb el coll rígid és un fenomen comú a la ...
El te Oolong és un te semi-fermentat, que es trob...
Unió Internacional de Ferrocarrils_Què és la UIC? ...
Què és el lloc web de Boehringer Ingelheim? Boehri...
Potser pocs dels nostres amics utilitzarien vinag...
Cada cop hi ha més casos de malaltia de Kashin-Be...
Sovint apareixen castanyes a la nostra vista en a...
Cal dir que la tecnologia làser és una gran inven...