Hi ha moltes varietats de patates, com les patates de pell vermella, o les patates de pell groga. El valor nutricional de les patates de pell vermella és relativament bo la immunitat del cos Les patates de pell vermella són inofensives i són molt efectives entre totes les patates. Valor nutricional de les patates de pell vermella : després de les proves, el contingut d'antocianes de les "patates de pell vermella" és de 3,15 mg per 100 g, el contingut de midó és del 16%, cada quilogram de "patates de pell vermella" conté 100,7 g de midó brut i 1,23 g de sucre reductor cada 1 g de proteïnes i 0,1 g de greix El contingut d'oligoelements i vitamines en cada 100 g de "patates de pell vermella" és: 15,5 g d'hidrats de carboni i 18,7 mg de vitamina C. Les patates vermelles també són riques en vitamines B1, B2, B6 i àcid pantotènic i altres vitamines del grup B, així com una gran quantitat de cel·lulosa d'alta qualitat i oligoelements com el iode, el seleni, el manganès, el potassi, el zinc i els aminoàcids. Valor medicinal: Patates vermelles: reixeta les patates crues, especialment les patates vermelles (podeu afegir pomes en una proporció 1: 1 o 1: 2 i afegir mel per fer suc), i beu una a dues tasses del suc cada dia, això curarà moltes malalties, principalment càncer, malalties hepàtiques, diabetis, plusvàlues, malalties de ronyó, malalties del cor, pressió arterial alta, dolor i dolor, etc. I per a les persones sanes, beure un got de suc de patata vermella al matí i al vespre pot millorar la forma física, millorar la immunitat i millorar la resistència a les malalties. És especialment bo per a la gent gran per prevenir malalties geriàtriques. Les patates vermelles estan modificades genèticament? Les patates de pell vermella provenen de la "ciutat natal de les patates" - Perú a Amèrica del Sud. Es produeixen al comtat de Xingshan, la ciutat natal de Zhaojun, ciutat de Yichang, província de Hubei, comtat autònom de Changyang Tujia i comtat autònom de Wufeng Tujia, a altituds muntanyoses superiors als 1.200 metres. Les patates de pell vermella són de color especial, que van del rosa al morat. És ric en diversos oligoelements, especialment alt en midó i antocianines, té efectes antioxidants, és ric en nutrients, pot prevenir i combatre el càncer, embellir la pell, protegir el cor i reduir la pressió arterial i té excel·lents efectes terapèutics. En comparació amb les patates normals, les patates de pell vermella tenen una textura més glutinosa i suau, són sucoses i enganxosas i es consideren les patates més adequades per fer puré de patates i patates fregides. |
<<: La diferència entre l'all vermell i l'all blanc
>>: L'eficàcia i la funció de les llavors de lotus vermell
L'ardor a la uretra és una afecció que s'...
Hi ha una diferència entre l'acidosi metabòli...
Si apareixen butllofes al llavi superior, hauríeu...
En realitat, la TC és una prova que hem fet quan ...
Cada cop hi ha més nens que es queden enrere, mol...
Què és el lloc web de Lange Watch? A. Lange & ...
Crec que molts pares han après els detalls de la ...
Parlant de les càries, crec que moltes persones e...
Els hemangiomes són molt comuns, per la qual cosa...
Quin és el lloc web de la Universitat Azur Pacific...
Amb la millora dels estàndards mèdics, ara es pod...
Què és el lloc web de Milwaukee Bucks? Els Milwauk...
El ritme de vida avui en dia és ràpid, i moltes p...
Els treballadors d'oficina estan acostumats a...
Clínicament, s'ha comprovat que molts pacient...