Els perills de les patates vermelles

Els perills de les patates vermelles

Hi ha moltes varietats de patates, com les patates de pell vermella, o les patates de pell groga. El valor nutricional de les patates de pell vermella és relativament bo la immunitat del cos Les patates de pell vermella són inofensives i són molt efectives entre totes les patates.

Valor nutricional de les patates de pell vermella : després de les proves, el contingut d'antocianes de les "patates de pell vermella" és de 3,15 mg per 100 g, el contingut de midó és del 16%, cada quilogram de "patates de pell vermella" conté 100,7 g de midó brut i 1,23 g de sucre reductor cada 1 g de proteïnes i 0,1 g de greix El contingut d'oligoelements i vitamines en cada 100 g de "patates de pell vermella" és: 15,5 g d'hidrats de carboni i 18,7 mg de vitamina C. Les patates vermelles també són riques en vitamines B1, B2, B6 i àcid pantotènic i altres vitamines del grup B, així com una gran quantitat de cel·lulosa d'alta qualitat i oligoelements com el iode, el seleni, el manganès, el potassi, el zinc i els aminoàcids.

Valor medicinal:

Patates vermelles: reixeta les patates crues, especialment les patates vermelles (podeu afegir pomes en una proporció 1: 1 o 1: 2 i afegir mel per fer suc), i beu una a dues tasses del suc cada dia, això curarà moltes malalties, principalment càncer, malalties hepàtiques, diabetis, plusvàlues, malalties de ronyó, malalties del cor, pressió arterial alta, dolor i dolor, etc. I per a les persones sanes, beure un got de suc de patata vermella al matí i al vespre pot millorar la forma física, millorar la immunitat i millorar la resistència a les malalties. És especialment bo per a la gent gran per prevenir malalties geriàtriques.

Les patates vermelles estan modificades genèticament? Les patates de pell vermella provenen de la "ciutat natal de les patates" - Perú a Amèrica del Sud. Es produeixen al comtat de Xingshan, la ciutat natal de Zhaojun, ciutat de Yichang, província de Hubei, comtat autònom de Changyang Tujia i comtat autònom de Wufeng Tujia, a altituds muntanyoses superiors als 1.200 metres. Les patates de pell vermella són de color especial, que van del rosa al morat. És ric en diversos oligoelements, especialment alt en midó i antocianines, té efectes antioxidants, és ric en nutrients, pot prevenir i combatre el càncer, embellir la pell, protegir el cor i reduir la pressió arterial i té excel·lents efectes terapèutics. En comparació amb les patates normals, les patates de pell vermella tenen una textura més glutinosa i suau, són sucoses i enganxosas i es consideren les patates més adequades per fer puré de patates i patates fregides.

<<:  La diferència entre l'all vermell i l'all blanc

>>:  L'eficàcia i la funció de les llavors de lotus vermell

Recomanar articles

Quina és la causa de l'ardor uretral?

L'ardor a la uretra és una afecció que s'...

Què causa les butllofes al llavi superior?

Si apareixen butllofes al llavi superior, hauríeu...

Quins són els perills de la radiació TC?

En realitat, la TC és una prova que hem fet quan ...

Causes i mesures de prevenció dels polls en nens

Cada cop hi ha més nens que es queden enrere, mol...

Què passa si la malaltia de mans, peus i boca es complica amb la meningitis?

Crec que molts pares han après els detalls de la ...

Què causa la càries dental i la mala olor?

Parlant de les càries, crec que moltes persones e...

Què causa l'hemangioma de la llengua? Causes de l'hemangioma de la llengua

Els hemangiomes són molt comuns, per la qual cosa...

Precaucions després de la inseminació artificial

Amb la millora dels estàndards mèdics, ara es pod...

Quins són els perills de l'olla calenta

El ritme de vida avui en dia és ràpid, i moltes p...