El més important de guisar el xai és mantenir el sabor original de la carn durant el procés de cocció, per assegurar-se que els nutrients no es perden a l'hivern, és molt popular i té un bon efecte per dissipar el fred i mantenir-lo calent De 0 a 15 minuts A més, el temps no pot ser massa llarg, la nutrició i el gust del xai es deterioraran. 1. La calor és molt important . Per guisar la carn o la sopa d'os, poseu la carn en una olla amb aigua freda, feu-la bullir a foc fort durant 10 minuts, després poseu-la a foc lent durant aproximadament una hora. Comproveu la suavitat de la carn. Per espessir la sopa, podeu obrir la tapa i coure a foc fort una estona, 10-15 minuts, per evitar que l'olla es cremi. Si no teniu temps, podeu utilitzar una olla a pressió durant 10 minuts en comptes de la part de foc lent al mig. 2. Els mètodes de guisat de vedella i carn d'ovella són diferents dels dels ossos de porc No afegiu oli a la paella abans de guisar, només afegiu-hi aigua freda i cuini. Els ossos de porc s'han de sofregir amb ceba, gingebre i all per eliminar l'olor de peix. Alguns companys de classe no entenen que només el xai fa olor de peix. La meva comprensió d'aquesta pregunta és que mai no tasto cap olor de peix a la carn d'ovella, tret que el xai sigui especialment dolent. Encara és una qüestió d'hàbits i d'ideologia, així que no ens detenem. 3. Problema de l'aigua . Cuina en una olla a pressió durant 10 minuts, amb l'aigua suficient per cobrir el xai, però preferiblement no més d'1/3 de l'olla. Cuini a foc lent durant aproximadament 1 hora. Assegureu-vos d'afegir-hi prou aigua a la meitat de la cocció. En cas contrari, la sopa no serà fresca, especialment la sopa de vedella. 4. Ingredients A més del rave, també es pot guisar amb ñame, castanyes i grans de nous per fer-lo més nutritiu. El ñam reomple el qi i enforteix la melsa, i ajuda a la digestió, beneficia l'estómac i calma el fetge. Segons el principi de "reomplir la part superior amb l'anterior i la inferior amb la part inferior" del "Llibre dels canvis", les castanyes també són un bon tònic per al cervell, calent i humecten els pulmons i els intestins. Aquests tres ingredients guisats amb carn de vedella són rics en nutrició, escalfament i nutrició sense quedar secs, i poden nodrir el cos i enfortir el cos. |
<<: Com saber si els bolets són verinosos?
>>: Quins són alguns consells per eliminar el formaldehid d'una casa recentment reformada?
Quines són les funcions de l'ARN polimerasa A...
La secreció marró de les dones és causada per una...
Avui en dia, molta gent presta més atenció a l...
El mal d'estómac és un símptoma comú a la vid...
El ioga és un esport apte per a persones de totes...
La uretra és el canal a través del qual l'ori...
A la vida, tant homes com dones poden experimenta...
Què és Royal Dutch Telecom? Royal KPN NV (abreviam...
Quina és la pàgina web de Future Music Magazine? F...
Els diferents tipus de melanoma tenen diferents s...
La baixa taxa de supervivència dels espermatozoid...
Les persones solen utilitzar bolígrafs d'oli ...
Què és Enercon? Enercon és un dels fabricants d...
1. Trieu el producte de xampú adequat Quan us ren...
Els refredats i la tos són condicions habituals e...