Com processar el ginseng sec abans de fer vi

Com processar el ginseng sec abans de fer vi

El ginseng és un producte sanitari conegut amb un alt valor nutricional Moltes persones que són febles i tenen un qi i sang insuficients consumiran aliments relacionats amb el ginseng. L'ús de ginseng sec per submergir-se en vi també és un dels favorits de moltes persones que estimen el vi i regulen el seu cos. El ginseng sec remullat amb vi pot reposar el qi i activar la circulació sanguínia, enfortir el cos, especialment per a algunes persones de mitjana edat i gent gran, és un bon vi medicinal per a la cura de la salut. Però hi ha alguns mètodes per utilitzar quan es fa vi amb ginseng sec, de la següent manera.

El principi de remull de ginseng sec al vi és el mateix que el del ginseng fresc La proporció de ginseng, wolfberry, vi blanc i sucre de roca és 1:2:5:0.3.

El ginseng (en anglès: Ginseng) és una herba perenne que prefereix un clima fresc i humit. Creix principalment en boscos mixts de coníferes i fulles amples o boscos diversos en vessants suaus o vessants de muntanyes a una altitud de 500 a 1100 metres on la diferència de temperatura entre el dia i la nit és petita. Com que l'arrel és engrandida, en forma de fus i sovint bifurcada, i l'aspecte general és força semblant al cap, les mans, els peus i les extremitats humans, s'anomena ginseng. En l'antiguitat, el ginseng s'anomenava elegantment Huangjing, Dijing i Shencao. El ginseng és conegut com el "rei de les herbes" i és un dels famosos "Tres tresors del nord-est de la Xina" (ginseng, pell de sable i cornament de cérvol).

S'han aïllat més de 30 tipus de ginsenòsids (dividits en tres grups, és a dir, el grup de l'àcid oleanòlic, el grup del protoginsadiol i el grup del protoginsenotriol) del ginseng vermell, el ginseng sec al sol cru o el ginseng blanc, respectivament anomenats ginsenòsids (Ginsenòsid) -RX (Nota: b, b, b, b, b, b, b, b, b, b, b f, g1, g2, g3, h1, h2, h3, s1, s2), i també hi ha pseudoginsenòsid F11, etc. Les saponines són la base material de l'activitat fisiològica del ginseng, a causa de l'acció de l'àcid diluït, el grup hidroxil i l'enllaç olefínic de la cadena lateral de la molècula es ciclen per formar el ginsenòsid i el ginsenòsid.

Els àcids i èsters orgànics inclouen : àcid cítric, àcid isocítric, àcid fumàric, àcid cetoglutàric, àcid oleic, àcid linoleic, àcid maleic, àcid màlic, àcid pirúvic, àcid succínic, àcid tartàric, àcid ginseng, àcid salicílic, àcid vainílic, àcid p-hidroxicinàmic, àcid triglicèrid, triglicèrid, α-dimitític, α-hidroxicinàmic, etc. glicosil diglicèrids.

Les vitamines inclouen : vitamina B1, vitamina B2, vitamina B12, vitamina C, niacina, àcid fòlic, àcid pantotènic, biotina i niacinamida.

Els esterols i els seus glucòsids inclouen : β-sitosterol, estigmasterol, carotè, campesterol, ginsenòsid P i esterols.

A més, el ginseng també conté: enzim convertidor d'adenosina, enzim d'àcid L-aspártic, β-amilasa, maltol, àcid noacònic, kaempferol, flavonoides de ginseng i més de 20 oligoelements com ara coure, zinc, ferro i manganès.

El contingut de saponina de les tiges i fulles de ginseng és bàsicament el mateix que el de les arrels. El contingut total de saponina de les arrels de ginseng, els brots de ginseng, les fulles de ginseng, les flors de ginseng, els fruits de ginseng, etc. és superior al de les arrels i és digne d'una utilització posterior.

Com menjar ginseng

Sopa de dàtils vermells i ginseng

Ingredients : 20 dàtils vermells, 9 grams de ginseng, gambes seques, 1 ou, 10 grams cadascun d'oli de sèsam, una mica d'oli vegetal, sal, ceba i coriandre.

pràctica :

1. Traieu el cor dels dàtils vermells i renteu-los el ginseng, talleu-los a rodanxes fines i reserveu-los.

2. Posar l'olla al foc, afegir la quantitat adequada d'aigua, bullir-la a foc fort, afegir dàtils vermells i rodanxes de ginseng, tapar l'olla i coure durant 2 hores.

Sopa de nous de ginseng

Ingredients : 3 grams de ginseng, 3 nous.

pràctica :

1. Agafeu 3 grams de ginseng i 3 nous, decocteu-les en una sopa i beu-la.

2. Un cop al dia. Utilitzeu contínuament durant 5 a 7 dies.

Farinetes de Lotus ginseng

Ingredients : 10 grams de ginseng, 15 grams de llavors de lotus, 50 grams d'arròs polit i la quantitat adequada de sucre blanc.

pràctica :

1. Remullar el ginseng en aigua i tallar-los a rodanxes fines;

2. Poseu l'olla al foc, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua, llavors de lotus i arròs glutinós, deixeu-ho bullir a foc alt, afegiu-hi les rodanxes de ginseng, deixeu-ho coure a foc lent fins que estigui fet i afegiu-hi sucre al gust.

<<:  Quins són els beneficis de beure Dayun sucat amb vi? Com ​​remullar Dayun amb vi?

>>:  Realment funciona en remull amb vi i aplicar-lo a les cames?

Recomanar articles

Com utilitzar el nadó calent, aquesta és la manera correcta d'obrir-lo

Un paquet càlid és un producte que s'utilitza...

Què he de fer si tinc diversos pòlips de vesícula biliar?

En els últims anys, cada cop hi ha més informes d...

Quines són les contraindicacions de l'aigua de ceba, gingebre i sucre moreno?

Per als amics que pateixen refredats, refredats d...

Quines són les causes i els símptomes de l'hèrnia inguinal?

L'hèrnia és una malaltia comuna en l'actu...

Quins són els símptomes evidents del sucre en sang elevat?

Avui en dia, hi ha massa persones amb els tres al...

Si el teu cabell és alt, pots fer-ho!

Si una persona és excel·lent o no, no només depèn...

Què conté vitamina B1?

Durant el procés de creixement, els nadons necess...

Què tal Britney Spears? Ressenyes de Britney Spears i informació del lloc web

Què és el lloc web de Britney Spears? Britney Spea...

Què fer si el cabell entra als ulls?

Com diu el refrany, els ulls són finestres a l...

Dormir a terra és perjudicial per a la salut?

Sovint veiem persones dormint a terra quan mirem ...

És bo aplicar oli refrescant a l'acne?

Em pregunto si alguna vegada has experimentat l&#...

Com utilitzar les forques

Totes les dones volen tenir un pentinat preciós i...

El paper del pol·len

El pol·len pot tenir efectes anti-envelliment, qu...