L'all no és fiable per detectar l'oli de canalons

L'all no és fiable per detectar l'oli de canalons

xafarderia:

La manera més senzilla de detectar si es tracta d'oli de canalons és: posar un all pelat a l'hora de cuinar, ja que l'all és el més sensible a l'aflatoxina. Si l'all es torna vermell, vol dir que es va utilitzar oli de canalons, que conté una gran quantitat d'aflatoxina. Si l'oli de cuina és bo, l'all quedarà blanc. Posa l'oli a casa teva a la nevera durant 2 hores. Si apareix escuma blanca, és oli de canals.

la veritat:

La detecció d'olis residuals de cuina sempre ha cridat molt l'atenció. Tot i que els departaments de salut han afirmat que actualment no hi ha un mètode de detecció universal, les tècniques que pretenen ser capaços d'identificar els olis de cuina usats han sorgit com els bolets després d'una pluja. Davant d'un problema que ni les organitzacions professionals no poden resoldre, són realment fiables aquests consells?

Dificultat per detectar l'oli de cuina usat

El que avui en dia anomenem oli de canaló en realitat no només es refereix a l'oli recuperat de la claveguera en el sentit literal, sinó que és un terme general per a l'oli comestible rebutjat, inclòs l'oli de canaló, l'oli d'aigües residuals / aigua, l'oli de fregir antic, l'oli animal inferior, etc.

Tot i que els departaments de supervisió de la qualitat i les institucions d'investigació científica s'han compromès a trobar els punts comuns de diversos tipus d'olis i greixos comestibles de rebuig, a causa de les diferents fonts d'olis i greixos comestibles de rebuig i dels diferents processaments i mescles que han sofert, les substàncies que contenen són diverses i els continguts també són diferents. Anteriorment, els cinc mètodes de prova més probables recollits pel Ministeri de Salut també fallaven davant l'oli de canaló refinat, per la qual cosa van haver de continuar recollint mètodes. Es pot veure que és extremadament difícil trobar un mètode universal i fiable.

En aquest cas, pot funcionar realment el mètode que es rumoreja?

Les proves d'all per a l'aflatoxina són poc fiables, poc fiables i poc freqüents

L'aflatoxina prové d'Aspergillus flavus, és un fort carcinogen i també és una de les substàncies nocives que poden existir en l'oli de cuina residual. Aquest floridura pot créixer en molts cultius, un d'ells és el cacauet Si la unitat de producció no els emmagatzema correctament, l'aflatoxina pot créixer fàcilment. Per tant, el contingut d'aflatoxines sempre ha estat un indicador clau per a les proves d'olis vegetals comestibles. Les refineries de petroli no només han de proporcionar informes d'inspecció de productes quan sol·liciten la certificació QS, sinó que els departaments de supervisió de qualitat i industrials i comercials a diferents nivells també realitzen inspeccions periòdiques. Per exemple, a la inspecció aleatòria nacional del 2010, 14 lots de productes de Guangdong es van posar a la llista negra, inclosos alguns que van superar l'estàndard d'aflatoxina.

Tot i que l'amenaça de l'aflatoxina és de llarga data, l'ús d'all per detectar aflatoxina és una cosa nova. No hem trobat cap informe de literatura sobre la decoloració de l'all causada per l'aflatoxina a la base de dades. Si cerqueu reclamacions relacionades en línia, tots els resultats de la cerca apunten a aquest rumor. A més, la descripció del rumor és ambigua. No hi ha cap afirmació clara sobre la quantitat d'aflatoxina que es pot detectar i el temps que triga a escalfar-se abans que el color es torni vermell. Això soscava molt la credibilitat d'aquest mètode.

Més important encara, el contingut d'aflatoxines en l'oli de cuina residual no supera necessàriament l'estàndard. Per exemple, tot i que l'oli de cuina residual reprocessat a partir d'oli de fregir antic pot contenir una gran quantitat d'hidrocarburs aromàtics policíclics i àcids grassos trans nocius per als humans, és totalment possible que el contingut d'aflatoxines no s'identifiqui amb els altres tipus d'aflatoxines. l'oli de cuina.

En resum, aquest és un mètode poc fiable, poc fiable i poc universal Encara que l'all no canviï de color, no vol dir que l'oli sigui segur.

No és fiable identificar l'autenticitat dels refrigeradors

Pel que fa al mètode per identificar l'oli de canaló pel seu punt de solidificació, Guokr ha publicat anteriorment un article d'anàlisi: "És fiable identificar l'oli de canaló pel seu punt de solidificació, el mètode esmentat en aquest rumor és en realitat només una variant?"

Alguns olis de cuina amb un alt contingut d'àcids grassos saturats s'aniran solidificant i precipitant sòlids gradualment quan la temperatura baixa a un cert nivell, però l'aspecte no hauria de ser d'escuma com es rumoreja. Com que l'oli de cuina residual s'ha utilitzat durant molt de temps, la seva composició és complexa i es pot barrejar amb impureses com els residus d'aliments. Encara que les impureses més grans es poden eliminar mitjançant una filtració senzilla i és clar a temperatura ambient, les impureses com els greixos animals i les proteïnes es solidificaran i precipitaran gradualment a mesura que baixa la temperatura, i poden formar una capa d'escuma a la superfície de l'oli.

Però el mateix problema és que no tots els olis de canals produiran escuma després d'haver estat refrigerats a la nevera. Aquestes proves són impotents en la majoria dels casos, especialment per als olis de canals refinats i barrejats.

No hi ha moltes maneres de prevenir l'oli usat

Per a l'oli comestible de qualitat qualificada, l'all no es tornarà vermell ni apareixerà escuma quan es refrigera. Aquest fenomen pot ser causat per l'oli de canalons o la qualitat de l'oli comestible no està a l'alçada. Per exemple, la generació d'escuma pot ser deguda al fet que el procés d'eliminació d'impureses després de la premsa d'oli no es fa bé. Per als departaments nacionals d'inspecció de qualitat, cal distingir clarament entre els dos per tal de facilitar un càstig i una rectificació raonables.

Per als consumidors, qualsevol producte amb una qualitat inferior a la norma és inacceptable. En aquest sentit, sempre que et trobis amb fenòmens anormals, cal dubtar de si es pot utilitzar l'oli. Però els consumidors també han de ser conscients que actualment no hi ha una bona manera tècnica per prevenir l'oli de canalons, i s'ha de prestar més atenció al procés de circulació (per descomptat, la supervisió del procés de qualitat i seguretat per part dels departaments corresponents és de gran importància).

Aquests olis de canalons problemàtics es venen principalment al mercat de càtering, i la venda al detall dels supermercats no és el canal principal. Alguns petits restaurants i tallers d'alimentació estan sotmesos a la pressió dels costos operatius i tenen una feble consciència legal i de seguretat alimentària, de manera que l'oli de canalons refinat barat els resulta força atractiu. Per tant, per tal de reduir el risc de trobar oli de canalons, els consumidors han de prestar atenció a l'elecció de restaurants de bona reputació a l'hora de menjar fora i a triar marques de renom per a l'oli de cuina diari.

en conclusió:

No hi ha cap investigació o teoria que doni suport que es pugui detectar aflatoxina a l'all. La congelació és eficaç per a una petita porció d'oli de cuina residual, però no és un mètode universal i no és aplicable universalment. Actualment no hi ha un mètode universal per detectar l'oli de canalons Per prevenir l'oli de canalons, els consumidors han d'intentar triar restaurants i oli de cuina de bona reputació.

Sobre l'oli de cuina residual:

L'oli de canaló brut és de color fosc i fa mala olor, i es pot descobrir fàcilment si es disfressa d'oli comestible. Si els comerciants sense escrúpols utilitzen mitjans tècnics per eliminar les impureses dels olis usats, com ara l'adsorció i la decoloració, la desodorització al buit o l'addició de sabors, l'oli usat refinat serà difícil d'identificar a simple vista. Si es barreja acuradament amb oli comestible qualificat, és possible complir els estàndards nacionals en termes d'indicadors de qualitat com ara el color, la claredat i l'índex de refracció, i fins i tot diversos indicadors de prova poden complir els estàndards nacionals d'higiene d'oli comestible (GB

2716-2005) no és impossible, després de tot, aquests indicadors de prova es formulen per a processos de producció normals.

Com que aquest processament no és tècnicament complicat i el cost no és massa elevat, segueix sent rendible per als empresaris. Però el que obtens és només oli que sembla oli de cuina, no oli de cuina real que pots menjar.

Si realment volem refinar l'oli de cuina usat fins al punt que sigui segur per al consum, no només hem d'eliminar a fons diverses impureses tòxiques i nocives com ara aflatoxines, elements de metalls pesants, benzopirè, hidrocarburs aromàtics policíclics, detergents, etc., sinó que també hem de tenir cura de no introduir noves substàncies nocives durant el procés de processament, i al mateix temps s'han de mantenir nets i netejar l'equip. Amb tot aquest esforç, la dificultat tècnica i el cost seran, naturalment, alts, i pot ser que no hi hagi cap benefici.

<<:  Els "plats sobrants" no tenen res a veure amb la "nit"

>>:  Tres consells de salut essencials per a l'oficina

Recomanar articles

Com eliminar les ulleres?

L'aparició de les ulleres pot reflectir els m...

Quina és la raó de la diarrea freqüent i les femtes no formades?

La diarrea freqüent i les excrements fluixos són ...

Com fer que la roba groga sigui blanca?

Els nivells de vida d'avui milloren constantm...

Què passa amb Soompi? Revisió de Soompi i informació del lloc web

Què és Soompi? Soompi és la comunitat internaciona...

Per a què serveix la llet caducada?

La llet és una beguda amb un valor nutricional mo...

Com resoldre el problema de les sabates de lona que es freguen els peus?

Sovint ens trobem amb un problema important en la...

Hi ha molts beneficis per als homes i les dones fer-ho abans d'anar a dormir

El temps passa tranquil·lament, i abans que te n&...

Coneixeu els símptomes del glaucoma?

El glaucoma és una malaltia molt comuna, els seus...

Quins són els efectes i funcions de l'epironolactona? Pot tractar l'edema?

La espironolactona és més adequada per al tractam...

És útil l'acupuntura per als mals de cap vasculars a llarg termini?

L'acupuntura és l'essència de la medicina...

Què és la distròfia muscular

Crec que tothom està familiaritzat amb el problem...