És millor remullar el fong negre en aigua freda i els bolets en aigua tèbia

És millor remullar el fong negre en aigua freda i els bolets en aigua tèbia

Els aliments secs són un dels aliments bàsics de moltes famílies. No obstant això, controlar la temperatura de l'aigua durant el remull és una ciència Si la temperatura de l'aigua es controla correctament, es restablirà la frescor original, per contra, si el remull és inadequat, els valuosos productes secs poden convertir-se en residus. Amb aquesta finalitat, el periodista va entrevistar a Yu Renwen, nutricionista en cap de la sala de quadres d'alt rang de l'Hospital General de la Regió Militar de Pequín, i al mestre de cuina xinès Qu Hao, per ensenyar a tothom el "secret" de controlar la temperatura de l'aigua quan es remullen productes secs.

Remullar els fongs negres, els fongs blancs i els pals de mató en aigua freda. Remull el fong negre i el fong blanc en aigua calenta no només els farà difícils d'expandir completament, sinó que també els farà suaus i enganxosos, i molts dels seus nutrients es dissoldran i es perdran. Encara que triga més temps a remullar el fong negre en aigua freda, té un gust fresc, tendre i cruixent. També és millor posar en remull les làmines de mató de fesols lentament en aigua freda. L'ús d'aigua bullint les trencarà i farà que no es puguin cuinar, és possible que vulgueu col·locar un plat sobre les làmines de mató de mongetes perquè es puguin submergir completament en aigua, sinó que també escurçarà el temps de remull, sinó que també s'aconsegueix que la mató sigui millor.



Remullar els bolets en aigua tèbia. El sabor especial dels bolets shiitake secs prové dels dos ingredients que contenen: essència de bolets i àcid guanílic. Especialment l'àcid guanílic, la seva intensitat umami és desenes de vegades la del MSG normal. Quan remulleu bolets shiitake secs, el millor és utilitzar aigua tèbia a uns 20-35 ℃ Això permetrà que els bolets shiitake absorbeixin l'aigua amb més facilitat i es tornin suaus i s'inflen, i també permetrà que l'àcid guanílic es descomposi completament i emeti un sabor fresc. A més, el temps de remull no ha de ser massa llarg Un cop els xampinyons estiguin completament estovats, s'han de treure i escórrer immediatament.

Alga al vapor. El kelp conté alginat i àcid algínic. Aquestes substàncies són insolubles en aigua, però tenen propietats d'absorció d'aigua i d'inflació, una vegada que absorbeixen l'aigua, apareixerà un col·loide enganxós a la superfície del kelp, que pot evitar que l'aigua penetri més. Al mateix temps, la major part del iode que conté l'alga es troba a la superfície, i remullar-lo durant massa temps farà que es perdi el iode. Per tant, la millor manera és cuinar al vapor en sec. És a dir, esteneu les algues, coeu-les al vapor durant mitja hora i després esbandiu-les amb aigua, i quedarà tendre i cruixent. Després que l'alga estigui en remull, podeu afegir una mica de vinagre quan mengeu-lo perquè sigui més suau i cruixent.

Els cogombres de mar alternen entre freds i calents. Primer, remull el cogombre de mar en aigua freda durant unes 6 hores. Després d'haver-lo suavitzat, talleu el ventre del cogombre de mar i traieu-lo les partícules de cendra; Quan remulleu cogombres de mar, eviteu utilitzar sal, en cas contrari els costarà expandir-se i es deterioraran fàcilment.

<<:  8 mals hàbits que fan que el teu cabell es torni gris en silenci

>>:  Menjar 6 tipus d'aliments per sopar és equivalent a menjar arsènic

Recomanar articles

Com regular la mala gana?

La falta de gana sol provocar una disminució de l...

Distròfia muscular de la cintura de les extremitats: com diagnosticar i tractar

Amb el desenvolupament de la tecnologia mèdica, c...

Com exercitar l'atròfia muscular de la cuixa de manera eficaç

L'atròfia dels músculs de la cuixa sovint és ...

El dolor a l'ungla del dit gros és causat per això

A la vida diària, moltes persones experimenten do...

Calendari específic de vacunació infantil

Com a pares, hem de conèixer el moment en què els...

Pot aparèixer la gota al genoll?

Molta gent creu que els símptomes de la gota nomé...

Quins aliments contenen lactosa?

Quan es tracta d'aliments que contenen lactos...

Hi ha 5 causes d'insuficiència respiratòria crònica

La insuficiència respiratòria crònica és una mala...

Com tractar les úlceres bucals

Molts dels nostres amics poden sentir fàstic amb ...

Mireu si sou propens a la paràlisi del son

En els últims dos mesos, Xiao Xu sempre podia esc...