L'efecte terapèutic de la combinació de carn i verdures és complementari

L'efecte terapèutic de la combinació de carn i verdures és complementari

Algunes persones els encanta menjar carn, però tenen por d'engreixar-se. Hi ha alguna manera de tenir el millor dels dos mons. Zhang Jianling, metge en cap adjunt del Departament de Nutrició de l'Hospital Provincial de Medicina Tradicional Xinesa de Zhejiang, té una idea: cuinar carn i verdures junts, de manera que menjaràs menys carn i les verdures seran més nutritives. Des del punt de vista nutricional, la combinació de carn i verdures és complementària, i des de la perspectiva de la cura de la salut de la medicina tradicional xinesa, una combinació raonable de carn i verdures també pot millorar els efectes terapèutics de la dieta.

Aquests són alguns dels "socis d'or" de la carn i les verdures:
Xai amb gingebre: el xai nodreix la sang i escalfa el yang, mentre que el gingebre alleuja el dolor i elimina el reumatisme. Quan es combinen, el gingebre elimina l'olor a peix del xai i ajuda el xai a exercir els seus efectes d'escalfar el yang i dissipar el fred, a més d'afavorir el moviment de la carn i estimular la sang; petit i enfortir el yang.
Carn de vedella amb patates: la carn de vedella té un alt valor nutricional i pot enfortir la melsa i l'estómac. Menjar carn de vedella a l'hivern també pot escalfar l'estómac, però la carn de vedella té fibres gruixudes i pot irritar la mucosa gàstrica, i les patates també són molt nutritives. Peix amb tofu: el peix és ric en metionina i baix en fenilalanina, mentre que el tofu és tot el contrari, el tofu conté més calci, la qual cosa pot ajudar a millorar l'absorció del calci per part de l'organisme amb l'ajuda de la vitamina D del peix, fent-lo apte per al consum de les dones grans i embarassades.

Pollastre amb castanyes: el pollastre pot millorar la funció hematopoètica del cos, i les castanyes són importants per enfortir la melsa, la qual cosa és beneficiosa per a l'absorció de nutrients en el pollastre El millor és triar la sopa de gallina vella per guisar les castanyes.

Carn d'ànec amb ñame: l'ànec vell pot reposar l'aigua del cos, reomplir el yin, eliminar la calor i alleujar la tos. Menjar-lo amb carn d'ànec pot eliminar la greix i reomplir els pulmons.

Carn de porc amb ceba: la ceba pot promoure el metabolisme dels greixos, reduir la viscositat de la sang i reduir els efectes secundaris de menjar carn de porc alta en greixos.


<<:  9 tipus de persones que no haurien de menjar xiles Les persones primes no haurien de menjar xiles

>>:  Com esmorzar, menjar sa i nutritiu

Recomanar articles

La llet pura et pot rentar la cara eliminar les pigues?

Alguns amics poden tenir algunes taques a la cara...

El sagnat gàstric i les femtes amb sang són greus?

Es pot dir que les femtes amb sang provocades per...

Què fer si beu aigua però no absorbeix molta orina

L'aigua és un component important del cos hum...

Problema de freqüència cardíaca normal

Tots sabem que la freqüència cardíaca normal és d...

Quins són els efectes de la injecció de Danhong?

En realitat, Danhong és una fruita híbrida introd...

Quins són els mètodes per protegir el soterrani d'humitat?

A moltes persones els agrada comprar un edifici d...

Característiques funcionals del sistema nerviós autònom

Moltes persones no saben gaire sobre el sistema n...

Per evitar que les dents fluixin, desenvolupeu aquests bons hàbits!

Les dents soltes són un problema comú per a molte...

Les serps de llet són verinoses?

Crec que tothom està familiaritzat amb la serp an...

L'eficàcia i la funció d'Artemisia argiyi

La artemisa silvestre és comú a la majoria de les...

Beure aigua calenta i aigua mineral, quins són els seus beneficis

Un got d'aigua cada matí et donarà felicitat ...

Es pot curar la síndrome de Guillain-Barré?

La síndrome de Guillain-Barré és una malaltia fre...

Què causa els cercles foscos sota els ulls?

Cal dir que gairebé tothom té ulleres sota els ul...