L'all és un ingredient alimentari que a la gent del nord del meu país té un valor nutricional relativament alt. Hi ha moltes varietats d'alls de pell vermella i de pell blanca període és relativament llarg, a més, l'all morat té més efectes antibacterians i millors ingredients actius. Avantatges i inconvenients de l'all morat i l'all blanc: els més comuns són l'all blanc i l'all morat. En termes generals, la gent creu que l'all es va originar a l'actual Àsia Central i Àsia Occidental. Històricament, aquests llocs pertanyien a les antigues regions occidentals. Durant la dinastia Han Occidental, Zhang Qian va portar l'all de tornada a les Planes Centrals durant la seva missió diplomàtica a les regions occidentals. S'informa que l'all que Zhang Qian va portar aquell any és l'all morat actual. L'all morat té molts avantatges. Aquest tipus d'all té grans grans, un gust picant i un rendiment molt elevat. L'all morat ara es cultiva principalment al nord de la Xina i al nord-est de la Xina, i també hi ha una certa superfície de plantació a la regió del nord-oest. Tanmateix, l'all morat també té certs inconvenients, és a dir, no és molt resistent al fred. Només es pot plantar a la primavera, de manera que el període de maduresa és relativament llarg. Una altra varietat és l'all blanc que la gent està més familiaritzada. En comparació amb l'all morat, l'all blanc té un gust més lleuger, però com que és més resistent al fred que l'all morat, es pot plantar a la tardor i el seu període de maduresa és més curt que el de l'all morat. La diferència entre l'all morat i l'all blanc: l'all morat és més antibacterià que l'all blanc, en comparació amb l'all blanc, l'all morat té un gust més picant, un contingut més elevat de l'ingredient actiu alicina i un efecte antibacterià més evident. Els efectes únics de l'all: 1. Ajust de la insulina: en els últims anys, a causa de l'estructura dietètica poc raonable de les persones, la ingesta de seleni del cos humà ha disminuït, donant lloc a una disminució de la síntesi d'insulina. La diferència entre l'all morat i l'all blanc. Esteu menjant correctament l'all. 2. Prevenció del càncer i el càncer: l'all pot protegir el fetge, induir l'activitat dels enzims de desintoxicació de les cèl·lules hepàtiques i bloquejar la síntesi de carcinògens de nitrosamina, evitant així l'aparició del càncer. Al mateix temps, elements com el germani i el seleni de l'all també tenen una bona inhibició tumoral o efectes anticancerígens. 3. Baixar els lípids a la sang i prevenir la trombosi: els ingredients eficaços de l'all tenen efectes evidents per reduir els lípids sanguinis, prevenir malalties coronàries i arteriosclerosis i prevenir la formació de coàguls sanguinis. La diferència entre l'all morat i l'all blanc Esteu menjant l'all correctament? 4. Prevenir les malalties cardiovasculars i cerebrovasculars: els científics han donat a l'all un altre sobrenom de "depurador de vasos sanguinis" Els investigadors han descobert que les persones que mengen all durant molt de temps tenen dipòsits molt més lleugers a les parets internes dels seus vasos sanguinis que els que no en mengen. La deposició a les parets dels vasos sanguinis és una de les principals causes de malalties cardiovasculars, amb el pas del temps, pot provocar un bloqueig de l'artèria i la pèrdua d'elasticitat, provocant un ictus o un infart de miocardi. L'all també pot reduir els lípids de la sang i la viscositat de la sang, resistir l'agregació plaquetària i reduir considerablement el risc de patir malalties del cor, trombosi cerebral i hemorràgia cerebral. 5. Afavoreix el creixement del cabell: l'oli volàtil que conté l'all pot accelerar el flux sanguini cap a les glàndules sebàcies i els fol·licles pilosos, afavorint així el creixement del cabell i també té un efecte terapèutic sobre la calvície. |
<<: Els cacauets de pell vermella s'esvairan quan es remullen amb aigua?
>>: Els perills de les patates vermelles
Les persones amb menys de 20 dents naturals i sen...
L'escoliosi es refereix a una deformitat de l...
Si no fa uns dies de deposicions, pot ser causada...
Fibrosi pulmonar: a mesura que la qualitat de l...
La columna vertebral és una part important del no...
En circumstàncies normals, el nostre recobriment ...
Què és el lloc web de les Pàgines Grogues yp.com? ...
L'intestí humà té una secció llarga amb miler...
Quina és la pàgina web de la Federació Internacion...
Si observeu amb atenció, moltes persones trobaran...
A mesura que el nostre nivell de vida millora i m...
El nostre cos humà és en realitat una màquina sof...
Clínicament, la majoria dels pacients que pateixe...
Tots sabem que les malalties del cor és una malal...
A moltes persones els agrada el kiwi. El valor nu...