Hi ha moltes varietats de patates, com les patates de pell vermella, o les patates de pell groga. El valor nutricional de les patates de pell vermella és relativament bo la immunitat del cos Les patates de pell vermella són inofensives i són molt efectives entre totes les patates. Valor nutricional de les patates de pell vermella : després de les proves, el contingut d'antocianes de les "patates de pell vermella" és de 3,15 mg per 100 g, el contingut de midó és del 16%, cada quilogram de "patates de pell vermella" conté 100,7 g de midó brut i 1,23 g de sucre reductor cada 1 g de proteïnes i 0,1 g de greix El contingut d'oligoelements i vitamines en cada 100 g de "patates de pell vermella" és: 15,5 g d'hidrats de carboni i 18,7 mg de vitamina C. Les patates vermelles també són riques en vitamines B1, B2, B6 i àcid pantotènic i altres vitamines del grup B, així com una gran quantitat de cel·lulosa d'alta qualitat i oligoelements com el iode, el seleni, el manganès, el potassi, el zinc i els aminoàcids. Valor medicinal: Patates vermelles: reixeta les patates crues, especialment les patates vermelles (podeu afegir pomes en una proporció 1: 1 o 1: 2 i afegir mel per fer suc), i beu una a dues tasses del suc cada dia, això curarà moltes malalties, principalment càncer, malalties hepàtiques, diabetis, plusvàlues, malalties de ronyó, malalties del cor, pressió arterial alta, dolor i dolor, etc. I per a les persones sanes, beure un got de suc de patata vermella al matí i al vespre pot millorar la forma física, millorar la immunitat i millorar la resistència a les malalties. És especialment bo per a la gent gran per prevenir malalties geriàtriques. Les patates vermelles estan modificades genèticament? Les patates de pell vermella provenen de la "ciutat natal de les patates" - Perú a Amèrica del Sud. Es produeixen al comtat de Xingshan, la ciutat natal de Zhaojun, ciutat de Yichang, província de Hubei, comtat autònom de Changyang Tujia i comtat autònom de Wufeng Tujia, a altituds muntanyoses superiors als 1.200 metres. Les patates de pell vermella són de color especial, que van del rosa al morat. És ric en diversos oligoelements, especialment alt en midó i antocianines, té efectes antioxidants, és ric en nutrients, pot prevenir i combatre el càncer, embellir la pell, protegir el cor i reduir la pressió arterial i té excel·lents efectes terapèutics. En comparació amb les patates normals, les patates de pell vermella tenen una textura més glutinosa i suau, són sucoses i enganxosas i es consideren les patates més adequades per fer puré de patates i patates fregides. |
<<: La diferència entre l'all vermell i l'all blanc
>>: L'eficàcia i la funció de les llavors de lotus vermell
Els nervis simpàtics formen part del sistema nerv...
Què és Sunwing Airlines? Sunwing Airlines és una c...
Els cecs mai no podran entendre el món de la gent...
Què és Be TV? Be TV és una famosa cadena de televi...
Quan es produeixen úlceres orals, la gent sovint ...
Què són les icones de cerca? Find Icons és el moto...
Els xinesos tenen una bona tradició d'estimar...
No menjar després del migdia és una pràctica que ...
A molta gent li encanta menjar ñame, però recentm...
La calor pulmonar farà que tota la persona se sen...
La inflamació sobtada dels ganglis limfàtics cerv...
Els punts negres són una condició de la pell que ...
El nerviosisme és una emoció molt habitual. Molte...
L'enzim és una espècie d'enzim que té cer...
Has sentit parlar del càncer de còlon? El càncer ...