El raïm és una fruita comuna a la vida diària. Els raïms es divideixen en molts tipus, i els raïms morats també són rics en una gran quantitat de nutrients i una varietat de minerals. El consum regular pot protegir el fetge i els ronyons, i també pot actuar com a diürètic, reposar el qi i la sang, etc. Valor principal Efectes dietètics Els raïms són de naturalesa neutra, de gust àcid i dolç i entren als meridians del pulmó, la melsa i els ronyons; Té els efectes de nodrir el fetge i els ronyons, produir líquids corporals, enfortir tendons i ossos, reposar el qi i la sang i afavorir la micció; S'utilitza principalment per tractar símptomes com ara deficiència de qi i sang, tos per deficiència pulmonar, palpitacions i suors nocturns, reumatisme i dolor, estrangúria, edema, etc. També es pot utilitzar com a tractament auxiliar per a símptomes com deficiència de melsa i qi feble, dificultat per respirar i fatiga, edema i urina. Bellesa i cura de la pell El raïm es pot anomenar el rei de la bellesa del món de la fruita. La seva polpa, el suc i les llavors contenen molts nutrients que són beneficiosos per a la pell. També té efectes antioxidants, antiarrugues i fa que la pell sigui més hidratada i translúcida. Per tant, és molt adequat per al seu ús en el camp de la bellesa i la cura de la pell, i la indústria de la bellesa també ho ha desenvolupat molt. Els productes de bellesa i cura de la pell relacionats amb el raïm representen la majoria del mercat, com ara puré de raïm morat, oli essencial de llavors de raïm, etc. Cal tenir en compte que sigui el líquid original o l'oli essencial, l'envàs és molt particular, normalment s'emmagatzema en ampolles de vidre fosc, com ara marró fosc, marró i altres colors, i s'envasa en colors a prova de llum. Com l'ampolla de puré que hi ha al costat, és una ampolla de vidre marró fosc, de manera que es pot conservar eficaçment, en cas contrari es deteriorarà fàcilment. Anti-envelliment Els flavonoides continguts en el raïm morat són potents antioxidants que poden resistir l'envelliment i eliminar els radicals lliures del cos. Valor nutricional El contingut de sucre del raïm és del 8% al 10%. A més, també conté una varietat de sals inorgàniques, vitamines i una varietat de substàncies amb funcions fisiològiques. El raïm també és ric en potassi. 1. El sucre del raïm és principalment glucosa, que el cos humà pot absorbir ràpidament. Quan el cos humà té hipoglucèmia, beure suc de raïm a temps pot alleujar ràpidament els símptomes; Precaucions Aplicable a la població general 1. El raïm té un ampli ventall d'usos, a més de consumir-se cru, també es pot assecar, fer vi, suc, conserves i melmelada. 2. Els requisits per utilitzar les panses com a ingredients de cuina són grans grans, carn cruixent, sense llavors i de bon sabor s'utilitzen com a ingredient d'aperitiu; 3. Menjar massa pot provocar calor intern o diarrea. 4. Pacients amb nefritis, hipertensió, nens, dones embarassades, pacients amb anèmia, fatiga, envelliment prematur, artritis reumatoide i dolor d'ossos; 5. Els pacients amb diabetis o restrenyiment no han de menjar massa. |
<<: Quins són els efectes de la moxibustió sobre el punt d'acupuntura Quchi?
>>: Quins són els efectes de la pols de vc
Molts pares tenen una preocupació, és a dir, els ...
Això és per a moltes dones embarassades que esper...
La pressió de la vida i el treball gairebé ens de...
Quina és la pàgina web de l'Ambaixada de Xile ...
Quin és el lloc web de la Universitat de West Virg...
Vodacom_Què és Vodacom? Vodacom és una empresa de ...
Què és Naenara? Naenara és un lloc web que ofereix...
Trumpet creeper es produeix a diverses parts del ...
Les amígdales són doloroses i inflamades, per tan...
La raó principal per la qual moltes persones obes...
La pneumoconiosi és causada per motius laborals, ...
El vi d'arròs glutinós també s'anomena vi...
La perforació del timpà no és estranya per a molt...
L'arribada de l'estiu ha provocat que mol...
El tambor Huangpi és l'aliment principal de l...