Les flors de noguera són les flors que floreixen les nous, tot i que no són boniques i s'assemblen una mica a les erugues, tenen certs efectes sobre la salut i la prevenció de malalties. Són riques en fibra dietètica i tenen un bon efecte en la prevenció del restrenyiment s. L'eficàcia de les flors de la noguera Hi ha un arbre al camp que sembla molt estrany Està cobert d'"erugues" verdes, que fa tant por a la gent que no s'atreveix a acostar-s'hi, però, l'arbre està creixent bé i sembla que no té branques i fulles exuberants. Algunes d'aquestes "erugues" estaven mandrosament ajagudes a les branques, mentre que d'altres penjaven juganeres cap per avall als gronxadors No semblaven tan espantoses, i més aviat semblaven animades i simpàtiques. De fet, no són gens "erugues" espantoses, no només no són insectes, sinó que també són una espècie de flor i són comestibles. Això s'anomena "flor de noguera". El que es compra al mercat són flors de noguera seques i negres. I aquest plat no és senzill, s'anomena "vegetal de la longevitat" perquè és ric en fosfolípids, que poden millorar la vitalitat de les cèl·lules humanes, reduir els tres màxims, tenir un efecte preventiu i terapèutic sobre les malalties cardiovasculars i cerebrovasculars, i també pot millorar la immunitat i prevenir el càncer. Com menjar flors de noguera 1. Flor de noguera barrejada amb toon Ingredients: flors de nous, plàntules de toon xinesos, pebrots vermells Condiment: sal, MSG, oli de sèsam, essència de pollastre Mètode de preparació: 1. Posa les flors de noguera en aigua tèbia perquè s'inflen i després renta-les. Traieu les arrels de les plàntules de toon i renteu-les. Traieu les tiges i les llavors dels pebrots vermells, renteu-los i talleu-los a rodanxes. 2. Escaldeu les flors de la noguera, les plàntules de toon i els trossos de xili en aigua bullint, després retireu-los i poseu-los en remull en aigua freda. 3. Afegiu sal, MSG, essència de pollastre i oli de sèsam a les flors de nous, les plàntules de toon i els trossos de xili, barregeu bé i serviu. 2. Com fer cansalada fregida amb flors de nous Ingredients: cansalada, rodanxes de nous, pebre vermell, sal, sucre, MSG, rodanxes de gingebre, rodanxes d'all, trossos de ceba i pebre en pols. pràctica: 1. Poseu la cansalada a l'olla i deixeu-la coure a foc fort durant 10 minuts fins que estigui cuita, traieu-la, renteu-la i talleu-la a tires gruixudes; 2. Renteu les flors de noguera després d'haver-les remullat, poseu-les a l'olla i deixeu-les coure 5 minuts, traieu-les, renteu-les i reserveu-les; 3. Rentar els pebrots verds i vermells i tallar-los a tires de la mateixa mida que la cansalada. 4. Poseu una mica d'oli a l'olla, afegiu-hi la cansalada i sofregiu-ho a foc lent per deixar anar l'oli, afegiu-hi les flors de nou, les tires de pebrot verd i vermell, les rodanxes de gingebre i les rodanxes d'all i sofregiu-ho a foc fort durant 1 minut. 3. Pa de nous Ingredients: Massa mitjana: 310 g, farina alt en gluten 508 g, llevat fresc 19 g, massa principal: 120 g, aigua 78 g, sucre fi 35 g, sal 6 g, oli d'oliva 51 g, nous 72 g, farcit: 400 g, decoració: quantitat adequada pràctica 1. Poseu tots els ingredients per a la massa mitjana en un bol de mescla, primer feu servir una batedora de ganxo per barrejar a velocitat lenta fins que no quedi pols seca, després canvieu a velocitat mitjana i barregeu fins que la massa arribi a l'etapa totalment expandida. 2. Enrotlleu la massa del pas 1 en una bola i poseu-la en una caixa de fermentació per a la fermentació bàsica a 28°C i 75% d'humitat relativa durant uns 90 minuts. 3. Posa tots els ingredients principals de la massa (excepte l'oli d'oliva) en un bol, talla la massa del pas 2 a trossos petits i posa-los al bol perquè es barregi, afegim l'oli d'oliva i barregem fins que estigui feta i després treu-la. 4. Dividiu la massa del pas 3 en boles de 55 g cadascuna, enrotlleu-les en boles, cobriu-les amb una bossa de plàstic i deixeu-les reposar uns 10 minuts. 5. Premeu la massa relaxada del pas 4 en forma rodona, emboliqueu 20 grams de mochi al mig de la massa i tanqueu bé l'obertura. 6. Poseu la massa del pas 5 en una caixa de fermentació a 38°C i 85% d'humitat relativa per a la fermentació final durant uns 45 minuts, fins que dobli el volum. |
<<: L'eficàcia i la funció de l'extracte de Natto
>>: L'eficàcia de la pomada de menta
Què és el lloc web de l'Organització del Tract...
Parlant de raïm negre, crec que a molta gent els ...
Portar una perruca pot embellir la nostra imatge....
Getrag_Què és Getrag? Getrag és un conegut proveïd...
El problema de la circulació sanguínia és un gran...
L'estómac de moltes persones no està en bones...
La disfunció cardíaca autònoma és una malaltia re...
Independentment de l'edat que tinguem, no imp...
Què és l'esofagitis de reflux de grau B? L...
Els crancs són deliciosos i nutritius. A molta ge...
Si hi ha massa humitat, la salut de les persones ...
Quin és el lloc web de la Universitat de Califòrni...
Què és American Art Online? FineArtAmerica.com és ...
El peix és un tipus de carn que la gent ha estima...
Què és la web del Piolet d'Or? El Premi Piolet...