Efectes de la trehalosa

Efectes de la trehalosa

Parlant de trehalosa, un sucre natural, crec que molta gent el coneix, perquè la majoria dels aliments que mengem a la nostra vida diària contenen trehalosa, com ara bolets, pa i fins i tot cervesa, gambes i altres aliments. Es diu que la trehalosa té un efecte màgic sobre els organismes i pot protegir les espècies que viuen en ambients durs de ser danyades. Quines són, doncs, les funcions i els efectes de la trehalosa?

De fet, la trehalosa té moltes funcions i efectes, i la seva aplicació també és molt àmplia. Per exemple, alguns productes al forn, caramels, etc. contenen aquest tipus de sucre natural. A continuació us donaré una introducció detallada a les funcions i efectes de la trehalosa.

La trehalosa és un sucre natural segur i fiable. Va ser extret per primera vegada del fong de l'ergot del sègol per Wiggers l'any 1832. Estudis posteriors han trobat que la trehalosa és àmpliament present en molts animals, plantes i microorganismes comestibles a la natura, per exemple, bolets, algues marines, fesols i aliments d'alt nivell de consum de pa. de trehalosa.

Introducció

Descripció: La trehalosa és un sucre no reductor format per dues molècules de glucosa amb un enllaç 1,1-glicosídic. Té tres isòmers, a saber, trehalosa, isotrehalosa i neotrehalosa, i té un efecte protector inespecífic sobre una varietat de substàncies biològicament actives. La trehalosa és coneguda com el "sucre de la vida" a la comunitat científica.

Efectes de la trehalosa

La trehalosa té un efecte protector màgic sobre els organismes perquè pot formar una pel·lícula protectora única a la superfície cel·lular en condicions ambientals dures com ara alta temperatura, fred extrem, alta pressió osmòtica i deshidratació, protegint eficaçment les molècules de proteïnes de la desnaturalització i la inactivació, mantenint així el procés vital i les característiques biològiques dels organismes vius. Moltes espècies que mostren una resistència extraordinària als ambients externs durs estan directament relacionades amb la gran quantitat de trehalosa en els seus cossos. Aquesta propietat funcional única fa que la trehalosa no només sigui un excel·lent protector actiu per a proteïnes, enzims, vacunes i altres productes biològics, sinó que també es pot utilitzar com a ingredient alimentari únic per prevenir el deteriorament dels aliments, mantenir el sabor fresc dels aliments i millorar la qualitat dels aliments, ampliant molt la funció de la trehalosa com a edulcorant natural.

Procés de producció: la trehalosa es produeix mitjançant la tecnologia i el procés de producció de bioenginyeria més avançats, utilitzant un conjunt complet d'equips construïts segons els estàndards farmacèutics internacionals i utilitzant midó natural local de mandioca que no conté ingredients modificats genèticament com a matèria primera.

aplicació

Indústria alimentària

Aplicació de la trehalosa a la indústria alimentària: com altres sucres, la trehalosa es pot utilitzar àmpliament a la indústria alimentària, incloses begudes, xocolata i dolços, productes al forn i aliments congelats ràpidament.

Productes al forn: en els productes al forn, la trehalosa té múltiples usos potencials: pot ajustar la dolçor i l'aroma del glaçat, la crema de pa i els farcits de fruita en pastissos, galetes i brioixeria sense danyar la vida d'emmagatzematge, permetent a la gent tastar el sabor original del producte. Confiteria: la trehalosa es pot barrejar amb la majoria dels altres edulcorants i utilitzar-se en dolços, begudes de sucs de fruites i productes a base d'herbes per ajustar la dolçor dels productes, mantenint així el sabor original dels productes. Caramels de xocolata: L'ús de trehalosa en caramels de xocolata pot ajustar la dolçor dels dolços, cosa que és especialment beneficiós per als dolços suaus que contenen productes lactis i els productes amb farcits de fruites també pot reduir l'aigua lliure en productes multiingredient. Fruites: la trehalosa és el millor regulador de la dolçor de les fruites processades (incloent melmelades, condiments i farcits). L'addició de trehalosa als productes de fruita pot mantenir el sabor original del producte sense afectar el període d'emmagatzematge del producte. A més, a causa de l'estabilitat de la trehalosa, la hidròlisi no es produirà i el color del producte no canviarà i mantindrà la seva brillantor original. Productes de congelació ràpida: la trehalosa pot substituir la sacarosa per reduir el punt de congelació dels gelats i altres productes congelats. Es pot utilitzar per crear nous gelats i sabors únics i deliciosos en aliments congelats i confitures congelades. Begudes: la trehalosa té un gust lleugerament dolç a les begudes i es pot utilitzar en combinació amb la majoria d'altres edulcorants per fer que la dolçor sigui més completa i millorar el sabor general del producte. En les begudes alcohòliques, la trehalosa no redueix les propietats sensorials de l'alcohol i fa que les begudes tinguin un millor gust. Marisc: la trehalosa és especialment eficaç com a protector de baixes temperatures per als mariscs. Quan la trehalosa inhibeix absolutament la funcionalitat de l'aigua a la interfície proteïna-aigua, augmenta la duresa, l'elasticitat i la força del gel del marisc. A diferència d'altres crioprotectors que s'utilitzen per tractar els mariscs, la trehalosa no provoca sensació d'ardor a la gola i no té problemes laxants.

Indústria Farmacèutica

Aplicació de la trehalosa a la indústria farmacèutica:

(1) La trehalosa s'ha utilitzat amb èxit en medicina per substituir la proteïna plasmàtica com a estabilitzador de substàncies biològicament actives com ara productes sanguinis, vacunes, limfòcits i teixits cel·lulars. No només es pot emmagatzemar en sec a temperatura ambient, sinó que, el que és més important, pot prevenir la propagació de malalties mortals com l'hepatitis B i la sida causades per la contaminació de la sang. (2) La Quadrant Research Foundation de Cambridge, Regne Unit, va liofilitzar una barreja de vacuna antipoliomielitis i trehalosa i va trobar que la seva estabilitat a 45 °C en estat sec era equivalent a la d'un estat líquid emmagatzemat a 4 °C. L'èxit de la investigació d'aquest projecte simplificarà molt el procés de processament de vacunes, reduirà els costos d'emmagatzematge i transport de les vacunes i garantirà que la vacuna encara pugui mantenir una activitat relativament alta durant el transport a llarga distància. (3) John Crow i els seus col·legues de la Universitat de Califòrnia, EUA, van barrejar trehalosa amb cèl·lules productores de plaquetes, van deshidratar les cèl·lules per assecar-les i després les van liofilitzar per poder emmagatzemar-les durant molt de temps a temperatura ambient. La pràctica ha demostrat que el 85% de les plaquetes afegides amb trehalosa i emmagatzemades durant molt de temps encara sobreviuen després de la hidratació, que és superior a la taxa de supervivència de les plaquetes emmagatzemades durant un curt període de temps a la majoria dels bancs de sang. (4) La trehalosa es pot utilitzar per preservar reactius biològics per a la investigació, com ara diverses eines enzimàtiques, membranes cel·lulars, orgànuls, anticossos, antígens i virus, etc., fent que la investigació en ciències de la vida sigui més còmoda, ràpida i eficaç. (5) Bifidobacterium és un bacteri a l'intestí que millora l'equilibri de la microecologia humana. Els preparats de bifidobacterium vius són una poderosa arma per prevenir i tractar malalties.

cosmètica

L'aplicació de la trehalosa en cosmètica es basa en les seves excel·lents propietats de manteniment de la viabilitat cel·lular i l'activitat de la biomacromolècula. És molt probable que les cèl·lules de la pell, especialment les epidèrmiques, perdin aigua i es queratinitzin, o fins i tot morin i cauen en entorns com ara temperatures elevades, fred extrem, sequedat i radiació ultraviolada forta, causant danys a la pell. En aquest cas, la trehalosa pot formar una pel·lícula protectora especial a la superfície de les cèl·lules. El moc precipitat de la membrana no només hidrata les cèl·lules de la pell, sinó que també té la funció d'irradiar calor externa. Protegint així la pell dels danys.

Després de llegir la introducció detallada anterior sobre els efectes i les funcions de la trehalosa, crec que tots teniu una comprensió general de la trehalosa. La trehalosa té grans efectes i funcions en la indústria alimentària, farmacèutica i fins i tot en productes de bellesa i cura de la pell. Per tant, la trehalosa és un sucre natural molt pràctic.

<<:  Hi ha dos moments en què és més saludable treure's el sostenidor

>>:  Oli essencial de pebre negre

Recomanar articles

Com prevenir les xinxes de llit

Els insectes prefereixen els llocs humits i fosco...

Què fer si tens menys cabell? 5 maneres de millorar eficaçment

Un cabell negre i gruixut pot millorar a l'in...

Quin tipus de pròtesis dentals són bones?

Per tenir un somriure bonic, moltes persones amb ...

Quins són els mètodes per enfortir la melsa, reposar el qi i la sang?

Quins són els mètodes per enfortir la melsa, repo...

Quatre tipus principals de proves d'hormones sexuals

Quan les persones fan un examen físic, no només h...

Quines verdures contenen vitamina D?

Si les persones volen créixer de forma sana, no p...

Quant de temps triga a recuperar-se després de la cirurgia de pòlips nasals?

Els pòlips nasals són una malaltia molt freqüent ...

Què causa les dents negres?

Els buits negres entre les dents afectaran la nos...

Què fer si estàs feble i estàs suant? Prendre suplements científicament

Si estàs dèbil i estàs suant, has de nodrir el te...

Quina eficàcia és la llet materna? No t'ho pots imaginar

La llet materna és l'aliment i la beguda més ...

Quins són els símptomes de l'abscés perianal?

L'abscés perianal generalment es divideix en ...

És eficaç la figa per tractar la leucoplàquia?

El vitiligen afecta moltes persones, però no hem ...

Símptomes del melanoma de les ungles

Els nostres cossos sovint estan afectats per algu...

Què tal Cisco? Revisions de Cisco i informació del lloc web

Què és Cisco? Cisco Systems és un proveïdor global...