Quant de temps és el millor per cuinar xai en una olla a pressió?

Quant de temps és el millor per cuinar xai en una olla a pressió?

El més important de guisar el xai és mantenir el sabor original de la carn durant el procés de cocció, per assegurar-se que els nutrients no es perden a l'hivern, és molt popular i té un bon efecte per dissipar el fred i mantenir-lo calent De 0 a 15 minuts A més, el temps no pot ser massa llarg, la nutrició i el gust del xai es deterioraran.

1. La calor és molt important .

Per guisar la carn o la sopa d'os, poseu la carn en una olla amb aigua freda, feu-la bullir a foc fort durant 10 minuts, després poseu-la a foc lent durant aproximadament una hora. Comproveu la suavitat de la carn. Per espessir la sopa, podeu obrir la tapa i coure a foc fort una estona, 10-15 minuts, per evitar que l'olla es cremi. Si no teniu temps, podeu utilitzar una olla a pressió durant 10 minuts en comptes de la part de foc lent al mig.

2. Els mètodes de guisat de vedella i carn d'ovella són diferents dels dels ossos de porc

No afegiu oli a la paella abans de guisar, només afegiu-hi aigua freda i cuini. Els ossos de porc s'han de sofregir amb ceba, gingebre i all per eliminar l'olor de peix. Alguns companys de classe no entenen que només el xai fa olor de peix. La meva comprensió d'aquesta pregunta és que mai no tasto cap olor de peix a la carn d'ovella, tret que el xai sigui especialment dolent. Encara és una qüestió d'hàbits i d'ideologia, així que no ens detenem.

3. Problema de l'aigua .

Cuina en una olla a pressió durant 10 minuts, amb l'aigua suficient per cobrir el xai, però preferiblement no més d'1/3 de l'olla. Cuini a foc lent durant aproximadament 1 hora. Assegureu-vos d'afegir-hi prou aigua a la meitat de la cocció. En cas contrari, la sopa no serà fresca, especialment la sopa de vedella.

4. Ingredients

A més del rave, també es pot guisar amb ñame, castanyes i grans de nous per fer-lo més nutritiu. El ñam reomple el qi i enforteix la melsa, i ajuda a la digestió, beneficia l'estómac i calma el fetge. Segons el principi de "reomplir la part superior amb l'anterior i la inferior amb la part inferior" del "Llibre dels canvis", les castanyes també són un bon tònic per al cervell, calent i humecten els pulmons i els intestins. Aquests tres ingredients guisats amb carn de vedella són rics en nutrició, escalfament i nutrició sense quedar secs, i poden nodrir el cos i enfortir el cos.

<<:  Com saber si els bolets són verinosos?

>>:  Quins són alguns consells per eliminar el formaldehid d'una casa recentment reformada?

Recomanar articles

Què hi ha de dolent amb el meu mal d'esquena i cames febles?

En la nostra vida diària, sempre podem sentir alg...

6 bones maneres d'alleujar ràpidament l'estrès

1. Doneu-vos un buffer Intenta memoritzar la llet...

Com beure te per evitar les taques de les dents?

Beure te és bo per a les teves dents. El te, el c...

Mètodes de suplementació de nutrients essencials per al cos humà

Tots sabem que les activitats bàsiques de la vida...

Hi ha un bony a les genives, com resoldre'l

Tothom està familiaritzat amb els grans del cos, ...

Com triar la bb cream

Avui en dia, la majoria de les dones presten cada...

Què passa amb CNBC Àsia? Ressenyes del canal d'Àsia CNBC i informació del lloc web

Què és CNBC Asia? CNBC Àsia és un canal de notície...

Què tal PERNELLE? Comentaris de PERNELLE i informació del lloc web

Què és PERNELLE? PERNELLE és una marca italiana de...

Com nodrir el ronyó

La deficiència del ronyó pot afectar seriosament ...