Com solucionar el problema que la crema d'ou no es solidifica?

Com solucionar el problema que la crema d'ou no es solidifica?

Moltes persones es troben amb el problema que la crema d'ou no es solidifica quan es coeu els ous al vapor. Per descomptat, també podem solucionar-ho mitjançant algunes mesures correctives en la fase posterior.

1. Després que la crema d'ou estigui fora de l'olla, és possible que encara estigui aquosa. Això és perquè el foc no és suficient, afegiu-hi més foc i coeu-ho durant uns minuts.

2. En cuinar la crema d'ou al vapor, hi ha una proporció entre aigua i ous si hi ha massa pocs ous i massa aigua, no es solidificarà si aquest és el motiu, només cal prestar atenció a la proporció d'ous i aigua la propera vegada.

3. Quan barregeu la crema d'ou, no afegiu directament aigua freda. Primer podeu refredar l'aigua bullida, i després afegir-la als ous preparats. Barregeu els ous de manera uniforme i barregeu completament el rovell d'ou i la clara.

4. Com solucionar el problema que el flam d'ou no es solidifica Ens trobarem que hi haurà una capa d'escuma al líquid d'ou remenat Agafa un tros de tovalló i absorbeix amb cura l'escuma de la crema d'ou feta d'aquesta manera serà llisa i el color serà atractiu.

5. No coeu els ous al vapor durant molt de temps. Es poden treure de l'olla deu minuts després que bulli el foc. Si creieu que és difícil controlar la qualitat de la mercaderia, podeu utilitzar un vaporador d'ou o tapar el bol que conté els ous amb un bol més gran, o posar-hi una capa d'embolcall de plàstic D'aquesta manera, no hi haurà cap problema si triga més temps.

6. La proteïna dels ous es solidificarà entre 60 i 70 graus centígrads Si el foc és fort i el vapor és fort durant la cocció al vapor, la temperatura de la capa externa del líquid de l'ou augmentarà ràpidament, donant lloc a una gran diferència de temperatura entre l'interior i l'exterior.

<<:  Quina és la raó per la qual no es forma la crema d'ou?

>>:  La crema d'ou és alta en calories?

Recomanar articles

Quins són els danys del crom per al cos humà?

El crom és un element metàl·lic i un element d...

Quanta aigua he de beure cada dia?

Tots sabem l'important que és l'aigua per...

Per què em fa mal quan prem el canell?

A la vida real, el dolor al canell és molt famili...

Quins són els mètodes d'autoajuda per als rampes de natació?

Alguns amics poden haver experimentat rampes a le...

Quins aliments són bons per a l'artritis?

Els pacients amb artritis han de prestar atenció ...

Quins són els tractaments per als hemangiomes?

Quan es tracta del tractament dels hemangiomes, p...

Com preparar te negre oolong?

El te negre oolong és un tipus de te popular al J...

Per què les dones senten dolor al pit i dificultat per respirar?

A la vida social d'avui, sempre estem preocup...

Es pot curar la insuficiència pulmonar? Com tractar-ho?

Els pulmons són un dels principals òrgans del sis...

Causes i símptomes de la tiroïditis subaguda

La tiroiditis subaguda és bastant perjudicial per...

Quins són els efectes secundaris de les fauces de peix?

Les fauces de peix, també conegudes com a fausses...

Què causa les úlceres labials

Si l'úlcera es produeix als llavis, crec que ...

Quins són els símptomes de la depressió?

El ritme ocupat i estressant de la vida moderna h...