Els experts sanitaris rellevants han aconsellat a les persones que tinguin cura dels efectes negatius de determinats aliments sobre la salut humana i han recordat a tothom que desconfiï dels aliments següents. 1. Aliments fregits Els aliments fregits tenen una alta densitat energètica i menjar-los amb freqüència pot conduir fàcilment a l'obesitat . Contenen alts nivells de greixos i oxidants i són l'aliment més perillós per provocar hiperlipèmia i malalties coronàries durant el procés de fregit. Els estudis han demostrat que les persones que mengen sovint aliments fregits tenen una incidència de càncer molt més alta que les que no mengen o mengen rarament aliments fregits. 2. Aliments en conserva Tant si es tracta de fruites en llauna com de carn en llauna , els nutrients que contenen es destrueixen en gran mesura, especialment les diverses vitamines es destrueixen gairebé completament. A més, la proteïna dels productes enllaunats sovint es desnaturalitza, la qual cosa redueix molt la seva taxa de digestió i absorció i redueix significativament el seu valor nutricional. També hi ha moltes fruites en conserva que contenen nivells elevats de sucre i s'ingereixen al cos humà en forma de líquid, la qual cosa augmenta considerablement la taxa d'absorció de sucre. Això pot fer que el sucre en la sang augmenti bruscament en un curt període de temps després de menjar, augmentant molt la càrrega del pàncrees . Al mateix temps, pel seu alt contingut energètic, pot provocar obesitat. 3. Menjar en escabetx Es necessita una gran quantitat de sal en el procés d'escabetx d'aliments, cosa que fa que el contingut de sodi d'aquests aliments superi l'estàndard, provocant la càrrega sobre els ronyons de les persones que sovint mengen aliments en vinagre per augmentar el risc de tenir hipertensió arterial. A més, es pot produir una gran quantitat de nitrosamines cancerígenes durant el procés de decapat dels aliments, la qual cosa augmenta molt el risc de tumors malignes com el càncer de nasofarínge. A més, com que les altes concentracions de sal poden danyar greument la mucosa gastrointestinal, les persones que sovint mengen aliments en vinagre tenen una major incidència d'inflamació i úlceres gastrointestinals. 4. Productes carnis processats Aquest tipus d'aliment conté una certa quantitat de nitrits, per la qual cosa té un risc potencial de causar càncer. A més, l'addició de conservants, potenciadors de color i agents de preservació del color augmenta la càrrega sobre el fetge humà. A més, productes com el pernil són sobretot aliments rics en sodi Menjar grans quantitats pot provocar una ingesta excessiva de sal, provocant fluctuacions de la pressió arterial i danys renals. 5. Carns grasses i despulles d'animals Tot i que la carn grassa i les desposses d'animals contenen una certa quantitat de proteïnes, vitamines i minerals d'alta qualitat, la gran quantitat d'àcids grassos saturats i colesterol que contenen s'ha identificat com els dos factors dietètics més importants que causen malalties del cor. El consum a llarg termini i excessiu de desposses d'animals pot augmentar definitivament i significativament el risc de patir malalties cardiovasculars i tumors malignes (com el càncer de còlon i el càncer de mama). 6. Productes de nata Els productes de nata tenen una alta densitat energètica, però no són rics en nutrients, principalment greixos i sucre. El consum freqüent de productes cremosos pot provocar un augment de pes i fins i tot un augment del sucre i dels lípids en sang. Menjar pastissos de crema i altres aliments abans dels àpats també pot reduir la gana. L'alt contingut en greixos i sucres sovint afecten el buidatge gastrointestinal i fins i tot causen reflux gastroesofàgic. Moltes persones experimenten símptomes com reflux àcid i ardor d'estómac després de menjar productes de crema amb l'estómac buit. 7. Fideus instantanis Els fideus instantanis són un tipus d'aliment ric en sal, greix, baix en vitamines i minerals. D'una banda, l'alt contingut en sal augmenta la càrrega sobre els ronyons i augmenta la pressió arterial, d'altra banda, conté una certa quantitat de greixos artificials (àcids grassos trans), que té un impacte negatiu considerable en el sistema cardiovascular; A més, conté conservants i sabors, que poden tenir possibles efectes adversos al fetge, etc. 8. Menjar a la barbacoa Els aliments a la barbacoa contenen benzopirè, un fort carcinogen. Només amb això n'hi ha prou per advertir a la gent que es mantingui allunyada del menjar a la barbacoa. 9. Postres congelades Les postres congelades inclouen gelats, popsicles, etc. Hi ha tres grans problemes amb aquest tipus d'aliments: pot provocar obesitat per l'alt contingut en nata, pot reduir la gana per l'alt contingut en sucre i pot irritar el tracte gastrointestinal per la seva baixa temperatura; 10. Fruites en conserva, prunes i fruites confitades Aquest tipus d'aliments conté nitrit, que es pot combinar amb les amines del cos humà per formar nitrosamines, un potencial cancerígen, conté additius com ara sabors que poden danyar òrgans com el fetge i conté un alt contingut en sal que pot augmentar la pressió arterial i augmentar la càrrega sobre els ronyons; Què és el menjar escombraria Segons el meu resum de diverses afirmacions, el menjar escombraria pot tenir els tres significats següents: (1) Ocupa els nostres estómacs, sense deixar espai per a aliments nutritius reals. El que això vol dir és que l'introduïm feliçment a l'estómac, però resulta que no pot exercir el seu paper nutritiu degut. Per exemple, no hi ha calci ni potassi, i les vitamines són lamentablement petites. Però ens ocupen l'estómac, de manera que, inevitablement, menjarem menys altres aliments útils, la qual cosa acabarà comportant deficiències nutricionals i perjudicarà la nostra salut. (2) Baix en valor nutricional, però fa que la gent engreixi Això vol dir que tot i que aquests aliments tenen un contingut de nutrients relativament baix, són rics en ingredients que afavoreixen l'augment de pes. Per exemple, és alt en greixos, sucre i midó, i no és fàcil sentir-se ple després de menjar-lo. Quin és el resultat de menjar massa? Per descomptat, la gent tendeix a augmentar de pes. (3) Provoca envelliment i condueix a diverses malalties cròniques. Menjar sempre molt sucre i midó refinat farà que el sucre en sang augmenti molt ràpidament, cosa que pot afavorir fàcilment l'envelliment humà i no afavoreix la prevenció de la diabetis. Menjar sempre aliments especialment rics en greixos, especialment aliments fregits i aliments cruixents, pot provocar fàcilment dislipèmia. A més, l'oli, el sucre i el midó refinat afavoreixen l'augment de pes i, una vegada que una persona engreixa, hi haurà diverses malalties cròniques naturalment. |
<<: Dotze plats verinosos de cuina casolana
>>: 10 aliments que s'utilitzen sovint a les ordinadors poden ajudar-vos a desintoxicar-vos.
Crec que moltes persones han tingut varicel·la qu...
La roba interior, també coneguda com calces, és u...
Estar assegut durant molt de temps no només causa...
Les cases recentment renovades sovint tenen resid...
Què és el capital industrial? RHB Capital és un co...
Crec que molts amics estan familiaritzats amb les...
Moltes persones solen prestar atenció a com nodri...
La perforació del timpà és relativament freqüent ...
L'all és molt bo per al cos humà. Té l'ef...
Les persones amb hemorroides solen mostrar símpto...
Moltes persones a la vida pateixen mal de cap, co...
A mesura que augmenta la pressió de la vida, les ...
Es pot dir que el fenomen de les palpitacions i l...
L'acne també s'anomena grans, punts negre...
Tant si es tracta d'un home com d'una don...