L'eficàcia i els tabús de la sopa vermella d'olla calenta

L'eficàcia i els tabús de la sopa vermella d'olla calenta

Quan parlem d'olla calenta, naturalment, pensem en Chongqing. La qualitat de l'olla calenta prové en gran part del sabor de la sopa de base, una és la sopa clara i l'altra és la sopa vermella Petita Com es fa la sopa vermella d'olla calenta. Quins són els efectes i tabús de la sopa vermella calenta?

Hotpot és ara un projecte de càtering molt popular. A la gent també li encanta el sabor picant i fresc de l'olla de sopa vermella.

1. Com fer la sopa vermella d'olla calenta de Chongqing: eviteu utilitzar ingredients fets malbé i olorosos

És fàcil emmalaltir després de menjar matèries primeres podrides i espatllades, i les matèries primeres podrides i malmeses tenen olors peculiars i gustos estranys, que afectaran molt la sopa, destruint així el sabor deliciós, pur, picant i fragant de la marinada.

2. Com fer la sopa vermella d'olla calenta de Chongqing: evita fer servir massa menjar verd

Massa menjar verd alliberarà una gran quantitat de pigment verd a la sopa, fent que la sopa d'olla calenta sigui negra, afectant seriosament el color, l'aroma i el gust.

3. Com fer la sopa vermella de Chongqing hotpot: eviteu utilitzar matèries primeres elaborades amb pols especial de foc

La pols especial per al foc també s'anomena "pols especial per cremar". És una matèria primera química industrial amb una forta corrosivitat. Sembla translúcid, donant una bona sensació a la gent. Un cop absorbit pel cos humà, té un fort efecte irritant a la boca i l'estómac. Posa en perill greu la salut humana, al mateix temps, les matèries primeres processades s'encongeixen molt quan s'exposen a la calor, cosa que sovint no són cruixents i difícils de mastegar, afectant molt el gust per cuinar els aliments, provocarà molta escuma a l'adob, afectant seriosament la percepció sensorial, però no només per al sabor.

4. Com fer la sopa vermella de Chongqing: eviteu afegir salsa de soja a la sopa

El color de l'olla calent prové principalment del pigment vermell dels pebrots. Quan es fregeixen els ingredients, el greix es dissol a la sopa, formant una brillantor vermella d'oli i la barreja d'aigua es fa afegint color de sucre durant el procés d'elaboració. Si el poseu a l'olla calenta, no només no millorarà el color, sinó que, al contrari, es tornarà negre, perquè la salsa de soja està feta de soja fermentada, produirà molt de gust àcid i el gust empitjorarà.

5. Com fer la sopa vermella d'olla calenta de Chongqing Eviteu que la sopa d'olla calenta es torni tèrbol

Quan la sopa d'olla calenta es torna tèrbola, afecta seriosament la temperatura dels ingredients, fent que no compleixin els requisits de textura i afecta l'absorció dels sabors dels ingredients.

Les principals raons de la sopa ennuvolada;

1. Massa midó;

2. Afegir massa sopa clara augmenta el contingut d'aigua;

3. Massa plats;

Solució : treure la meitat de la sopa i afegir la meitat de l'oli vermell.

6. Com fer la sopa vermella de Chongqing: eviteu afegir massa matèries primeres alhora

Posar massa matèries primeres alhora farà que els materials s'espremen, es triturin i es fonguin i s'enganxin al fons de l'olla, afectant el gust. També dificulta que els comensals distingeixin els plats a l'hora de menjar. A més, cuinar alguns dels ingredients de l'olla afectarà la textura, fent-los inconsistents pel que fa a la tendresa i el gust.

7. Com fer la sopa vermella de Chongqing hotpot, eviteu el midó

Tant si es tracta de sopa vermella, de sopa clara o de sopa medicinal, requereix midó o plats de gran qualitat. Com ara: patates, etc.

<<:  L'eficàcia i els tabús dietètics dels bolets vermells

>>:  Quins són els beneficis de beure llavors de cànem remullats amb aigua

Recomanar articles

El motiu pel qual el gingebre fa créixer el cabell

El gingebre és una verdura amb molts valors medic...

Hi ha set tipus de verins amagats al cos humà

De la mateixa manera que les escombraries domèsti...

Cinc símptomes per tenir cura del càncer oral

Càncer de genives, càncer de piso de la boca i cà...

Què és la respiració abdominal?

Hem de respirar cada dia Si no podem respirar o n...

Com prevenir les mans i els peus congelats?

Les mans congelades són un símptoma comú i tortuó...

Què no pots menjar durant els dies de gossos d'estiu?

L’aire és molt humit i la temperatura és molt ele...

Quina diferència hi ha entre el cotó d'àloe vera i el cotó pur

Hi ha diversos tipus de teixits. Tot el món sap q...

Quins són els millors aliments per nodrir l'estómac?

Tots sabem molt bé que la funció bona o dolenta d...

Què tal Sotheby's? Revisions i informació del lloc web de Sotheby's

Què és el lloc web de Sotheby's? Sotheby's...

Quines diferències hi ha entre la fruita de la Gorgona i les llavors de lotus?

La fruita de la gorgona i les llavors de lotus só...

Què passa quan la placenta envelleix?

L'envelliment de la placenta es refereix més ...

Quins són els tractaments dietètics per a la paràlisi facial?

Per a l'aparició de paràlisi facial, hem de p...

Per què fa mal el tendó exterior de la cama esquerra?

La majoria dels nostres amics han experimentat ra...

Què causa la tos seca amb flegma?

Crec que el fenomen de la tos seca amb flema és u...

Fa mal el raspat?

Molta gent ha practicat el raspat. Ara és un mèto...