La carn de peix no només conté proteïnes riques, vitamines essencials i oligoelements per al cos humà, sinó que també conté una varietat d'àcids grassos insaturats. No obstant això, menjar peix no és apte per a tothom. Per a algunes persones, menjar peix no només no complementa la nutrició, sinó que comporta una càrrega i un dany enormes al cos. Hi ha principalment quatre grups de persones que no són aptes per menjar peix. Les persones amb al·lèrgies no haurien de menjar peix
Les persones amb constitucions al·lèrgiques, especialment aquelles que han experimentat al·lèrgies a la pell després de menjar peix i gambes, no haurien de menjar peix. Després d'entrar al cos humà, la proteïna del peix actuarà com un al·lèrgen per estimular el cos a produir anticossos i alliberar substàncies al·lèrgiques. La majoria de les persones poden tolerar-la sense reaccions al·lèrgiques, però per a les persones amb constitucions al·lèrgiques, induirà una sèrie de reaccions al·lèrgiques. Els casos lleus inclouen erupció cutània i èczema, mentre que els casos greus inclouen asma al·lèrgica, amb símptomes com dificultat per respirar i dolor abdominal. El peix que s'ha emmagatzemat durant massa temps i no és fresc pot provocar al·lèrgies, per la qual cosa s'ha de prestar especial atenció. No és aconsellable que els pacients amb traumatisme mengin massa peix durant la fase aguda
Segons la teoria de la medicina tradicional xinesa, el peix és un aliment al·lergènic, per la qual cosa no hauríeu de menjar peix si teniu ferides (especialment cremades), inflamació de la pell o abans o després de la cirurgia, la ciència de la nutrició moderna no té restriccions tan estrictes, però per raons de seguretat, heu de triar menjar peix en funció de l'aparició i el desenvolupament de la vostra malaltia. Durant la fase aguda del trauma, la funció gastrointestinal es debilita a causa de la resposta a l'estrès, i els aliments rics en proteïnes poden no ser digerits i absorbits en aquest moment, provocarà indigestió, la qual cosa reduirà l'absorció i la utilització de nutrients i afectarà la curació de les ferides la ferida està severament inflamada o aguda. Els pacients amb gota no haurien de menjar peix durant la fase aguda Els peixos, les gambes i els mariscs contenen alts nivells de purines, i la gota és causada per un metabolisme anormal de les purines en el cos humà. Els pacients amb gota no han de menjar peix durant la fase aguda, però poden menjar peix en quantitats limitades durant la fase crònica, però s'han d'evitar sardines, anxoves, cua de pèl, pomfret blanc, etc. Les persones amb danys hepàtics i renals greus haurien de limitar la ingesta de peix
El peix, les gambes i els mariscs contenen alts nivells de proteïnes. La ingesta excessiva augmentarà la càrrega del fetge i els ronyons. |
<<: Què fer amb el mal alè 9 consells per ajudar-te a eliminar el mal alè?
L'hepatitis B es divideix clínicament en dos ...
Moltes persones no entenen la hiperplàsia de la c...
Què és la Universitat de Clemson? La Universitat d...
Què és l'Institut Tecnològic de Nova Jersey? L...
Vestir-se és un art. Com es pot vestir de manera ...
El cor pulmonale és més freqüent en pacients amb ...
Parlant d'edema, moltes persones han experime...
Per diverses raons, els nervis cerebrals de les p...
La maca seca és un producte important produït a Y...
L'assecador de cabells és un aparell elèctric...
La malaltia coronària no és una malaltia, sinó un...
Si podem portar roba neta cada dia, no només pode...
La malaltia d'Alzheimer és una malaltia comun...
Si estàs sensiblement més prim tot i que no has f...
La caiguda del cabell és un símptoma que sovint p...