Com processar el ginseng sec abans de fer vi

Com processar el ginseng sec abans de fer vi

El ginseng és un producte sanitari conegut amb un alt valor nutricional Moltes persones que són febles i tenen un qi i sang insuficients consumiran aliments relacionats amb el ginseng. L'ús de ginseng sec per submergir-se en vi també és un dels favorits de moltes persones que estimen el vi i regulen el seu cos. El ginseng sec remullat amb vi pot reposar el qi i activar la circulació sanguínia, enfortir el cos, especialment per a algunes persones de mitjana edat i gent gran, és un bon vi medicinal per a la cura de la salut. Però hi ha alguns mètodes per utilitzar quan es fa vi amb ginseng sec, de la següent manera.

El principi de remull de ginseng sec al vi és el mateix que el del ginseng fresc La proporció de ginseng, wolfberry, vi blanc i sucre de roca és 1:2:5:0.3.

El ginseng (en anglès: Ginseng) és una herba perenne que prefereix un clima fresc i humit. Creix principalment en boscos mixts de coníferes i fulles amples o boscos diversos en vessants suaus o vessants de muntanyes a una altitud de 500 a 1100 metres on la diferència de temperatura entre el dia i la nit és petita. Com que l'arrel és engrandida, en forma de fus i sovint bifurcada, i l'aspecte general és força semblant al cap, les mans, els peus i les extremitats humans, s'anomena ginseng. En l'antiguitat, el ginseng s'anomenava elegantment Huangjing, Dijing i Shencao. El ginseng és conegut com el "rei de les herbes" i és un dels famosos "Tres tresors del nord-est de la Xina" (ginseng, pell de sable i cornament de cérvol).

S'han aïllat més de 30 tipus de ginsenòsids (dividits en tres grups, és a dir, el grup de l'àcid oleanòlic, el grup del protoginsadiol i el grup del protoginsenotriol) del ginseng vermell, el ginseng sec al sol cru o el ginseng blanc, respectivament anomenats ginsenòsids (Ginsenòsid) -RX (Nota: b, b, b, b, b, b, b, b, b, b, b f, g1, g2, g3, h1, h2, h3, s1, s2), i també hi ha pseudoginsenòsid F11, etc. Les saponines són la base material de l'activitat fisiològica del ginseng, a causa de l'acció de l'àcid diluït, el grup hidroxil i l'enllaç olefínic de la cadena lateral de la molècula es ciclen per formar el ginsenòsid i el ginsenòsid.

Els àcids i èsters orgànics inclouen : àcid cítric, àcid isocítric, àcid fumàric, àcid cetoglutàric, àcid oleic, àcid linoleic, àcid maleic, àcid màlic, àcid pirúvic, àcid succínic, àcid tartàric, àcid ginseng, àcid salicílic, àcid vainílic, àcid p-hidroxicinàmic, àcid triglicèrid, triglicèrid, α-dimitític, α-hidroxicinàmic, etc. glicosil diglicèrids.

Les vitamines inclouen : vitamina B1, vitamina B2, vitamina B12, vitamina C, niacina, àcid fòlic, àcid pantotènic, biotina i niacinamida.

Els esterols i els seus glucòsids inclouen : β-sitosterol, estigmasterol, carotè, campesterol, ginsenòsid P i esterols.

A més, el ginseng també conté: enzim convertidor d'adenosina, enzim d'àcid L-aspártic, β-amilasa, maltol, àcid noacònic, kaempferol, flavonoides de ginseng i més de 20 oligoelements com ara coure, zinc, ferro i manganès.

El contingut de saponina de les tiges i fulles de ginseng és bàsicament el mateix que el de les arrels. El contingut total de saponina de les arrels de ginseng, els brots de ginseng, les fulles de ginseng, les flors de ginseng, els fruits de ginseng, etc. és superior al de les arrels i és digne d'una utilització posterior.

Com menjar ginseng

Sopa de dàtils vermells i ginseng

Ingredients : 20 dàtils vermells, 9 grams de ginseng, gambes seques, 1 ou, 10 grams cadascun d'oli de sèsam, una mica d'oli vegetal, sal, ceba i coriandre.

pràctica :

1. Traieu el cor dels dàtils vermells i renteu-los el ginseng, talleu-los a rodanxes fines i reserveu-los.

2. Posar l'olla al foc, afegir la quantitat adequada d'aigua, bullir-la a foc fort, afegir dàtils vermells i rodanxes de ginseng, tapar l'olla i coure durant 2 hores.

Sopa de nous de ginseng

Ingredients : 3 grams de ginseng, 3 nous.

pràctica :

1. Agafeu 3 grams de ginseng i 3 nous, decocteu-les en una sopa i beu-la.

2. Un cop al dia. Utilitzeu contínuament durant 5 a 7 dies.

Farinetes de Lotus ginseng

Ingredients : 10 grams de ginseng, 15 grams de llavors de lotus, 50 grams d'arròs polit i la quantitat adequada de sucre blanc.

pràctica :

1. Remullar el ginseng en aigua i tallar-los a rodanxes fines;

2. Poseu l'olla al foc, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua, llavors de lotus i arròs glutinós, deixeu-ho bullir a foc alt, afegiu-hi les rodanxes de ginseng, deixeu-ho coure a foc lent fins que estigui fet i afegiu-hi sucre al gust.

<<:  Quins són els beneficis de beure Dayun sucat amb vi? Com ​​remullar Dayun amb vi?

>>:  Realment funciona en remull amb vi i aplicar-lo a les cames?

Recomanar articles

Quines són les causes de la pèrdua congènita de les dents?

Els principals símptomes de la falta de dents con...

Puc menjar wolfberry quan tinc un refredat?

Com diu la dita, si estàs sa, et sentiràs lleuger...

Com rentar les taques d'oli a la roba

Com rentar la roba amb taques d'oli es troben...

Com es pot tractar la tinea pedis?

L'anomenada tinea manuum i tinea pedis és en ...

Com es realitza la reducció de danys de la FIV?

A mesura que cada cop hi ha més pacients que pate...

El Tieguanyin rostit al carbó té beneficis de bellesa?

El te Guanyin és un tipus de te molt preciós avui...

Què puc menjar per alleujar l'acidesa estomacal?

La salut de l'estómac i els intestins és a la...

Com fer líquid per rentar el parabrisa?

Crec que tothom està familiaritzat amb l'aigu...

Els mosquits poden transmetre la SIDA?

A mesura que la vida sexual s'obre cada cop m...

Quines són les causes de l'ampliació del ventricle lateral?

L'ampliació dels ventricles laterals és un si...

10 consells per desfer-se de l'olor dels peus

L'olor dels peus és realment molesta. Aquests...

Com reduir ràpidament la inflor d'un peu esquinçat?

Si es torça el peu, s'ha de prestar atenció a...

La manera més ràpida de posar-se sobri

Avui en dia, la gent no pot prescindir de beure o...