El Longan és una fruita comuna, que sovint anomenem llorer. Si es vol conservar durant molt de temps, es pot segellar amb embolcall de plàstic i es pot conservar durant 5-8 dies emmagatzemar durant uns 40 dies. 1. Mètode d'emmagatzematge de longan fresc 1. Tanqueu el longan fresc en una bossa de plàstic i poseu-lo a la nevera, no el poseu al congelador, sinó a la nevera. Recordeu menjar longan fresc el més aviat possible per evitar que es faci malbé. 2. Podeu assecar el longan fresc i conservar-lo. El longan sec es pot conservar durant més temps i té un sabor únic. 3. Els longans secs s'han de col·locar en una caixa, coberts amb plàstic, i després col·locar-los en un lloc fresc Revisar-los amb freqüència per evitar floridures, infestació d'insectes, etc. 2. Quant de temps es pot conservar el longan fresc? El longan fresc es pot mantenir fresc durant 5-8 dies quan s'emmagatzema a temperatura ambient. A 3-5 graus, després de 40 dies de conservació, la bona taxa de fruita arriba al 96%. La fruita longan és cristal·lina, rica en nutrients, amb carn fresca, suc dolç i sabor agradable. No obstant això, el longan es cull i es madura en condicions d'alta temperatura i humitat d'agost a setembre. Els fruits vius pateixen canvis fisiològics i bioquímics dramàtics. A una temperatura ambient de 28 ℃, totes les fruites generalment es fan malbé i es podriran en una setmana. Les condicions adequades de baixa temperatura poden allargar el període d'emmagatzematge del longan. En general, es pot mantenir fresc durant 10-15 dies en condicions de 2-3 ℃ i humitat relativa del 90%-95%. L'efecte d'emmagatzematge és millor si s'utilitzen determinats tractaments químics i es combinen amb factors de control de l'atmosfera. Després de 40 dies d'emmagatzematge, la fruita encara és de color fresc, de gran qualitat i de bon sabor. Per tant, la clau per emmagatzemar i conservar el longan rau en el tractament antisèptic, l'esterilització i la prevenció de la descomposició fisiològica. 3. Qui no hauria de menjar longan? 1. Les persones amb foc al cos no poden menjar longan, com ara el foc pulmonar, el foc de l'estómac, el foc de flegma, el foc del fetge, etc., i les persones amb malalties de la pell no poden menjar longan. 2. Les persones amb molta humitat al cos no haurien de menjar longan. 3. Les dones embarassades no haurien de menjar longan, perquè després de l'embaràs, la sang yin és deficient, que pot produir fàcilment calor interna i símptomes com la femta seca, la calor fetal i la calor als meridians del fetge, per tant, haurien d'evitar menjar longan. 4. Els pacients amb gota no haurien de menjar massa longan per evitar la inflor i el dolor de les articulacions. Sobretot quan mengeu longan, heu d'evitar menjar-lo amb marisc, ja que us provocarà malalties. 5. Els pacients amb asma que tinguin calor al cos no haurien de menjar longan, en cas contrari, fàcilment induirà calor pulmonar i tos. 6. Si us trobeu tossint, ja sigui una tos calenta o una tos freda, no heu de menjar longan, en cas contrari, agreujarà fàcilment la fredor i la sequedat del cos i agreujarà la condició. |
<<: Quines són les característiques de l'angina estable?
Introducció: A mesura que envellim, hi aniran apa...
Una baixa amplada de distribució de plaquetes pot...
L'espondilosi cervical és una malaltia molt p...
Quina és la pàgina web de Charlie Rose? Charlie Ro...
Què és el lloc web de la Universitat de Niigata? L...
Durant la quimioteràpia, el recompte de glòbuls b...
Quin és el lloc web del Perth Glory Football Club?...
Quin és el lloc web de la Universitat Tècnica Esta...
Un alt contingut mitjà d'hemoglobina corpuscu...
La columna lumbar és el suport principal per al c...
Els músculs de mastegar són relativament grans i ...
Crec que moltes persones trobaran que la seva aud...
Quan la pressió laboral i la pressió de la vida c...
El SPA és una forma popular de preservar la salut...
Com a dones, hem de parar atenció a les causes de...