La llet no és la primera entre els deu millors aliments que complementen el calci

La llet no és la primera entre els deu millors aliments que complementen el calci

La majoria de la gent complementa el calci mitjançant productes de suplements de calci, però hi ha molts malentesos. De fet, la suplementació dietètica de calci és més efectiva. Us presentaré quins aliments són suplements de calci i els rànquings d'aliments de suplements de calci.


Primer lloc: pasta de sèsam

Moltes persones no ho sabrien fins que ho aprendran Pensarien que la llet és l'aliment més ric en calci, de fet, la pasta de sèsam és l'aliment més ric en calci de la nostra vida diària.

La pasta de sèsam és rica en proteïnes, aminoàcids i diverses vitamines i minerals, i té un alt valor per a la salut, el contingut de calci en la pasta de sèsam és molt superior al de les verdures i les mongetes, i el seu consum regular és beneficiós per al desenvolupament d'ossos i dents (no la mengeu amb verdures com els espinacs, en cas contrari patirà una doble descomposició de l'àcid oxalic o la descomposició de l'àcid oxalíc oxalic). absorció de calci). El contingut de ferro de la pasta de sèsam és diverses vegades més gran que el del fetge de porc i el rovell d'ou El consum regular no només té un efecte positiu en l'ajust de l'eclipsi parcial i l'anorèxia, sinó que també pot corregir i prevenir l'anèmia per deficiència de ferro.

A més, la pasta de sèsam és rica en lecitina, que pot evitar que el cabell es torni gris o caigui prematurament, conté molt d'oli, que té un bon efecte laxant, menjar pasta de sèsam regularment pot augmentar l'elasticitat de la pell, fent que la pell sigui suau i saludable. Es recomana menjar de 10 a 20 grams al dia.




Segon lloc: Gamba

La pell de gambes és rica en calci 100 grams de pell de gambes contenen 991 mg de calci, només per darrere de la pasta de sèsam. Les gambes són riques en nutrients, contenen diverses o desenes de vegades més proteïnes que el peix, els ous i la llet. També són riques en minerals com potassi, iode, magnesi, fòsfor i vitamina A, aminofilina i altres ingredients.

A més, les gambes són riques en magnesi, que té un paper regulador important en l'activitat cardíaca i pot protegir bé el sistema cardiovascular, pot reduir el contingut de colesterol a la sang, prevenir l'arteriosclerosi i dilatar les artèries coronàries, cosa que és beneficiosa per prevenir la hipertensió i l'infart de miocardi de la gent gran és bo per millorar la gana i enfortir la forma física.


Tercer lloc: Llet

La llet és molt nutritiva i conté una gran varietat de minerals, a més del calci que tots coneixem, també conté molt fòsfor, ferro, zinc, coure, manganès i molibdè. El més valuós és que la llet és la millor font de calci per al cos humà, i la relació calci-fòsfor és molt adequada, la qual cosa afavoreix l'absorció de calci. Els tipus són complexos, amb almenys 100 tipus, i els components principals són aigua, greixos, fosfolípids, proteïnes, lactosa, sals inorgàniques, etc.

Entre elles, la llet sencera, que és la llet ordinària que veiem habitualment, té un contingut de proteïnes al voltant del 3%, un contingut de greix al voltant del 3%, un contingut de calci d'uns 120 mg/100 ml i conté vitamines liposolubles K, A, E, etc. És la millor llet per a nosaltres per complementar el calci. 100 ml de llet sencera contenen 676 mg de calci Com que la llet és fàcil de consumir, es converteix en l'aliment preferit per a la suplementació de calci.


4. Formatge

Els productes lactis són la millor opció per a la suplementació de calci. El contingut de calci en cada 100 grams de formatge és de 659 mg, que és ric en calci.

El formatge pot millorar la capacitat del cos per resistir malalties, promoure el metabolisme, millorar la vitalitat, protegir la salut dels ulls i mantenir la pell sana; els bacteris làctics i els seus metabòlits en el formatge tenen certs beneficis per a la salut per al cos humà, són beneficiosos per mantenir l'estabilitat i l'equilibri de la flora normal a l'intestí humà i prevenir el restrenyiment i la diarrea.



5. Mostassa

A més dels suplements de calci habituals, com ara els productes lactis i la pell de gambes, les verdures també són molt altes en calci. El contingut de calci de les verdures de mostassa és de 294 mg per 100 grams. A més, les verdures de mostassa són riques en vitamina A, vitamines B, vitamina C i vitamina D. Els efectes específics inclouen refrescar la ment. La mostassa conté una gran quantitat d'àcid ascòrbic, que és una substància reductora molt activa. Participa en el procés redox important del cos, pot augmentar el contingut d'oxigen al cervell, estimula la utilització d'oxigen del cervell i té l'efecte de refrescar la ment i alleujar la fatiga.

En segon lloc, té la funció de desintoxicació i reducció de la inflor, pot resistir la infecció i prevenir l'aparició de malalties, inhibir la toxicitat de les toxines bacterianes, promoure la cicatrització de ferides i es pot utilitzar com a tractament auxiliar per a malalties infeccioses. També té l'efecte d'estimular la gana i d'ajudar la digestió, perquè les verdures de mostassa en vinagre tenen un sabor i aroma especials, que poden promoure la funció digestiva de l'estómac i els intestins, augmentar la gana i es poden utilitzar per estimular la gana i ajudar a la digestió.

Finalment, també pot millorar la vista, alleujar la inflamació del diafragma i relaxar els intestins i facilitar els moviments intestinals. Això es deu al fet que les fulles de mostassa tenen teixits relativament gruixuts i contenen una gran quantitat de fibra comestible, per tant, té els efectes de millorar la vista i relaxar els intestins i també pot ser una bona teràpia intestinal Tractar el restrenyiment És especialment indicat per a persones grans i amb restrenyiment habitual.




6. Cogombre de mar

El cogombre de mar, també conegut com "ginseng de mar", rep el seu nom pel seu efecte tònic similar al ginseng. Els cogombres de mar són rics en calci, amb 285 mg de calci per 100 mg de cogombres de mar, a més, són rics en valor nutritiu.

El valor nutricional dels cogombres de mar és alt. Cada 100 grams de cogombres de mar mullats en aigua conté 14,9 grams de proteïnes, 0,9 grams de greix, 0,4 grams d'hidrats de carboni, 357 mil·ligrams de calci, 12 mil·ligrams de fòsfor, 2,4 mil·ligrams de vitamina B, niacina, etc. Els cogombres de mar són extremadament baixos en colesterol i són un aliment típic ric en proteïnes, baix en greixos i baix colesterol. A més, la seva carn és tendra i fàcil de digerir, per la qual cosa és molt apta per al consum de gent gran, nens i persones amb constitucions febles.



No 7: Nori

És ric en nutrients i ric en iode, i es pot utilitzar per tractar el "goll tiroïdal" causat per la deficiència de iode. No obstant això, la seva capacitat de suplementació de calci no es pot ignorar. El contingut de calci de cada 100 grams d'algues és de 264 mg.

Nori també és ric en alcaloides biliars, calci i ferro, pot millorar la memòria, tractar l'anèmia en dones i nens, promoure el creixement i la salut dels ossos i les dents, conté una certa quantitat de manitol i es pot utilitzar com a aliment suplementari per al tractament de l'edema. Els polisacàrids continguts en les algues tenen la funció de millorar significativament la immunitat cel·lular i la immunitat humoral, promoure la transformació dels limfòcits, millorar la immunitat del cos i reduir significativament el contingut total de colesterol sèric. Els ingredients actius de la laver tenen una taxa d'inhibició del 53,2% sobre el càncer d'Ehrlich i són útils per prevenir i tractar tumors cerebrals, càncer de mama, càncer de tiroide, limfoma maligne i altres tumors.



Suplement de calci núm. 8: Fong negre

El fong negre és un bon producte per baixar la pressió arterial. De fet, a més del seu efecte reductor de la pressió arterial, també és molt capaç de complementar el calci, ocupant el vuitè lloc. El contingut de calci de cada 100 grams de fong negre és de 247 mg. Conté hidrats de carboni, 10,6 grams de proteïnes, 0,2 grams de greix, 306 joules de calories, aminoàcids, vitamines i minerals. Té els efectes de vigoritzar el qi, satisfer la fam, alleugerir el cos i enfortir la ment, aturar el sagnat i alleujar el dolor, omplir la sang i activar la circulació sanguínia. És ric en col·loides de polisacàrids i té un bon efecte de neteja. És un aliment important per a la salut per als miners i els treballadors tèxtils. També té certes funcions de tractament contra el càncer i les malalties cardiovasculars.

Eficàcia: la gelatina dels fongs pot absorbir i concentrar la pols i les impureses que queden al sistema digestiu humà i excretar-les fora del cos, jugant així un paper en la neteja de l'estómac i els intestins. Al mateix temps, també ajuda a digerir les substàncies de la fibra, i pot dissoldre i fondre matèries estranyes indigestibles com ara cabells, closques, residus de fusta, sorra, estelles metàl·liques, etc. que es mengen accidentalment Per tant, és un aliment saludable indispensable per als treballadors de la mineria, la química i el tèxtil. També té una funció relativament significativa en la dissolució de cossos estranys endògens com els càlculs biliars i renals. El fong negre pot reduir els coàguls de sang, prevenir l'aparició de malalties com la trombosi i té l'efecte de prevenir i tractar l'aterosclerosi i les malalties coronàries. Conté substàncies actives antitumorals, pot millorar la immunitat del cos i el seu consum regular pot prevenir i combatre el càncer.



9. Kelp

Sovint es passa per alt el ric contingut de calci de l'alga. De fet, el contingut de calci de cada 100 grams d'alga és de 241 mg. A més, el kelp conté polisacàrids com alginat, laminarina, galactan, aminoàcids com laminarina, àcid glutàmic, àcid aspártic, prolina, vitamines B1, B2, C, P i carotè, i sals inorgàniques com el iode, el potassi i el calci.

El kelp és ric en iode i iode, que pot prevenir i tractar el goll de la deficiència de iode, la laminarina i la sal de potassi tenen efectes antihipertensius; El polisacàrid de Laminaria pot prevenir i tractar la hiperglucèmia.



Suplement de calci núm. 10: Mongetes negres

Els fesols negres també són rics en calci, més que la soja normal. El contingut de calci dels fesols negres és de 224 mg per 100 grams. El contingut de proteïnes de les mongetes negres és tan alt com el 36%-40%, que és el doble de la carn, el triple dels ous i 12 vegades el de la llet.

Els fesols negres contenen 18 tipus d'aminoàcids, especialment 8 aminoàcids essencials per al cos humà, els fesols negres també contenen 19 tipus d'àcid oleic, i el seu contingut d'àcids grassos insaturats és del 80% i la seva taxa d'absorció supera el 95%. Els fesols negres bàsicament no contenen colesterol, només esterols vegetals, que no són absorbits i utilitzats pel cos humà. Poden inhibir l'absorció de colesterol del cos i reduir el contingut de colesterol a la sang. Per tant, menjar mongetes negres amb regularitat pot suavitzar els vasos sanguinis, hidratar la pell i retardar l'envelliment. És especialment beneficiós per a pacients amb hipertensió arterial, malalties del cor, etc.

Els fesols negres són rics en oligoelements com ara zinc, coure, magnesi, molibdè, seleni, fluor, etc., que són molt importants per retardar l'envelliment humà i reduir la viscositat de la sang. El contingut de fibra bruta dels fesols negres arriba al 4%. Menjar fesols negres regularment pot proporcionar fibra crua als aliments, afavorir la digestió i prevenir el restrenyiment.



<<:  Preocupeu-vos per aquests 14 tipus d'aliments, menjar-ne els equivocats pot causar intoxicació

>>:  Avís! Menjar aquests 14 aliments amb regularitat és més probable que perjudi el vostre cos

Recomanar articles

Què causa un quist del plexe coroide?

El quist del plexe coroide és una malaltia comuna...

Què causa rampes a les cames a la nit?

Moltes persones experimenten rampes sobtades al p...

Símptomes de la hipercalcèmia

La hipercalcèmia és una malaltia molt comuna que ...

Com netejar l'estufa de la cuina

Algunes persones estaran molt angoixades a l'...

Quins són els danys de la trituració de pedres múltiples al cos?

Les pedres són un problema que preocupa a moltes ...

Com tractar la picor anal Resulta que aquest és el cas

Moltes persones han experimentat picor anal, que ...

Per a quines malalties s'utilitzen les càpsules d'Acrivastine?

Les càpsules d'Avastin són un fàrmac d'ús...

La diferència entre fish maw i fish maw, la recepta és millor

Moltes persones no saben gaire sobre les fausses ...

Què fer quan els peus suen quan porteu sabates

Sempre que camines, corres o fins i tot quan està...

Què tal Subaru? Comentaris i informació del lloc web de Subaru

Què és el lloc web de Subaru? Subaru és una empres...

Quines són les causes de la dermatitis solar?

En general, la dermatitis relacionada amb el dia ...

La lisina té l'efecte de créixer més alt, quin és l'efecte

Moltes persones volen créixer més altes perquè el...