Moltes persones tenen aquesta pregunta. Presten atenció a la higiene alimentària en la seva vida diària i no mengen plantes silvestres estranyes, però de tant en tant, de fet, alguns aliments habituals també poden causar intoxicació si no es mengen correctament i, en casos greus, fins i tot pot dificultar la vida. Tomàquets verds S'ha determinat que els tomàquets verds verds contenen una substància tòxica anomenada solanina. Menjar aquests tomàquets verds verds causarà una sensació amarga a la boca i pot provocar símptomes d'enverinament com nàusees i vòmits.
Tremella groga La Tremella malmesa i groga està contaminada per Flavobacterium, i menjar-la pot provocar símptomes d'enverinament com mareig, mal d'estómac i diarrea.
Algues que canvien de color Si el safareig es torna blau-morat després d'haver estat remullat en aigua freda, vol dir que el safareig ha estat contaminat per substàncies tòxiques abans d'assecar-se i envasar-lo.
Brots de soja sense arrels Durant el procés de producció, l'ús excessiu d'herbicides fa que els brots de soja creixin sense arrels. Els herbicides contenen substàncies nocives que poden causar càncer, teratògens i mutagènesi.
Gingebre podrit El gingebre podrit produeix un compost altament tòxic anomenat safrol. Si la gent consumeix aquesta toxina, fins i tot en petites quantitats, pot causar intoxicació i degeneració de les cèl·lules hepàtiques.
Grans brots de soja Els germinats de soja cultivats amb fertilitzants químics són blancs i gruixuts, i contenen una gran quantitat d'amoníac residual, sota l'acció dels bacteris, el menjar en grans quantitats pot causar marejos, nàusees i vòmits.
Patata dolça tacada Les taques negres dels moniatos són causades per la infecció amb fongs de taques negres, que poden causar fàcilment intoxicació després de menjar.
Col podrida Menjar col podrida farà que les persones faltin d'oxigen i provocaran mals de cap, marejos, nàusees, distensió abdominal, etc. En casos greus, tindran rampes, coma i fins i tot posaran en perill la vida.
Fulles de te florides El te florit és el resultat de la contaminació per Penicillium i Aspergillus Si beu aigua de te florit, pot causar marejos i diarrea en el pitjor, o necrosi d'òrgans importants.
Escabetx sense escabetx Si s'afegeix poca sal quan s'escabat verdures, o si el temps d'escabetx és inferior a 8 dies, pot provocar una intoxicació per nitrits.
Patates verdes germinades Els brots i la pell verda de les patates germinades contenen alts nivells de solanina, que pot causar intoxicació fàcilment si es consumeix. Per tant, les patates que han germinat o tenen la pell verda no s'han de menjar.
Canya de sucre morena La canya de sucre malmesa és negra o marró per dins i té gust d'alcohol. Això es deu al fet que la canya de sucre està infectada per Fusarium moniliforme i produeix toxines. |
>>: La llet no és la primera entre els deu millors aliments que complementen el calci
Utilitzeu un vapor facial a la pell de la cara. D...
La vitamina C és molt útil per al cos humà. Pot m...
Moltes persones no saben què és el gel de peròxid...
Les dones tindran líquids amniòtics en el seu úte...
Què és Fearless? NO FEAR és una famosa marca ameri...
Hi ha moltes maneres de fer la ventosa, i sagnar ...
Els flotadors fisiològics també són un fenomen co...
El cranc és un tipus de marisc que agrada a molta...
L'aparició de l'apèndix farà que la gent ...
Actualment a la Xina hi ha moltes marques de ciga...
Tot i que la societat progressa constantment, la ...
Per a aquells que tenen restrenyiment o tenen dia...
Quan es remullen els cogombres de mar, la majoria...
Quin és el lloc web de l'Orlando City Football...
Les proves de l'edat òssia són un mètode per ...