13 tipus d'aliments que s'han de col·locar amb cura a la nevera

13 tipus d'aliments que s'han de col·locar amb cura a la nevera

Molta gent s'ha acostumat a posar a la nevera aliments comprats de fora, creient que l'ambient congelat a la nevera pot augmentar molt el període de frescor dels aliments. Però, de fet, tots passem per alt el fet que alguns aliments no són aptes per posar-los a la nevera. Tingueu en compte que si els aliments següents es col·loquen a la nevera, es fan floridura i es fan malbé, i fins i tot generaran bacteris nocius.

Aliments que no s'han d'emmagatzemar a la nevera

1. Xocolata

Un cop treu la xocolata de la nevera, es formarà una capa de gelada blanca a la seva superfície a temperatura ambient, que farà que sigui molt fàcil de modelar i deteriorar, perdent el seu sabor original.


2. Tomàquets

Després de congelar-se a baixes temperatures, els tomàquets es fan butllofes i semblen tous i podrits, o poden trencar-se, tenir taques negres a la superfície, no es poden cuinar, no tenir frescor i, en casos greus, agredir-se i podrir-se.


3. Pernil

Si el pernil s'emmagatzema a la nevera a una temperatura baixa, la humitat es congelarà, el greix precipitarà, la carn de la pota es farà grumoll o solta, la carn canviarà de gust i es farà malbé fàcilment.

4. Plàtan


Si els plàtans s'emmagatzemen en un lloc per sota dels 12 °C, es tornaran negres i es podriran.


5. Litxis frescos

Si es deixen litxis frescos en un ambient de 0 ℃ durant un dia, la seva pell es tornarà negra i la carn canviarà el seu gust.


6. Cogombre

Com que la temperatura d'emmagatzematge a la nevera és generalment d'entre 4 ℃ i 6 ℃, i la temperatura d'emmagatzematge adequada per als cogombres és de 10 ℃ a 12 ℃. Si es manté a la nevera durant molt de temps, la pell dels cogombres s'embolicarà, perdrà el seu sabor únic i fins i tot es podrirà i no es comestirà.




7. Pebrot verd

Si els pebrots verds s'emmagatzemen a la nevera durant molt de temps, patiran congelacions: es tornen negres, es suavitzen i canvien de gust. La temperatura d'emmagatzematge adequada dels pebrots verds és de 7 ℃ a 8 ℃, i la temperatura d'emmagatzematge a la nevera és generalment d'entre 4 ℃ i 6 ℃, de manera que no s'han d'emmagatzemar durant molt de temps.


8. Mel

Si trobeu un pot de mel de fa 1.000 anys, trobareu que era tan fresc com el dia que la vau abocar: la mel té una capacitat natural per conservar la frescor. Posar la mel a la nevera accelerarà la velocitat a la qual cristal·litzen els seus sucres, fent-la gairebé com una massa i difícil de treure.


9. Cafè

Ni cafè en pols ni grans de cafè s'han de col·locar al vostre regne de la nevera. El problema amb el cafè és que bàsicament és com una esponja que absorbeix totes les olors que l'envolten, de manera que si poses cafè a la nevera, absorbirà totes les olors de la teva nevera i no hi haurà manera de tornar-lo al seu sabor original.

Un altre problema és que quan la temperatura canvia a l'instant, el cafè perd la seva humitat, la qual cosa elimina bàsicament l'aroma del cafè.


10. Ceba

Igual que els tomàquets, les cebes poden tornar-se molt farinoses o fins i tot florides si es deixen massa temps a la nevera. Si la ceba ja està tallada, la humitat s'escaparà per molt que l'emboliqueu.

A més, una ceba tallada donarà la seva olor a qualsevol cosa que toqui, per això moltes taules de tallar de fusta poden fer que tot faci olor de ceba en molt poc temps.


11. Patates

En termes generals, les baixes temperatures descomponen el midó de les patates, per tant, posar patates a la nevera et donarà patates dolces o granulades (el midó és un polímer de glucosa que es pot descompondre en maltosa i glucosa - nota de l'editor). D'aquesta manera, sigui quin plat facis amb ell, difícilment serà deliciós.

<<:  Quins lunars poden arribar a ser cancerosos?

>>:  Acne al nas

Recomanar articles

Saltar la corda t'ajuda a créixer més alt?

Per als nois, l'alçada és un tema important. ...

Què fer si les dents del seny fan mal

Es pot dir que el problema del dolor de la queixa...

És bo rentar-se la cara amb aigua mineral

Amb el ràpid desenvolupament de l'economia, e...

Què tal Alstom? Revisions d'Alstom i informació del lloc web

Què és Alstom? ALSTOM és una empresa multinacional...

Paper de la lactat deshidrogenasa

Què és la lactat deshidrogenasa? Què en saps d...

Com netejar la femta als intestins?

Les femtes intestinals són perjudicials per al co...

Fem una ullada a la diferència entre un espremedor i un espremedor

No importa quan, un got de suc fresc sempre fa qu...

Què tal el CSKA Moscou? Ressenyes del CSKA Moscou i informació del lloc web

Què és el CSKA Moscou? El CSKA Moscou és un club d...

Quins aliments són bons per a la pigmentació causada per cremades?

Normalment fem servir aigua calenta gairebé cada ...

Quins són els medicaments patentats xinesos per tractar els mals de cap?

El mal de cap és una de les malalties comunes que...

Com rentar l'oli de xili de la roba blanca?

La roba blanca sempre ens dóna una sensació refre...

Quins són els tractaments efectius per a la caspa?

Sovint veiem escates blanques al cap d'altres...

Massa mentes

Tothom hauria de tenir l'hàbit de menjar ment...