Quant de temps és el millor per cuinar xai en una olla a pressió?

Quant de temps és el millor per cuinar xai en una olla a pressió?

El més important de guisar el xai és mantenir el sabor original de la carn durant el procés de cocció, per assegurar-se que els nutrients no es perden a l'hivern, és molt popular i té un bon efecte per dissipar el fred i mantenir-lo calent De 0 a 15 minuts A més, el temps no pot ser massa llarg, la nutrició i el gust del xai es deterioraran.

1. La calor és molt important .

Per guisar la carn o la sopa d'os, poseu la carn en una olla amb aigua freda, feu-la bullir a foc fort durant 10 minuts, després poseu-la a foc lent durant aproximadament una hora. Comproveu la suavitat de la carn. Per espessir la sopa, podeu obrir la tapa i coure a foc fort una estona, 10-15 minuts, per evitar que l'olla es cremi. Si no teniu temps, podeu utilitzar una olla a pressió durant 10 minuts en comptes de la part de foc lent al mig.

2. Els mètodes de guisat de vedella i carn d'ovella són diferents dels dels ossos de porc

No afegiu oli a la paella abans de guisar, només afegiu-hi aigua freda i cuini. Els ossos de porc s'han de sofregir amb ceba, gingebre i all per eliminar l'olor de peix. Alguns companys de classe no entenen que només el xai fa olor de peix. La meva comprensió d'aquesta pregunta és que mai no tasto cap olor de peix a la carn d'ovella, tret que el xai sigui especialment dolent. Encara és una qüestió d'hàbits i d'ideologia, així que no ens detenem.

3. Problema de l'aigua .

Cuina en una olla a pressió durant 10 minuts, amb l'aigua suficient per cobrir el xai, però preferiblement no més d'1/3 de l'olla. Cuini a foc lent durant aproximadament 1 hora. Assegureu-vos d'afegir-hi prou aigua a la meitat de la cocció. En cas contrari, la sopa no serà fresca, especialment la sopa de vedella.

4. Ingredients

A més del rave, també es pot guisar amb ñame, castanyes i grans de nous per fer-lo més nutritiu. El ñam reomple el qi i enforteix la melsa, i ajuda a la digestió, beneficia l'estómac i calma el fetge. Segons el principi de "reomplir la part superior amb l'anterior i la inferior amb la part inferior" del "Llibre dels canvis", les castanyes també són un bon tònic per al cervell, calent i humecten els pulmons i els intestins. Aquests tres ingredients guisats amb carn de vedella són rics en nutrició, escalfament i nutrició sense quedar secs, i poden nodrir el cos i enfortir el cos.

<<:  Com saber si els bolets són verinosos?

>>:  Quins són alguns consells per eliminar el formaldehid d'una casa recentment reformada?

Recomanar articles

Cinc signes d'alerta dels símptomes de l'arteriosclerosi

El públic en general, especialment els joves, gen...

Hi ha alguna manera de millorar la memòria dels nens?

Ara cada cop hi ha més famílies que només tenen u...

Quina és la causa de les venes varicoses a l'extremitat inferior dreta?

Les varius a l'extremitat inferior dreta són ...

Cantar té tres beneficis per a la teva salut

Potser ets una persona que canta fàcilment desafi...

Què passa amb Kenya Airways? Revisions i informació del lloc web de Kenya Airways

Què és el lloc web de Kenya Airways? Kenya Airways...

Com tractar la inflamació de la ferida

La inflamació de la ferida significa que la ferid...

Pots fer el teu propi líquid antivent amb fulles de te a casa?

El líquid que cobreix el vent és adequat per al t...

Esquizofrènia maníaca, tens aquests símptomes?

L'esquizofrènia ja és molt comú a la societat...

Quin és l'efecte de la teràpia amb la punta de l'orella

L'hemorràgia de la punta de l'orella és u...

Quant saps sobre els problemes de sang?

Els perills de la "sang no saludable" 1...

Quin és el signe de l'hemorràgia nasal?

Quan ens enfrontem al problema de l'hemorràgi...

Tinc el coll rígid Això em curarà ràpidament.

La rigidesa del coll és un fenomen molt comú a la...

Quin efecte té l'aigua bullint amb branques de morera, llavors de coix i nous?

Bullir aigua amb branques de morera, llavors de c...

Quins són els símptomes de la intoxicació alimentària?

Sovint sentim parlar d'intoxicació alimentàri...