Tot i que l'aigua potable diària de les persones ja està molt neta després de ser processada per la planta d'aigua, el clor residual que s'utilitza per a la purificació i els bacteris del dipòsit secundari d'aigua són substàncies nocives de les quals hem de protegir-nos Aleshores, com podem filtrar l'aigua potable per poder-la beure amb seguretat? Ara aprenem a filtrar l'aigua potable! Algunes persones pensen que l'aigua normal de l'aixeta es tracta i es desinfecta, així que com pot haver-hi rastres de contaminació de l'aigua? De fet, aquesta idea està equivocada! La situació real sovint no és així, tot i que l'aigua de l'aixeta que utilitzem és filtrada, netejada i processada per la planta d'aigua i bàsicament compleix els estàndards d'aigua potable. Tanmateix, alguns contaminants no es poden eliminar. On va tota aquesta contaminació? Aquests contaminants que no es poden eliminar són un perill per a la nostra aigua potable. D'una banda, aquests contaminants entren a l'organisme a través de l'aigua potable i danyen directament la salut. Els metalls pesants com el plom, el crom i el mercuri són reconeguts internacionalment com a contaminants altament tòxics. Els hidrocarburs aromàtics policíclics i diversos pesticides poden afectar la teva salut. A més, substàncies com el nitrogen i el fòsfor poden provocar l'eutrofització de l'aigua, mentre que els cianobacteris i les algues poden alliberar hepatotoxines i neurotoxines, contaminant la qualitat de l'aigua. A més, l'aigua de reg contaminarà el sòl, provocant la contaminació de productes agrícoles com ara gra i hortalisses. Després d'entrar a la massa d'aigua contaminants com el crom i el mercuri, s'acumularan en organismes aquàtics com els peixos, tot això perjudicarà indirectament la salut de les persones. Per tant, abans que l'aigua potable flueixi al cos, la millor manera és realitzar un tractament secundari de l'aigua potable que entra a la llar. En aquest moment, cal bullir l'aigua de l'aixeta i instal·lar un purificador d'aigua per filtrar les impureses visibles i invisibles, com ara el clor residual i els ions de metalls pesats. És un dispositiu domèstic essencial per garantir la seguretat de l'aigua potable. L'experiment de bullir l'aigua potable durant tres minuts ha demostrat que quan l'aigua de l'aixeta es bull durant tres minuts, les substàncies tòxiques que hi ha es poden degradar al mínim. Aquest tipus d'aigua és la millor per beure la gent. L'ús d'aigua bullint per cuinar pot evitar que la major part del carbonat de calci, el carbonat de magnesi, el mercuri, el cadmi, el plom, l'arsènic i altres substàncies ingressin en l'aigua i l'arsènic. intoxicació rònic, i evitar que el clor contingut a l'aigua de l'aixeta destrueixi les vitamines dels aliments durant la cocció. Utilitzeu vinagre o cervesa per eliminar l'escala. Afegiu una mica de vinagre o cervesa a la tetera i agiteu-la per dissoldre l'escala adherida a la paret de la tetera. Utilitzeu boles de cotó o polpa de lufa per eliminar l'escala. Emboliqueu una petita bola de cotó absorbent amb una gasa, o utilitzeu un tros de polpa de lufa sense les llavors i poseu-la a l'olla quan bulli l'aigua. |
<<: El ñame és calent a la natura. Quins són els beneficis de menjar ñame?
>>: Els entrepans tenen tantes calories
El càncer és com el diable, la gent no hi vol ten...
Per tractar el cor pulmonale, podeu utilitzar oxi...
Cal dir que els aparells d'aire condicionat s...
Avui en dia, molta gent presta més atenció a l...
Què és Ireland Online? Ireland Online és el lloc w...
La goma de préssec és una goma natural secretada ...
És possible que moltes persones no entenguin l...
El porc agredolç és un plat molt famós al nord-es...
Quina és la pàgina web de l'Escola Nacional Su...
Què és el lloc web de turisme de Suïssa? Aquest ll...
De fet, beure més llet pot ajudar-te a créixer mé...
Per als amics del sud, és important tenir sempre ...
La salut de les plaquetes és una cosa que cadascú...
Les malalties del cor ja no són estranyes a la so...
Què és el lloc web de receptes COOKPAD? COOKPAD és...