1. Els aliments enllaunats causen obesitat
Tant si es tracta de fruites en llauna com de carn en conserva, els nutrients que contenen es destrueixen en gran mesura, especialment les diverses vitamines es destrueixen gairebé completament. A més, la proteïna dels productes enllaunats sovint es desnaturalitza, la qual cosa redueix molt la seva taxa de digestió i absorció i redueix significativament el seu valor nutricional. A més, moltes fruites en conserva contenen nivells elevats de sucre i s'introdueixen al cos humà en forma de líquid, la qual cosa augmenta considerablement la taxa d'absorció de sucre. Això pot fer que el sucre en sang augmenti bruscament en un curt període de temps després de menjar, augmentant la càrrega del pàncrees. Al mateix temps, pel seu alt contingut energètic, pot provocar obesitat. 2. Salsitxes i pernils: augmenten la càrrega del fetge
Aquest tipus d'aliment conté una certa quantitat de nitrits, per la qual cosa pot tenir un risc potencial de causar càncer. A més, l'addició de conservants, potenciadors de color i agents de preservació del color augmenta la càrrega sobre el fetge humà. A més, productes com el pernil són sobretot aliments rics en sodi Menjar grans quantitats pot provocar una ingesta excessiva de sal, provocant fluctuacions de la pressió arterial i danys renals. 3. Peròxids lipídics: acceleren l'envelliment corporal
Aquest és un peròxid d'àcids grassos insaturats. Per exemple, l'oli de cuina que s'utilitza per fregir peixos, gambes, carns, etc., generarà peròxids de lípids després d'haver-se deixat durant molt de temps el peix sec i la carn en vinagre que hagin estat molt temps exposats al sol; Les galetes, pastissos, fideus d'oli-te, olis, etc. que s'emmagatzemen durant molt de temps, especialment els olis que són propensos a produir una olor ranci, produiran lípids de peròxid després que els olis es tornin ranci. Els investigadors han descobert que quan els lípids peròxids entren al cos humà, tindran un gran efecte destructiu sobre el sistema àcid i les vitamines del cos, i acceleraran l'envelliment humà. 4. MSG: afecta el sistema reproductor
La ingesta diària de MSG per persona no ha de superar els 6 grams. La ingesta excessiva augmentarà el contingut de glutamat a la sang, limitarà la utilització de calci i magnesi per part del cos i pot causar símptomes a curt termini com mals de cap, palpitacions, nàusees, etc., i també tenir efectes adversos sobre el sistema reproductor humà. 5. Alcohol: porus dilatats
Els experts diuen que consumir una o dues copes al dia significa que estàs consumint massa alcohol. La ingesta excessiva d'alcohol pot posar fàcilment massa pressió sobre el fetge i pot provocar porus dilatats, trencament de capil·lars, sudoració excessiva i glàndules sebàtiques hiperactives. Encara més malauradament, la pell facial és sovint la més afectada. Tanmateix, els experts creuen que una copa de vi negre al dia no perjudicarà la pell. Per a les persones que ja tenen rosàcia, aneu amb compte a l'hora de beure alcohol, ja que el vi negre pot agreujar la rosàcia. 6. Xocolata – Alta en greixos
Independentment del sabor de la xocolata, és un aliment ric en calories, en sucre i en greixos, i no s'ha de combinar amb begudes amb un alt contingut de sucre, com ara refrescs o sucs. És una bona opció menjar xocolata amb una tassa de te calent. El te pot absorbir l'oli de la xocolata i reduir la probabilitat d'indigestió. 7. Pastís – Segur que guanyaràs pes
Els aliments es divideixen en aliments densos i no densos. Excepte les fruites i verdures, altres aliments com la carn, els productes lactis i els grans són aliments densos. Aliments com els pastissos que contenen moltes proteïnes i midó són aliments densos, i menjar-los junts, inevitablement, us farà augmentar de pes. La majoria de pastissos contenen oli vegetal hidrogenat, la "llet fresca" que hi ha a la part superior és nata sense lactis, i també s'afegeix escuma vegetal o margarina a la pasta de full a continuació. La majoria de fruites dels pastissos de fruites són fruites en conserva, que no tenen valor nutritiu. La majoria de la xocolata dels pastissos és xocolata substitutiva de la mantega de cacau, que conté greixos trans. Menjar massa no és bo per a la salut i pot provocar un augment de pes. 8. Kimchi – envelliment prematur + càncer
En marinar peix, carn, verdures i altres aliments, la sal afegida es converteix fàcilment en nitrits. Sota l'acció catalítica dels enzims del cos, és fàcil reaccionar amb diverses substàncies del cos per generar carcinògens de tipus imina. Les persones són propenses al càncer si mengen massa. 9. Taronges – pell groga
Les taronges són àcides i dolces, i molta gent creu que menjar-ne una després d'un àpat complet pot ajudar a la digestió. La gent no sap que les taronges també contenen una gran quantitat de carotè Si mengeu massa a la vegada o consumiu massa de manera continuada en un futur proper, l'alta concentració de carotè a la sang provocarà un groc de la pell. 10. Kelp - taques
El Kelp es considera sovint un aliment saludable per netejar els intestins i desintoxicar, i també té un cert valor medicinal. Tanmateix, com que l'alga conté molt iode, la ingesta excessiva de iode provocarà una deposició greu de melanina a la pell. |
<<: La llet no és la primera entre els deu millors aliments que complementen el calci
El pebre és un condiment comú a la vida diària. E...
A la nostra vida diària, la cervesa caduca sovint...
L'herpes simplex és una malaltia de la pell r...
Hi ha 6 medicaments xinesos que s'han de guar...
És una alegria haver passat l'edat de tenir a...
Les polseres de plata són molt habituals a la vid...
Quina és la pàgina web de l'Acadèmia de Belles...
Què és el lloc web de Australian Associated Press?...
El fòsfor és un element metàl·lic que és àmpliame...
Avui en dia, tothom prefereix menjar picant, com ...
De fet, la deficiència renal és una malaltia rela...
Quina és la web de Roger Dubuis? Roger Dubuis és u...
L'èczema és una malaltia de la pell relativam...
A mesura que el desenvolupament de la modernitzac...
En la cura diària de la pell de les dones, la pel...