Quina és la raó per la qual no es forma la crema d'ou?

Quina és la raó per la qual no es forma la crema d'ou?

Moltes persones estan preocupades pel fet que la crema d'ou no es pot formar, per molt que estiguin al vapor. En aquest moment, cal entendre si la proporció d'aigua no és correcta, o a algunes persones els agrada utilitzar aigua purificada, llavors la crema d'ou no es coagularà quan es cogui els ous al vapor.

1. Motius

La crema d'ou al vapor és com fer tofu amb llet de soja. També cal que es coaguli si afegiu aigua purificada i no hi ha molts ions a l'aigua purificada, l'efecte del vapor no serà tan bo com la crema d'ou feta amb aigua de calç o aigua bullida. Abans de cuinar al vapor, la proteïna dels ous ja s'ha desnaturalitzat quan es troba amb ions de sal metàl·lica, i la seva capacitat de combinar-se amb l'aigua ha disminuït. Poc després que els ous crus i "aigua" es barregin uniformement, una part de l'"aigua" precipitarà del líquid de l'ou. El producte final al vapor no sembla una crema d'ou, sinó boles d'ou i aigua. Per descomptat, a l'hora de fer flam d'ou també hi ha un procés de desnaturalització de proteïnes, però això és la desnaturalització de proteïnes a causa de la calor.

2. Pràctica

2 ous, unes 5 cullerades (75 ml) d'aigua bullida freda, 1/2 culleradeta (3 grams) de sal, 1 tros de paper de cuina, 1/4 culleradeta (1 ml) d'oli de sèsam

1) Bateu el líquid d'ou fins que la clara i el rovell d'ou es barregin uniformement sense que hi hagi grumolls grans.

2) Afegiu aigua bullida freda (no afegiu aigua crua directament), remeneu bé mentre hi afegiu, després afegiu-hi sal i remeneu-ho bé.

3) Utilitzeu un colador per filtrar les bombolles o utilitzeu paper de cuina per absorbir les bombolles a la superfície del líquid de l'ou per assegurar-vos que la superfície del líquid sigui llisa i plana.

4) Tapeu amb una capa d'embolcall de plàstic, poseu-ho en una vaporera, escalfeu-ho a foc fort Quan l'aigua de la vaporera bulli, poseu-ho a foc lent i cuini al vapor durant uns 10 minuts. Després de treure-ho de la paella, raixeu una mica d'oli de sèsam per la vora del bol.

Mètode III

Ingredients: 200 g d'ous, condiment: 2 g de sal, 2 g de sucre blanc

1. Aboqueu aigua neta a la conca, bateu els ous i barregeu-los bé, poseu-los al vapor i cuini al vapor durant 15 minuts;

2. Posar l'olla a foc fort, afegir aigua, sucre i sal i coure;

La raó per la qual la crema d'ou al vapor no es solidifica

3. Després de bullir, aboqueu-ho sobre els ous al vapor.

<<:  Com reposar aigua quan el cabell està deshidratat

>>:  Com solucionar el problema que la crema d'ou no es solidifica?

Recomanar articles

Puc menjar Citrus aurantium per al restrenyiment?

Citrus aurantium és una planta comestible, sempre...

Els perills de arrencar-se el pèl del nas

Moltes persones tenen el mal costum d'arranca...

Com millorar la digestió gastrointestinal i la capacitat de regulació?

L'estómac i els intestins són els òrgans i te...

Com rentar millor les jaquetes

Les jaquetes de plomes són imprescindibles per a ...

Què hem de fer si tenim una disfunció autònoma?

De vegades, les persones experimenten símptomes i...

Com reduir la inflor després de la cirurgia de doble parpella

Sens dubte, estimar la bellesa és el que tothom v...

Com netejar la roba amb taques d'oli de manera més neta

És molt molest quan la roba nova es taca amb taqu...

Símptomes de la grip aviària en humans

En els darrers anys hem sentit sovint les paraule...