Quan molta gent cuina a casa, davant de diverses carns magres a la taula de tallar, sovint tenen aquest dubte: Com he de tallar la carn magra que he comprat a casa perquè sigui més fàcil de tallar, quedar millor i més fàcil de mastegar? Cada tipus de carn magra té una manera diferent de tallar La gent gran sempre diu: tallar la carn de vedella i el xai en horitzontal, tallar el porc en vertical i tallar el pollastre en diagonal. A més, hi ha alguna diferència en els mètodes de tall de la carn magra crua i la carn magra cuita? Mirem més de prop com tallar-lo. 1. Com tallar el pollastre magre El pollastre és més tendre que el porc, sobretot el pit de pollastre, així que de vegades és més fàcil de tallar encara que no seguiu el gra, però si voleu un millor gust i forma, també cal que seguiu la carn en un angle de 35 graus, seguint el gra, i la carn es tallarà en forma de riu. 2. Tallar carn magra de vedella i xai En comparació amb el porc i el pollastre, la carn de vedella i el xai són més difícils de manipular perquè la carn és relativament rugosa, per la qual cosa tallar la carn en la fase inicial té un gran impacte en la cocció posterior s tenen una forma "bé" Si talleu al llarg del gra, serà fàcil de mossegar. 3. Mètodes de tall de peix magre El peix es cuina generalment sencer o en trossos, però els filets de peix també són molt habituals. Per exemple, el peix de xucrut, els filets de peix bullits, etc., són delicioses clàssiques talla al llarg del gra de peix, és a dir, en la direcció de l'espina de peix, introdueix el ganivet per darrere del cap del peix i talla al llarg de l'espina de peix cap a la cua. Aquesta manera de tallar separarà l'espina de peix i la possibilitat que quedi enganxada a la gola. 4. Tallar la carn magra cuita Aquesta carn és més difícil de tallar perquè està cuita, de manera que cal assegurar-se que la carn no es trenqui ni es trenqui només amb el gra, però cal utilitzar totes les seves habilitats per tallar-la de manera integral la carn no es desfà i el menjar resultant es veurà encara millor. 5. Com tallar la carn magra de porc La carn de porc és relativament tendra i té menys tendons. Si es talla horitzontalment, es trencarà fàcilment, i si es talla en la mateixa direcció, s'envellirà fàcilment. Les línies de fibra s'han de tallar obliquament perquè el material no es trenqui fàcilment i no envelleixi fàcilment. La carn de porc s'ha de tallar al llarg del gra de la carn. És a dir, la textura de la carn és horitzontal i la textura de les llesques de carn tallades té la forma d'un caràcter "Chuan". Si talleu contra el gra de porc, com ho faries amb la vedella o el xai, la carn es desfarà quan la fregim. |
<<: Quins són els efectes de Chen Xianglu Bailu
>>: És útil aplicar pasta de dents si hi ha geniva enganxada al cabell?
Els joves també són molt susceptibles als flotado...
Què és el lloc web d'UniCredit Bank? Unicredit...
El fetge és un òrgan important que tenen tots els...
El problema del dany hepàtic no s'ha d'ig...
Les càpsules d'Avastin són un fàrmac d'ús...
L'aparició d'apendicitis crònica té un gr...
L'àcid gàstric és l'àcid clorhídric secre...
Dels tres àpats al dia, el sopar és sovint el més...
Quan es tracta de malalties com el micoplasma i l...
Quina és la pàgina web del notari general suís? SG...
Les hormones no són estranyes per a moltes person...
Com eliminar les taques d'oli a les jaquetes ...
Què és ZeniMax Media? ZeniMax Media és una editori...
Les persones que pateixen urticària generalment p...
Moltes persones es ruboreixen quan beuen, cosa qu...