Dotze plats verinosos de cuina casolana

Dotze plats verinosos de cuina casolana

A la vida, algunes combinacions d'aliments tenen una llarga història, el seu meravellós gust és acceptat per la gent, i habitualment pensen que aquestes combinacions són naturals. Però des del punt de vista de la salut, encara no és científic, i els experts en salut tenen motius suficients. Aquí hi ha 12 combinacions d'aliments que els experts en salut consideren incorrectes. Tanmateix, si no el mengeu d'aquesta manera, algunes coses realment no tenen bon gust, crec que potser no és un gran problema menjar-ne menys. Si valoreu la vostra salut, heu d'escoltar els consells d'experts i no mengeu massa ni amb avarícia.



1. Carn de vedella amb patates: atès que les patates i la carn de vedella requereixen diferents concentracions d'àcid gàstric per ser digerides, el temps de retenció dels aliments a l'estómac s'allargarà inevitablement, fent que la digestió gastrointestinal i el temps d'absorció s'allargaran amb el pas del temps, inevitablement provocarà una disfunció gastrointestinal.

2. Tofu amb ceba verde: el calci del tofu i l'àcid oxàlic de les cebes verdes es combinaran per formar un precipitat blanc: oxalat de calci, que també dificulta l'absorció del calci al cos humà.

3. Llet de soja i ous: La proteïna mucosa dels ous es combinarà amb la tripsina de la llet de soja, perdent així el valor nutricional d'ambdós.





4. Bullir els ous amb fulles de te: a més dels alcaloides, les fulles de te també contenen substàncies àcides. Aquests compostos combinats amb el ferro dels ous poden irritar l'estómac i dificultar la digestió i l'absorció.

5. Afegir MSG als ous remenats: els ous contenen molt glutamat, el mateix ingredient que el MSG. Per tant, afegir MSG quan els ous remenats no només no augmentarà el sabor, sinó que destruirà i taparà el sabor natural dels ous.

6. Menjar rave vermell i blanc junts: el rave blanc és molt ric en vitamina C, però les pastanagues contenen un enzim anomenat àcid ascòrbic, que destruirà la vitamina C del rave blanc. Un cop es combinen els raves vermells i els blancs, la vitamina C del rave blanc es perdrà completament. No només això, quan es cuina amb verdures que contenen vitamina C, les pastanagues actuen com a destructors. Els cogombres, les carabasses, etc. també contenen enzims de descomposició semblants als de les pastanagues.





7. Menja rave i fruita junts: en els darrers anys, els científics han descobert que després que el rave i altres verdures crucíferes entrin al cos humà, produiran ràpidament una substància antitiroïdal: tiocianat mitjançant el metabolisme. La quantitat d'aquesta substància produïda és directament proporcional a la quantitat ingerida. En aquest moment, si consumeix fruites que contenen molts pigments vegetals com ara taronges, peres, pomes, raïm, etc., els flavonoides d'aquestes fruites es descompondran pels bacteris dels intestins i es convertiran en àcid hidroxibenzoic i àcid ferúlic, que pot millorar l'efecte inhibidor del tiocianat sobre la glàndula tiroide o causant el goll.

8. Menjar marisc i fruites junts: els peixos, les gambes i les algues dels mariscs són rics en nutrients com proteïnes i calci. Si es mengen amb fruites que contenen àcid tànic, no només reduirà el valor nutricional de la proteïna, sinó que també farà que el calci i l'àcid tànic del marissin es combinen en una substància nova que és difícil d'excavar i provocarà dolors estomacals , vòmits i nàusees. Les fruites que contenen més tanins inclouen els caquis, el raïm, les magranes, els arços i les fruites verdes. Per tant, aquestes fruites no s'han de menjar al mateix temps que els plats de marisc, i és millor un interval de dues hores.

9. Menjar llet i taronges junts: si menges taronges just després de beure llet, la proteïna de la llet es reunirà primer amb l'àcid de la fruita i la vitamina C de les taronges i es coagularà en grumolls, afectant la digestió i l'absorció, i també causant símptomes com distensió abdominal, dolor abdominal i diarrea.





10. Menjar vi i pastanagues junts: Recentment, els experts americans en alimentació van advertir a la gent que és molt perillós menjar vi i pastanagues junts. Els experts assenyalen que com que el ric betacarotè de les pastanagues entra al cos humà juntament amb l'alcohol, produirà toxines al fetge, causant així malalties hepàtiques. Sobretot no beu alcohol immediatament després de beure suc de pastanaga.

11. Beure licor i refresc junts: perquè beure licor i refresc junts farà que l'alcohol s'evapori ràpidament per tot el cos i produeixi una gran quantitat de diòxid de carboni, que perjudica greument òrgans com l'estómac, els intestins, el fetge i els ronyons, i també causa danys als sistemes cardiovascular i cerebrovascular.

12. Beure te mentre menja carn: algunes persones beuen te poc després de menjar carn, marisc i altres aliments rics en proteïnes, pensant que pot ajudar a la digestió. La gent no sap que el te conté una gran quantitat de tanins. No només provoca restrenyiment fàcilment, sinó que també augmenta la possibilitat que el cos humà absorbeixi substàncies tòxiques i cancerígenes. L'àcid es combina amb la proteïna per produir una proteïna astringent d'àcid tànnic, que frena el peristaltisme intestinal i perllonga la retenció de la femta a l'intestí.

<<:  Els experts expliquen el dany de les PM2,5 al cos humà i els defectes fetals resultants

>>:  Els 10 millors aliments ferralla clàssics: les desposses d'animals també estan a la llista

Recomanar articles

Quins són els perills de la pintura per al cos humà?

La pintura és un tipus de recobriment que utilitz...

Quines són les millors maneres de netejar la femta intestinal?

L'obstrucció intestinal pot causar un gran da...

El gingebre sucat en vinagre pot eliminar les taques?

El gingebre remullat en vinagre és un aliment com...

Com fumar neteja els pulmons? Aquests aliments són els preferits

Els cigarrets contenen una gran quantitat de nico...

Quins són els símptomes de la tuberculosi cutània?

La tuberculosi de la pell pot ser especialment du...

Prendre una dutxa freda em donarà febre?

Prendre una dutxa freda causarà febre? Depèn de l...

Com puc alleujar la sudoració de les aixelles?

A la gent li agrada suar quan fa calor, i les glà...

Quina és la millor manera de comprovar si hi ha encefalitis?

Pel que fa a l'examen de tractament de l'...

Quins són els beneficis de la pols d'agulla de pi per al cos

La pols d'agulla de pi és una planta del gène...

Quins són els símptomes de l'herpes?

El teu herpes és un tipus comú d'herpes. Els ...

Quins són els beneficis de la papaia en pols?

La majoria de la gent no sap què és la papaia en ...

Com beure mel per protegir el fetge i nodrir els ronyons

La mel hidrata els intestins i afavoreix els movi...