L'al·lèrgia als peixos i les gambes també s'anomena al·lèrgia als mariscs. Per a les persones amb constitució al·lèrgica, una mica d'histamina en els mariscs sovint causa molèsties físiques i els fenòmens al·lèrgics són relativament freqüents, i la pell causarà alguns símptomes d'erupció, nàusees, vòmits, diarrea i altres símptomes, febre, febre, etc . símptoma Quins són els símptomes de l'al·lèrgia als mariscs, sovint, les persones experimenten un tipus especial d'intoxicació després de menjar mariscs, que es manifesta com a símptomes semblants a les al·lèrgies, com ara picor a la pell, enrogiment, edemes, etc. Tanmateix, aquestes persones només poden ser sensibles a certs peixos. Si es fa una prova subcutània o no hi ha cap reacció al·lèrgica al marisc sota control, encara podeu menjar peix o marisc alternatius sense haver de rebutjar tots els mariscs. Menjar peix de carn vermella de pell verda ranci o podrida pot causar intoxicació, si les matèries primeres no són fresques o no estan ben conservades, conté molta histamina, que també pot causar intoxicació després de menjar. Les persones amb al·lèrgies també poden experimentar símptomes d'intoxicació si consumeixen petites quantitats d'histamina. L'aparició de la intoxicació és ràpida, normalment entre 0,5 i 1 hora després de la ingestió, de vegades només 5 minuts i de vegades fins a 4 hores. Quan es produeix la malaltia, els símptomes són lleus, la recuperació és ràpida i la mort es produeix ocasionalment. Els símptomes habituals inclouen enrogiment, marejos, mal de cap, palpitacions, opressió al pit, dificultat per respirar, inflor de la cara i els llavis, entumiment de la boca, la llengua i les extremitats, nàusees, vòmits i picor a la pell. Causes La causa de l'al·lèrgia al marisc és que el marisc és ric en una gran quantitat de proteïnes estranyes, que activen directament o indirectament les cèl·lules immunitàries, provocant l'alliberament de mediadors químics, i després produeixen una sèrie de reaccions bioquímiques complexes. Quan els anticossos i els antígens treballen junts, el cos humà mostra símptomes al·lèrgics. Remeis casolans Mètode d'elaboració: Rentar i picar 500 g d'olives (fruites verdes) i triturar 25 g de cúrcuma. Posar les rodanxes en una bossa de gasa, lligar la bossa amb força, posar-la en una cassola, afegir la quantitat adequada d'aigua, bullir el suc durant 20 minuts, agafar el suc una vegada, afegir aigua i tornar a bullir, agafar-lo 3 vegades en total, filtrar i combinar, treure la bossa de medicaments i concentrar el suc combinat, afegir 250 grams i dissoldre-ho en una ampolla fins que es dissol; després del refredament. Dosi: Prendre 1 cullerada cada cop, afegir una petita quantitat de sucre per aromatitzar, beure amb aigua tèbia, 3 vegades al dia. Eficàcia: la pasta és dolça i deliciosa, i té els efectes d'eliminar la calor i desintoxicar, regular el qi i aturar l'hemorràgia i promoure la diüresi. Es pot utilitzar per a la disenteria per calor humit, dolor abdominal, tenesme, diarrea persistent, disenteria amb pus vermell i blanc i sang, disfunció de la melsa, orina vermella i calenta i sensació de cremor a l'anus. |
<<: Quins són els símptomes de la mala qualitat de la llet materna?
>>: Quins són els símptomes de l'al·lèrgia al xampú?
A l'hivern, el clima és fred i el sòl està co...
Què és Pringles? Pringles és una marca americana d...
Què és el lloc web de Rheinische Post alemany? El ...
El gingebre és un aliment amb efectes picants i d...
Moltes persones s'han trobat amb taques verme...
L'olor agre sota les aixelles és en realitat ...
Si preguntes quina paraula temen més els homes, p...
En els darrers anys, amb l'avenç i el desenvo...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa als ...
Els símptomes de la síndrome del súper masculí só...
La tos seca és un símptoma molt comú de molèsties...
Si la luxació de maluc és greu, dificultarà el no...
En la societat actual amb un ritme de vida tan rà...
Hi ha dues llegendes màgiques sobre els punts de ...
Estar sa i viure una llarga vida no és tan senzil...